REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ATENȚIE! A început VÂNĂTOAREA pentru NEPLATA LOCURILOR de PARCARE

ATENȚIE! A început VÂNĂTOAREA pentru NEPLATA LOCURILOR de PARCARE

Replica API 5 august 2020 | 15:11 7173

În urma unei hotărâri de Consiliu Local din 31 iulie, a fost reintrodusă plata parcărilor în Constanţa. Acest lucru urma să intre în vigoare după 10 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a hotărârii, adică în data de 11 august.

Decebal Făgădău

În schimb, poliţiştii din subordinea Primăriei au început de miercuri, 5 august, cu 6 zile mai devreme, să împartă avertismente şoferilor care au parcat pe strada Ştefan cel Mare, fără a achita taxa aferentă. Aceştia au fost înştiinţaţi că trebuie să plătească taxa prin SMS.

Însă, acest fapt nu va mai fi valabil mult timp, din 11 august urmând a fi aplicate sancțiuni.

Citește detalii aici: ESTE OFICIAL! SE DAU AMENZI pentru NEPLATA LOCURILOR de PARCARE

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mii de locatari nu-si platesc locurile de parcare si mai si ridica bariere pe timpul zilei. Orasul inca e plin de garaje abuzive din ciment fara autorizatie.
4
6
a locurilor d3 parcare s a produs....pe trotuare, unde parcarea este interzisa prin lege. Care trebuie respectata indiferent de nivelul si civilizatie al beneficiarilor. Valabil si pt plata unui serviciu oferiit de administatia locala.Asa ca nimeni nu este obligat sa plateasca daca nu este de acord si fiind democratie in semn de protest , poate folosi transportul in comun....Simplu.
3
8
Bai frezatule, ai tupeu sa apari in presa, si sa minti cu nerusinare?? Ai mutilat orasul, cu sensuri giratorii, unice, mai nou ai paralizat traficul in zona Casa de Cultura, str. Tepes Voda....cine te crezi sa.ti bati joc de un oras integ?? Ti.ai adus si prietenul jegos, inconpetent si corupt, pe scursura de Babu, si mai vrei un mandat??? Doamne ce inconpetenti au ajuns in psd!!!
14
0
Bai, de ce nu intervine in plm avocatul poporului daca taxa de parcare a fost anulata de instanta? Nu inteleg? Nerespectarea hotararilor judecatoresti nu e infractiune?
14
0
Imi aduc aminte vorba unui mare om''dar o muie,nu vrea fagabou?''
11
1
Fagadau, lasa gargara ieftina ai ocupate de oras.Mai bine vezi ca Babu, filfizonii din primarie , politrucii din regii si tov pooitisti nu platesc parcarea pt masinile personale. De altfel " localii" au lista cu nr de inmatriculare la care au interzis. Fagadaule, tare mult iti place sa " latrii " si sa te auzi latrand. Mai bine mergi cu umflatul de Stroe, cu politrucii Moga , Babus cu nesimtitul de Babu la Oradea , Cluj, Brasov ,Iasi ,Suceava ,Mangalia si vede-ti cum trebuie sa arate un oras. Si mai lasa-l pe fratiorul tau si-al lui Babu de la CT Bus, ca prea-i fara rusine cu masoneria asta.
18
2
Cine te mai voteaza escrocule ai vandut constanta si acum vrei locuri de parcare ai facut un dezastru pe caragiale azi cu locuri de parcare
19
4
Simpli mai sunteti ba. Daca ati stii sa cititi pancartele din oras ati afla ca puteti sa platiti si cu cardul.
4
19
De ce daca opresti sa platesti o factura si stai 10 minute estii obligat sa achiti o ora? Asta e furt! Corect ar fi sa poti plati o jumatate de ora
21
4
auara sa te regulam tot orasul in @@@nus
11
1
Tare proasta esti....de platit toti vrem sa platim pt ca e normal...pb e modalitatea de plata..nu doar prin sms...si daca tot platim sa avem acces la parcari amenajate..nu doaua linii trase pe asfalt..
20
2
Domnul Primar vrea sa modernizeze orasul sa fim in ton cu alte orase mari din lume. Ce este asa greu sa dai un simplu mesaj??? Exista si o aplicatie simpla care poate fi instalata pe orice telefon. Celor carcotasi le recomand sa se mute inapoi la sat de unde au venit in Constanta si au numai pretentii. Sunt apolitic, dar imi place de domnul Primar.
9
24
bagane-am peleul in ghiotul lui BABUin
14
3
Care parcari mai idiotule, alea care le-a facut Ceusescu ? Ai lins doua dungi cu vopsea alba pe asfalt si ai scris pe ea parcare ? Pai tu sti ce insemna o parcare auto amenajata pentru care trebuie sa platesc eu ? Habar nu ai, asa cum nu ai habar nici de wc-urile publice pe care ar fi trebuit sa le amplasezi in Constanta si pe tot litoralul dupa modelul de la Cluj Napoca, ca tot esti prieten cu Boc, dar Boc e destept tare de tot fata de tine cretinozaurule.
31
2
nu ai parcari, pui stalpi pe toate trotuare, din metru in metru. In loc sa se construiasca parcari, inchidem peninsula. Totul, pentru salva mizeria de pavele neconforme! S-au luat banii degeaba, cine verifica?
25
3
o sa te mai voteze doamna ma-ta , tot cu 5 voturi. Si tot NUP
29
3
Bai Fagabou, proasta pula a fost la curu lu mata cand te-a facut. Ce mortii mati nu intelegi. Pune dracu si aparate de plata . Asta vrea toata lumea. Pune mai multe modalitati de plata
24
5
Nu zice nimeni ca nu trebuie platit, cica le ia primarul banii de la gura copiilor si nu Hotararea de consiliul local-sic- te uiti la comentarii si te doare capul. Plata prin sms nu presupune abonament ci doar alimentarea contului de prepay. Altfel platesti cu cardul.Dar asta presupune un alt neuron care evident lipseste.
4
19
sunt zone unde panaorile sunt puse atat de sus incat sa vrei si nu bati pana acolo sa le citesti
13
6
Nu zice nimeni ca nu trebuie platit,modalitatea este proasta ca nu toata lumea are abonament.Parcagii ori parcometre altfel blocam instantele cu ,contestarea P-V de contraventie!
20
5
Fagadau este cel mai bun primar
6
35
Adica nu au bani din parcari sa tina niste parcagii angajati sa ia cash sau sa pun niste automate ca orice mall amarat, dar au bani sa plateasca muilitia locala sa dea amenzi. Totul e facut ca o capcana pentru amenzile alea. Multa muie fagacacat!
14
8
In nicio tara civilizata din lumea asta nu exista parcari gratuite. E o normalitate. De cand nu se mai plateste parcarea, la SPIT sunt nesimtiti -de obicei aia de la Nikos care lasa masina de la 7 dim pana la 8 seara nemiscata, si nimeni nu mai gaseste loc daca are treaba la institutii. Inainte gaseai imediat cand era cu plata.
11
21
Sa va iau fata n pw. Toti corectii s au gasit aici. Sa platim, sa platim...Platiti ma, europenilor, in plm parcarea dat nu i puneti si pe altii care considera abuziv acest demers. Apropo, de curiozitate, Vagabondu cand a fost ales primar a spus ca va umple constanta de sensuri unice, giratorii, stalpisori samd? Ca-i va obliga pe bietii oameni sa plateasca si umbra pe care o fac? Hei, acum le spune, e cinstit! Sa vedem daca sarmanii inteleg ca le ia banii de la gura copilului? Sa vedem votul!
24
6
rusinea Constantei
33
3
Parcarea in oras trebuie platita. Austriacul plateste 2 euro pe ora si are voie maxim 2 ore in centrul Vienei. Si sa nu ne comparam cu alte state in care profitul multinationalelor din Romania se taxeaza. Daca vreti sa cautati padurile si petrolul Romaniei, il gasiti in standardul de viata al austriecilor care stiu cum sa ia de la companii mari taxele si pe urma sa subventioneze parcarile. Fara impozite mari pe masini, fara alocari de teren pentru parcari supraetajate atat in centru cat si la marginea orasului, fara introducerea taxelor de poluare din centru Constanta nu se va civiliza.
12
22
Ala de la 14.12 e din ala de parcheaza pe stradute ca habar nu are cat costa parcarea. N-a platit niciodata dar se plange... 0.45e plus tva fyi
6
13
Multa muie fagadau
23
4
In orice oras civilizat din lumea asta se plateste parcare in centru. Banii colectati se investesc in alte proiecte pentru a spori confortul cetateanului. La noi nu. Constanteanu nu vrea asa ceva, el vrea sa isi parcheze Golful 4 in inima orasului pe gratis si daca are treaba il si lasa acolo toata ziua. Nu o sa progresam niciodata cu din astia..
15
34
fagadau si tragi apa....
29
4
nu faptul ca avem parcare cu plata este problema. ci lipsa locurilor, sau lipsa tonomatelor pt plata prin diferite metode. si daca vi se pare mult 5000euro pe un parcometru dinala, s au cheltuit mai multi bani pe prostii mai mari..
27
5
Ei daca trebuie sa parcam cu plata, plata o facem si cu urari.... S-o vedem pe mamicuta lui Fagadew parcare etajata, oriunde ne intampina acei stalpisori care au restrans numarul de locuri de parcare. Si hop s-a gasit solutia cele 3 guri de acces ale maicutei lui Fagadew, ii mai trebuie afisaj sa indice cat locuri mai sunt libere.....
18
5
votati sclavilor...hai votati. o viata mai proasta pot sa va fac. promit. votatima... unde sunt prostii mei care zic ca e corect sa platim parcarea ca asa se face in europa...degeaba explici prostului meu ca austriacu ia 2000 de euro salariu si plateste 1 euro parcarea... lasa ca romanul ia 250 euro si plateste 2 euro parcarea. septaru meu nu merge pe aer. babu ce mai mananca? odraslele noastre la scoala in swiss. voi, sclavi, muritorilor, gandaci sunteti pt noi. mars la munca gandaci
43
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367