REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Atenție, constănțeni! Dacă auziți FOCURI de ARMĂ, NU intrați în PANICĂ

Atenție, constănțeni! Dacă auziți FOCURI de ARMĂ, NU intrați în PANICĂ

Replica API 8 mai 2019 | 02:06 661

În zona Băncii Naţionale a României – sucursala Constanţa, situată în Piaţa Ovidiu, miercuri, 8 mai, în intervalul orar 11.00-12.00 şi 12.00-14.00, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa va avea loc un exerciţiu de antrenament ce are drept scop dezvoltarea capacităţii de interoperabilitate în sistem integrat, precum şi pentru verificarea capacităţii de reacţie a forţelor de ordine, în diferite situaţii.

La acest exerciţiu planificat de către Direcţia Pază şi Protecţie Instituţională a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române vor participa efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, activitatea fiind organizată în contextul preluării pazei şi protecţiei instituţionale a Băncii Naţionale a României – sucursala Constanţa, de către efectivele de jandarmi.

Astfel de exerciţii sunt organizate periodic, se bazează pe unele scenarii adaptate după posibile situaţii reale, iar o parte din activităţi se vor desfăşura în spaţiul public, fără a afecta buna desfăşurare activităţilor instituţionale sau cetăţeneşti şi fără a impune restricţii majore de circulaţie.

Pentru a da un caracter realistic exerciţiului de antrenament planificat, se va folosi muniţie de exerciţiu, aceasta având efect exclusiv acustic.

”În situaţia în care cetăţenii din municipiul Constanţa se vor afla în zonele desfăşurării exerciţiilor, le adresăm respectuos rugămintea de a nu intra în panică, de a-şi păstra calmul şi de a respecta indicaţiile forţelor de ordine”. potrivit reprezentanților IJJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ma panichez deloc cum aud focuri de arma,scot cateaua de 7,62 de sub pat cobor la parter ma pun in baterie si astept
1
1
sunt curios cum ar reactiona baietii daca ar fi o situatie pe bune si eventual depasiti numeric si prinsi in capcana - arunca armele si ridica mainile sau lupta pana la ultimul tais al cutitului?
2
2
Ce plm fac aia doi idioti , danseaza...?!? Mergeti mai analfabetilor si patrulati in haine civile pentru prinderea celor care le smulg pe strazi cerceii femeilor , a celor care fac scandaluri , etc...
15
6
Nu ne panicam tragem si noi, ce numa voi aveti arme ? gabori prosti! apropos de ce faceti exervitiul acolo e vreun tezaur stocat la BNR?
7
5
de ce? nu mai bine iti dam noi tie mai urs militienesc? baietii de la jandarmerie lasati tampeniile ca nu va vor fi de niciun folos. sunteti la fel de detestati ca politicienii judecatorii procurorii medicii si sristii dar spre deosebire de astia voi sunteti atat de prosti ca iesiti la rampa. In caz de ceva populatia se va ralia teroristilor sau invadatorilor desi nu stiu ce terorist care se respecta ar invada mizeria asta bolsevica. TLC!!!!
7
5
Muie la cei de mai jos si de mai sus !!!!
7
13
Asftel de exercitii se fac in locuri special amenajate sau in camp, unde vreti voi, DAR nu intr-un centru istoric, in centrul unui oras !!
15
4
Dupa meciul de basebal organizat de satanisti din NATO urmeaza vati-ascunselea cu tradatori de neam si tara. Nu cum spune BORIS hotii si vardisti. Corect in manualele de istorie HOTII SI GARDISTI. Traiasca leg si CAPITANUL. Nu ala de la jandarmerie care ne-a gazat in aug.
11
5
Exercitii faceti, dar le puneti in practica ? Hotii s-au inmultit exponential !
14
4
Ce va mai place baletul rusesc si joaca de-a hotii si vardistii! Doamne fereste de situatii reale!
16
5
pulane false nu se folosesc?
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614