REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Atenție, constănțeni! Se închide intersecția din zona Institutului de Marină!

Atenție, constănțeni! Se închide intersecția din zona Institutului de Marină!

Replica API 6 august 2019 | 00:07 630

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de reabilitare a străzii Soveja, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Tomis. Paralel cu lucrările de frezare, de mâine noapte începe etapa de turnare a covorului asfaltic. Se va acționa în zona intersecției dintre strada Baba Novac și strada Soveja iar procesul de asfaltare va continua până la finalul acestei săptămâni, pe tronsonul amintit.

Pentru ca lucrările să aibă loc în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, miercuri, 7 august, între orele 23.30 – 05.00, în zona în care se asfaltează. Intervențiile de joi și vineri noapte se vor desfășura în intervalul orar 19.00 – 04.00 iar traficul rutier va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis. ”Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim fagabou. D c nu se poate lucra noaptea, in extrasezon, ca in tarile civilizate?
0
0
E foarte bine acum. Copiii in vacanta, trafic mai redus. Turistii nu se grabesc nicaieri. Mai ales noaptea, cine circula prin oras o arde aiurea, nu are treaba.
1
1
Corect, oare cand se va putea face ceva in orasul asta ca sa fie si lumea multumita!!! Oricand se incearca realizarea unui obiecti nou, investitie, reparatie, se gaseste cate unul carcotas. Cand dracu sa asfalteze si astia, iarna?? Toamna, cand ploua incontinuu?? Normal ca perioada pentru asfaltari si constructii cea mai spornica e vara..
4
1
Pe viscol nu prinde,pe ploaie ne faceti Dorel,cand e cald e sezon cu turisti,ia spuneti voi cand sa asfaltam sa fiti voi multumiti?
9
2
La noi ca la nebuni , in plin sezon estival cind sintem sufocati de traficul infernal mai veniti si voi cu asfaltarea . Plecati acasa si lasati oamenii cu chef de treaba si mai ales cu ceva creier .
7
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218