REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Atenție, constănțeni: toate semafoarele funcționează pe galben intermitent începând de joi!

Atenție, constănțeni: toate semafoarele funcționează pe galben intermitent începând de joi!

Replica API 26 martie 2020 | 12:16 4682

Toate semafoarele din municipiul Constanța funcționează, de astăzi, pe galben intermitent. Această decizie a fost luată în colaborare cu IPJ Constanța – Seviciul Rutier și va rămâne în vigoare până la finalul stării de urgență sau până la noi dispoziții.

Stați în casă! Dacă trebuie să vă deplasați, vă rugăm să manifestați atenție sporită!

Vă mulțumim pentru înțelegere!

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo ma ciclop muist. De unde dracu ai ideile astea nu stim. Un lucru e sigur o sa te duci la puscarie ati dau astia de cap.
0
0
Un cretinism fara margini...masuri pomperistice de o prostie dusa la extrem..
1
0
Majoritatea celor care nu sunt informati de aceasta masura iresponsabila vor accelera sa apuce sa treaca pana nu se face rosu...
4
0
Dobrogeni sunt izolati,desfiintati taxa de poduri Dunarene pentru Dobrogea!
2
2
Gaseste cineva o logica in aceasta decizie idioata ? Astazi, au fost cel putin 2 accidente din acest motiv
10
1
ne-am saturat de pesedisti si de penelisti... pedelisti, udemeristi, aldisti... !!! ce dracu, chiar nu exista un partid? sa se infiinteze, ceva cu Daci...! Hai, ca tara sufera! Ne-au nenorocit machidonii si tiganii!
10
0
Asta e intamla din cauza ca au luat carnete pe spaga si pe futut! De aceea nu se cunosc regulile de circulatie intr-o intersectie dirijata sau nedirijta... punct.
4
0
Penala abuz
3
3
Semafoarele sunt pe intermitent pentru ca se dezinfecteaza strazile si pe timpul zilei cu echipamente unice in Romania !! Atomizor !
1
12
CINE A LUAT ACEASTA MASURA E PRAF ! SE VAD IN TRAFIC URMARILE ACCIDENTELE ... O SA MOARA LUMEA ... CEI RESPONSABILI SA PLATEASCA DAUNELE ... SI SA READUCA NAIBII SEMAFOARELE LA NORMAL !!! TARA DE PRAJITI LA CREIER !!! FEREASCA D-ZEU !!!
8
0
Ba da prosti mai sunteti ..daca va e frica de accidente ca nu mai merge semaforul stati dracu in casa. La o intersectie reduci si te asiguri ..soferii lu peste
3
12
De ce nu functioneaza semafoarele normal?
7
1
Ne rugam pentru sanatatea voastra....
7
0
accident tomis cu a vlaicu,asta este efectul. tampitilor!
15
0
nu pot sa cred asa ceva. Cata prostie zace in mintea unora....Accidentele ne mai lipseau acum..nu toata lumea poate sa stea in casa. unii mai merg si la serviciu...
13
0
Aveti mare grija, sunt multi prosti care nu stiu ce inseamna galben intermitent intr-o intersectie.
14
0
Nu exista nici cea mai mica urma de logica in decizia asta. Inca o dovada ca autoritatile care se afla acum la conducere nu au nici cea mai mica idee de rezolvare a situatiilor de criza. Niste incompetenti care trebuie inlocuti fortat cat mai rapid!
22
1
de ce, asa credeti ca o sa le feriti de armata care avand puscoace ar putea sa le ia la tinta
5
0
mari imbecili
12
1
Pai noi am inteles de multi ani ca avem de a face cu niste decidenti idioti,asta nu e nici o problema. Inca nu s-a demonstrat ca la noi ,decidentii pot utiliza ratiunea ca in tarile din vecinatate.Ramane ca si lumina sa fie intrerupta dupa orele 20,ca lumea sa nu aiba curaj sa iasa afara si sa se dea liber tuturor puscariasilor periculosi,ca oamenii sa se incuie efectiv in case.
11
0
ce tampenie...
18
0
cei care au venit cu aceasta mizerie vor fi autorii morali ai accidentelor ce AR FI FOST EVITATE daca mergeau semafoarele.
20
0
cine a venit cu cacatu asta de idee?
21
1
bai sobaru , fii si tu barbat si incearca sa-ti pui mintea sa lucreze putin... chiar daca ti-au angajat sotia la primarie sa taie frunze la caini , asta nu inseamna ca trebuie sa iei toate prostiile in serios ale cretinului babu si ale celui cu freza aranjata la casa albastra fatalau... facem pariu ca multi prosti vor intra in intersectii vazand de la distanta ca este galben...!?! ai citit despre asta in presa straina ca se intampla in vreo alta tara ?!? poate ca e o idee sa moara in accidente cei care trebuie sa se deplaseze ca sa produca ceva in orasul asta al prostilor...
30
0
Dobitoci mai mari cu idei mai tampite ca asta nu am mai vazut !!! Retardatilor ! Nu are lumea destule griji ????? Asta mai lipsea ......
24
1
la cele trei semafoare din oras...
8
3
Noi astiua care trebuie sa mergem la serviciu nu-i de ajuns ca ne e frica de virus, acum ne e frica si sa nu lovim si masina
27
2
Doamne mai prosti ca astia care au luat decizia asta nu cred ca gasim
30
2
O prostie maxima marca politia ronana.
30
2
Esti un cretin bolnav de glanda
17
2
Asistam la cea mai mare farsa din istorie. Guvernele urmaresc sa aduca populatia intr o stare psihica potrivita pentru anunturile adevarate. Tot Occidentul se va sincroniza pentru a fi credibil. Pana atunci spalati va cu sapun pe creier.
16
3
Ce nenorociti sunteti!! Ca sa ne tineti in casa recurgeti si la metode extreme...ca si cum, ''faceti accident fratilor daca nu vreti sa stati in casa''... Sunteti IDIOTI!!!
28
3
asa favorizati producerea accidentelor
32
3
si dupa perioada asta de stat in casa , cand vom iesi pe strada nu ne vom mai infecta? O mare minciuna
21
3
Muriti dupa!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218