REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Atenție, constănțeni! Trafic RESTRICȚIONAT pe Baba Novac: Nu parcați mașinile în zonă!

Atenție, constănțeni! Trafic RESTRICȚIONAT pe Baba Novac: Nu parcați mașinile în zonă!

Replica API 26 iunie 2019 | 01:37 469

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, începe procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între străzile I.L. Caragiale și Poporului.

Lucrările de frezare se vor desfășura marți și miercuri noaptea, între orele 22:00-06:00 dimineața, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers. Asfaltarea carosabilului va fi efectuată joi și vineri noaptea, cu aceleași restricții în ceea ce privește staționarea autovehiculelor.

"Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care lucrează", au trasmis reprezentanții Primăriei Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primaria doarme? va rugam amenajati tronsonul str MIHAI EMINESCU cu str EROILOR..este jalnic fara trotuar, maracini si multa mizerie
0
0
cine controleaz acalitatea asfaltului la lucrarile care se fac din bani publici, dnule primar va rog sa raspundeti, pentru ca tot asfaltam mereu si tot strazi impracticabile avem ???
1
0
Noptile acestea nu o sa prea dormim, noi, cei care locuim pe Baba Novac. Puteau sa execute lucrarile ziua, blocau strada si terminau mai repede. Asa, lucrand noaptea trebuie sa le plateasca spor de noapte muncitorilor de la Confort Urban. Iar noi vom merge la serviciu gata obositi. Asta e!
2
2
La Confort Urban Nelu Stanca si societatea lui efectueaza transport fictiv si fura din banii societatii si ai contribuabilor cate 3 miliosne de euro pe an ! Pe niste masini vechi din snii 70 pe care le poate achizitiona Confortul dintr o singura plata se platesc miloosne ! Nu ai zic ca toata aprovizionarea de piatra si pavele se face prin Stanca ! O sa public la un ziar combinatia financiara a lui Stanca si modul cum se sifoneaza milioane de euro !!inca putin si se termina si cu haiducia lui Nelutu zis Dumnezeu !!
2
2
In toate tarile civilizate si dezvoltate a caror progres se bazeaza pe mobilitatea populatiei marfurilor serviciilor si valutelor in conditiile unei infrastructuri de telecomunicatii si transport excelente. In comunism se limita miscarea populatiei cat mai mult pentru a preveni revoltele cauzate de ideologia sinistra si saracia crancena rezultata in urma politicilor economice catastrofale - in China si acum sunt zone de regula extrem de sarace, din care locuitorii nu au voie sa plece, probabil si in Rusia. USR-ul este intr-adevar comunist de tip neomarxist iar handicapat mintal sever ESTI TU!
4
1
Unde sunt parcarile alea comune de care spui ? Unde pe mircea ? Unde pe mamaia ? Unde pe tomis ? Ca zau ma duc sa parchez in ele daca mi le arati. A, ca sunt prin cartiere periferice este altceva. Dar unde pe arterele principale pot parca daca sunt agent de vanzari, de exemplu ? La cateva sute de m de fiecare data, cu 20-30 de opriri pe zi sa parcheze cine o freaca la cafele toata ziua si nu stie ce inseamna sa ai treburi prin oras.
4
0
In timp ce noi pensionari caram sacosile, COLIVELE si pomenile ELECTORALE inotind si exunindu-ne traficului de rable din c-ta intre LIDL si VIVO voi va scarpinati in dos cu parcarile electorale a lui BABA novac. Daca mai traia Va freca de ieseati pe geam din PRIMARIE.
4
0
in ce tara s a auzit asa ceva?sa se faca parcari mai intai?on ce tara masina e o prioritate pt oras?mai tipati si ca ipocritii ca vreti o tara ca n afara. Muie psdului ca a scos taxe ca sa isi ia toti ruptii masini si sa nu va dati jos din ele. Abia astept sa vina usr la guvernare sa vedem cine isi mai permite masini. Si ce are o parcare comuna la cativa sute de m mai departe?trebuie sa stea in fata scarii ca sunteti putori?
7
6
Esti prost! Bai primar de cacat, n-ar trebui sa faci intai de toate locuri de parcare si pe urma alte cele?
2
0
sa se darame garajele abuzive, sa se faca parcari si sa se interzica parcarea pe partea carosabila, nu e mai bine?
9
1
De ce nu se fac prima oara locuri de parcare si dupa aia sa se asfalteze? Iar asfaltul este de foarte proasta calitate. Uitati-va cat de mult ne-au chinuit cu lucrarile anul trecut pe str. Eliberarii si bld. Mamaia iar acum soselele sunt impracticabile. Canalizari peste tot ... in loc sa fi atent la trafic, trebuie sa ocolesti toate gropile.
4
1
de ce nu aveti curaj sa goniti masinile parcate in statie ?
7
3
pentru ca nu avem unde sa parcam, e plin si in spatele blocurilor. si de ce nu au daramat garajele abuzive din spate, e plin de ele
15
2
Fagadau este cel mai mare primat din oras
9
5
de ce stau masinile parcat pe laturi? ar putea sa se fluidizeze circulatia daca interziceti parcarea lor si faceti o parcare comuna pe undeva.
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367