REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Atenție cu VIGNETA bulgărească! Un constănțean, ȘICANAT de polițiști

Atenție cu VIGNETA bulgărească! Un constănțean, ȘICANAT de polițiști

Replica API 5 octombrie 2020 | 16:54 5905

Un șofer constănțean acuză faptul că a fost oprit de polițiștii din Bulgaria, deși avea vignetă cumpărată la intrarea în țară. El spune că a achiziționat o vignetă valabilă 30 de zile, la data de 12 septembrie, de la punctul de trecere Vama Veche, la intrarea pe pământ bulgăresc.

"Toate bune și frumoase, la întoarcerea din Turcia, am fost oprit la Burgas, polițiștii spunându-mi că este o problemă cu vigneta pe care am luat-o după ce am intrat în Bugaria. I-am explicat că nu se adevărat, dar mi-a spus ca pe viitor să o iau înainte să intru în vamă, că este o cameră care bate chiar acolo. După câteva zile, pentru că tot aveam vignetă, am intrat din nou în Bulgaria. La întoarcere, surpriză, chiar în punctul de frontieră am fost verificat, din nou și nu aveam vignetă. Le-am explicat cu bonul în față, dar ei o țineau pe a lor.", a povestit constănțeanul pentru Replica.

Acum, bărbatul spune că se așteaptă să primească o amendă, chiar dacă știe că a plătit vigneta la intrarea în Bulgaria, valabilă timp de 30 de zile. Acesta se întreabă dacă există probleme în înregistrarea în sistem a acestor vignete, la intrarea în Bulgaria.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au camere amenda vinde acasa
0
0
astazi un militian mi a taiat fata si dupa ce i am "dat" un claxon de o secunda omul s a oprit in fata mea si mi a cerut actele. ce pretentii sa mai ai de la astfel de creaturi?
0
0
Vigneta se cumpara foarte elegant de pe www.bgtoll.bg. E descris cum si in limba romana. Da' asta e, noua ne place cash-ul!
4
5
de aici faptul ca nu au minte.Camera pentru rovigneta este pe linia frontierei.Ghiseul de cumparat rovignete este in interiorul frontierei la 40 de metri. Este evident ca nimeni nu poate cumpara vigneta inainte satreaca frontiera. Minte de bulgar. Ori muti frontiera ori muti ghiseul.
10
0
E interzis sa scrii numele de palaz pe comentariile ziarului
2
3
Mai taci dracu din gura. Daca nu stii despre ce e vorba, nu mai manca kkt degeaba, postas de ocazie
13
1
esti prost ba!intri in bgsi.ti iei vigneta de la durankulak,prima benzinarie,dar sa ai leva,nu primeste card.La fel si bnziinariile,inclusiv rompetrol kavarna.Eu am scris gresit bg desi trebuia ronuma vedeau pe sistem,dar cind le aratam chitanta ma lasau in pace.Tu,politai boschet,pun pariu ca nu aveai nici asigurare,nimicasa circulati voi in ro,cine sa va controleze?
2
15

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102