REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ATENŢIE! Faleza de la CAZINO, supravegheată video NON STOP

ATENŢIE! Faleza de la CAZINO, supravegheată video NON STOP

Replica API 13 iunie 2020 | 22:40 1823

Primăria Constanța a continuat instalarea de dispozitive de supraveghere cu zona falezei de la Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei. Este vorba de șase sisteme de înaltă performanță care vor înregistra non-stop activitatea din zona dintre Poarta 1 și Comandamentul Flotei. Scopul este acela de a crește gradul de siguranță din oraș.

Şi dispozitive pentru internet wireless

Aceste camere vin în completarea celor 58 de dispozitive instalate săptămâna trecută la toate stațiile pentru biciclete, la stații pentru autobuze și în alte puncte cheie din Constanța. Tot pe faleza de la Cazino, Primăria Municipiului Constanța a instalat, prin programul WI-FI4EU, dispozitive pentru internet wireless ce poate fi accesat gratuit de turiștii și constănțenii care se plimbă prin zonă.

“Scopul acestor camere este de a proteja populația împotriva faptelor antisociale, de a aduce un plus de liniște și confort psihic în rândul celor care știu că sunt protejați într-un fel. Construim împreună cu greu și, într-o noapte, vin unii certați cu legea și distrug tot.”, a precizat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Instalarea de camere in locurile unde se da spaga, autorizatii ilegale ,Sa vedem daca turistii vor prefera un loc care seamana a inchisoare , unde sunt supravegheati din fiecare tufis?
1
0
Inca din primul mandat al lui Mazare, apareai tu la TV neptun si ne spuneai cum o sa montati camere pe toate strazile si aleile din cta. Acum vreo cativa ani aprea Mierla ta din primarie si ne spunea cum se vor monta camere peste tot. Unde sunt, mincinosule ?????? Cine draqu mai voteaza asa ceva la primarie? Aperi coruptii constantei care-si iau mita si spagile in parcarile din oras ? Nu te lasa militienii? Aia cinstitii, desigur !?!
5
0
Supravegheate strazile nu Cazinoul. Nu-l fura nimeni in starea in care se afla.
11
0
Avem dube cu opt camere de la ctbasin a iar acum vom avea si o curte interioara supravegheata de caralii. Stati in casa.
5
0
Acestea erau instalate de mult ! Au cel putin 3..4 ani. Iar partea de wifi4eu este o mizerie tehnica de 2 bani. Tipic Constanta
6
0
Nu acolo se grabesc infractorii ,orasul este total nesigur din acest punct de vedere .Gradul asta de siguranta creste la misto !
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614