REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ATENŢIE la HOŢI! A rămas FĂRĂ PORTOFEL în miezul zilei! VIDEO

ATENŢIE la HOŢI! A rămas FĂRĂ PORTOFEL în miezul zilei! VIDEO

Replica API 6 februarie 2021 | 00:18 5502

O tânără constănţeancă s-a trezit „lefteră”, după ce un individ i-a sustras portofelul cu tot cu acte din geantă. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui local din Constanţa. Acum, fata speră doar să îşi mai poată recupera măcar documentele.

Şi-a însuşit un portofelul fără să-l intereseze că este filmat

În urmă cu două zile, într-un local din Constanţa, a avut loc un furt. Mai exact, camerele de supraveghere din restaurant au surprins exact momentul în care un individ a sustras din geanta unei tinere un portofel pe care, ulterior, l-a ascuns în geacă. După ce şi-a însuşit portofelul, bărbatul a plecat. Tânăra păgubită avea ghiozdanul pe un scaun şi nu mai era nicio persoană primprejur, aşa că a fost uşor pentru individ să treacă la fapte.

Acum, fata este disperată pentru că a rămas şi fără bani şi fără acte şi speră ca poliţia să îl găsească pe bărbat. „Miercuri, în jurul orei 10, acest individ mi-a sustras din geantă portofelul. Dacă îl cunoaşte cineva sau îl vede prin oraş, vă rog să anunţaţi poliţia. Am făcut sesizare către ei. Măcar actele să le pot recupera”, a transmis tânăra.

Ce spun poliţiştii

Cu toate acestea, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au precizat că nu au primit o astfel de sesizare, totuşi fac câteva precizări. Pentru a evita să deveniţi victime ale infracţiunii de furt din buzunare ori genţi, este recomandat să ţineţi cont de sfaturile cu caracter preventiv oferite. Evitaţi aglomeraţiile, portmoneul nu se aşează niciodată deasupra. Feriţi-vă de priviri indiscrete când scoateţi banii şi acordaţi o mai mare atenţie poşetei, siguranţa poşetei să fie o grijă permanentă pentru dumneavoastră.

Ţineţi geanta în faţă, protejând-o cu mâna. Nu ţineţi banii, actele personale şi cheile în acelaşi loc. Nu ezitaţi să luaţi atitudine atunci când sunteţi martorul unei infracţiuni; reclamaţi Poliţiei cazurile de prindere în flagrant a hoţului pentru a curma activitatea infracţională a acestuia. În situaţia în care deveniţi victima unei infracţiuni de furt din buzunare, anunţaţi organele de poliţie la numărul unic de urgenţă 112, apelabil de la orice telefon mobil sau fix, chiar şi public, indiferent că aveţi sau nu credit ori cartelă.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sigur bossul are masina de lux, telefon smecher si bani in cont, la camere e sarac... merita sa il fure pe el ca el este prostul
1
1
Asta-i votant AUR!
3
3
Tara este total nesigura de multi ani incoace. Cat de naiv sa fii,sa lasi macar o bricheta pe masa,sa ai lucruri in buzunarele de la spate ? Deschideti ochii,suntem in tara unde esti furat zilnic de putere,de stat,de cei din jur,unde trebuie clar sa fii foarte atent sa nu fii atacat,injunghiat,batut pe degeaba de jandarmi sau militie. Nu e de gluma,baltim in nesiguranta si chiar sa spui asta devine periculos,ca atunci cand te arestau daca ascultai Europa Libera sau spuneai bancuri despre Ceausescu si de dadea in gat cineva care in zilele noastre ocupa functii mari si se da anticomunist, ceva .
10
1
se tin legate cu ...lacat yale, cifrat de gat la purtator , asa o sa ajungem , e foame mare si prosti multi!
9
0
ulra tot feisbucu
3
1
da unde e precizat ca a fost la rock halle?
2
0
Banii se tin in buzunar,cheile in buzunar cu fermoar,actele in buzunarul de la spate.... toate la putator....cum pana mea sa le lasi in rucsac si sa pleci la buda....daca totusi le ai la tine si te fura,inseamna ca esti frigida....ai grija altadata...
6
2
bai nea rock halle. asta e se fapt reclama ieftina. daca era sa fie hot ala sunati la politie nu umpleati feiabucu cu raharuri. jenant. de acu beau doar la phoenix ca ati devenit penibili
4
5
Daca nici plangere nu a facut...
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614