REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Atenție la indicatoare! Mașinile oprite neregulamentar vor fi ridicate!

Atenție la indicatoare! Mașinile oprite neregulamentar vor fi ridicate!

Replica API 25 februarie 2019 | 01:34 530

Atenție, constănțeni! Mașinile care staționează sau sunt oprite neregulamentar vor fi ridicate începând cu jumătatea lunii martie a acestui an, atrage atenția administrația locală.

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, a început deja înlocuirea indicatoarelor rutiere în acest sens, iar lucrările se vor derula și în perioada următoare.

"Polițiștii rutieri dar și cei locali sunt cei care dispun măsura ridicării autovehiculelor. Vă reamintim câteva situații în care se poate dispune măsura ridicării: sunt pe carosabil unde staționarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spații verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap, etc. Constănțenii își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop. Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman nr.1", se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Solicitati culoare de zbor de la aeronautica!
0
2
Pentru antevorbitorul.... Ooo... Vrem sa ne dam elevat, dar de fapt esti batut in cap. Daca nu stii sa citesti este treaba da, inseamna ca, creierasul tau are dimensiunea unei nuci. Prafurile pe care le folosesc, sunt de fapt, cele impotriva paduchilor ca si tine... Si daca le trag pe nas, te oftici tu, sclavule? Nu te mai uita in oglinda, inteligentule.... O jignesti...
1
1
Eu inteleg ca nu esti normal de scrii cu intreruperi dar mai lasa dreaku prafurile alea de le tragi pe nas ca-ti faci gaura-n occipital, ti-al dreaku de cocalar.
0
3
pentru asta de la 20,22.....mai helvetianule care ai ajuns in Zurich doar pe google earth , nu ma intereseaza cati bani au aia si cu ce costume se imbraca ....zi ce bani ai tu si cu ce costume te imbraci tu...nu altii ....in alta ordine de idei , faptul ca tu umbli in maini pe strada , ca sa ai si tu putina minte in capsorul tau ,nu iseamna ca si altii trebuie sa faca la fel . Poate este mai bine ca nu conduci , ai fi un pericol public ....idiotii ca tine mor primii ...te consideri superior numai datorita faptului ca te-ai nascut ...dar de fapt esti un babuin coborat din copac...Inteligentule
2
3
Sa vina si pe str. Renasterii, caci vor avea o recolta bogata
0
1
Daca masinutza ta te-a dus prin Zurich -probabilitate 0.5 la suta- ai fi vazut ca multi pe acolo au mult mai multi bani decat vei visa tu vreodata si se urca dimineatza in tramvai cu servieta si costumul bespoke. Aer curat, masini putine,multe autobuze, troleibuze, tramvaie, parcari putine, accidente putine, strazi aerisite-misto. Dar pentru cei cu sistem nervos de tip ganglionar ca tine, normal ca nu e de inteles.
7
4
Pentru saracul de la 11,56....te oftici sclavule? Pune creierul la contributie, sclavule si ia si tu o masina... Dar cum esti o putoare predefinita, mergi cu trotineta... Esti prea batut in cap si nuai vezi din cauza invidiei.... Unul ca tine nu merita nici macar drept de vot... Sigur ai votat cu muistii de la psd... Sclav ai fost.. Sclav ramai.. Iti sta bine
1
6
Cred ca te referi la machidoni si tigani... Ca romanii au bun simt si nu parcheaza regulamentar pe locurile de parcare!!! Poate tu, in alitate e nationalitate conlocuitoare, moparte voua, parchezi in buza magazinului sa te duci sa te caci la WC-ul supermarketului, ca acasa faci economie de apa si cur-papir!!!
1
4
La vot schimbam primarul cu tot cu hingherii lui!
8
3
Mai mergeti si pe jos dragilor , de unde atatea locuri de parcare ? Cand ati cumparat masini ptr. tot familionul nu v-ati gandit si la aspectul asta ? Cate 2-3 masini de familie...cu masina sa duc gunoiul , cu masina sa cumpar paine si tigari , etc , Foarte bine face primaria !
8
8
Locuri de parcare , cand construiti ciumatilor . Ca de nu stiu cate mandate tot va duceti traiul in primarie si de facut nu ati facut decat sa uratiti constanta . Asa tot prostu stie sa amendeze . SPER CA LA ALEGERILE VIITOARE SA PRIMITI MULTA MUIE . Constanta este oras turistic . Locuri de parcare nu sunt suficiente pentru localnici , nu mai spun pentru turisti .
7
4
Normal, e mai usor si mai banos de amlasat niste indicatoare facute de firmele capusa decit amenajarea de parcari...
9
2
Foarte bina tata
6
6
Ce tot va plangeti de parcari? Cand v-ati luat masina nu v-ati gandit daca aveti unde sa o parcati, ati zis ca lasa ca o sa incurc tot timpul pe altii parcand ilegal, altii de ce s-ar gandi la voi? Sper sa va fie ridicata masina la toti care nu v-ati gandit nici 1 secunda la cati oameni deranjati parcand ilegal.
8
12
se mareste spaga la local
7
2
sunt zone unde efectiv nu mai ai unde sa parchezi in spatele blocului pe o raza de 500m. Esti nevoit sa o lasi pe trotuar si nu ai alta varianta. Cred ca daca vin aia sa ridice vreo masina, vor fi ei dusi pe sus la Caraiman nr. 1
7
6
dar parcarile tata, parcarile cand le faci?
18
5
Asta face parte din viziunea grandioasa a primarului POPIC AMENDA!! MUI' CU PUI
12
6
Se vede ca ai foarte mult timp liber! Si, evident, nu ai masina. Cat despre neuronii tai! Despre lipsa parcarilor din oras...
9
11
da locala ca si rutiera de altfel vaneaza neinspirati care parcheaza inaintea x-ului ,sunt precum javrele care se bat la tomberoane,pur si simplu vaneaza greseala si nu-i doare de securitatea celui care este jecmanit de stat si care le baga banii in geb
10
7
Huoooo sclavilor..... Vedeavas calcati de masini in parcare...
5
8
Foarte bine
14
11
Foarte bine
21
10
Foarte bine si binevenita o asemenea initiativa din partea primariei Constanta
23
9
O veste foarte buna. Sa speram ca vom scapa de smardoii si pitipoancele care parcheaza aiurea. Rugam ziarul Replica sa publice nr de telefon la care putem suna cand vedem cocalari care parcheaza cum ii taie unicul neuron din cap.
37
8
Hai cu ridicarea!!! RROManul e lenes si prefera sa parcheze cazanul in usa magazinului decat sa mearga 50 m pe jos pt ca ii scade burta sau ceafa.
32
12
SA AMENAJATI PARCARI !!! UNDE SA PARCAM??
32
16

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920