REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

ATENȚIE! O porțiune a străzii UNIRII devine cu SENS UNIC

ATENȚIE! O porțiune a străzii UNIRII devine cu SENS UNIC

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:18 368

Pentru fluidizarea circulației în cartierul Faleză Nord, începând de joi, Primăria Constanța a anunțat că strada Unirii va deveni arteră rutieră cu sens unic, dinspre strada Ion Rațiu până în strada Zorelelor. Între timp, pentru reabilitarea străzii, în dimineața de miercuri, 9 octombrie, SC Confort Urban a închis strada Unirii pe tronsonul cuprins între străzile Ion Rațiu și Războieni pentru frezare și asfaltare. Astfel, miercuri și joi se va freza asfaltul, iar vineri se va asfalta.

După finalizarea asfaltării, pe strada Unirii se va circula pe o bandă în sensul de mers amintit, iar pe stânga și dreapta vor fi amenajate locuri de parcare. În paralel, continuă și lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe strada Unirii.

L.I.

foto: Primăria Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un drum de cateva sute de metri pe care il faceam in aproximativ 30 de secunde il fac acum in 4 minute , asta la ora 20 cand traficul nu este aglomerat, calculeaza cineva asemenea pierderi? NU ERA NECESARA ACEASTa SISTEMATIZARE o spune cineva care trece zilnic Unirii. Cine a gandit asta, mai bine o fluidizeaza pe masa.
0
0
Traficul pe ambele sensuri pe strada Unirii intre Ratiu si Zorelelor era absolut ok... Nu poate fi facut sens unic cata vreme pe acest tronson sunt scoli, gradinite, complexul comercial, farmacii, etc....si cata vreme pe Pescarilor se circul FIX IN ACELASI SENS!!! Fracturi de logica.... Dar poate la un moment dat se va reveni la normal, caci trebuie doar stearsa putina vopsea rutiera si scoase 4-5 indicatoare rutiere... Atentie la relantoare, "lumea buna" le ocoleste pe contrasens, ca sa nu se zguduie...e mai periculos asa, poate le faceti pe toata latimea carosabilului nu doar pe 1 sens!
4
0
Azi pe la ora 8 coloana de masini se intindea de la semaforul de la intersecria Ion Ratiu cu Mamaia pana aproape de Delfinariu.
4
0
mare Jeg acest Fagaprost !
3
0
Cambela cere sa i se rezerve doua benzi de parcare pe Unirii, intre Ion Ratiu si Banu Mihalcea. Ca la noi este jipuri multe, la fel si la vecinu de vis a vis, Baronu.
4
1
Maimutica mea este ingrijorata ca intra-n somaj tehnic,la atatea sensuri unice pt.a ajunge la adresa invart clientul precum OZNurile din UFO,Star Trek.Bagadau engage muri-ar ma-ta!
2
2
pleaca ma de aici ca noi avem de facut puz uri makidonesti
10
1
Cretinii care decid aceste sensuri unice au facut vreun studiu de trafic? Pe Unirii si pe Pescarilor vor fi doua sensuri unice paralele.
16
2
Atat timp cat Unirii devine sens uni pan in Zorelelor iar Pescarilor este cu sens unic in aceeasi directie - NU EXISTA NICI O POSIBILITATE de a merge in celalalt sens decat a iesi in Bd Mamaia si a o lua pe sensul unic. Imbecilii nu realizeaza ca daca faci un sens unic TREBUIE facute cate 2 pt a compensa traficul
17
0
uitati-va la bordurile noi cu care se inlocuiesc cele vechi: sunt de o calitate indoielnica fata de cele vechi care inca sunt in stare foarte buna si inclusiv muncitorii au confirmat ca sunt de o calitate proasta... un tun mare dat de catre omul cu freza aranjata la casa albastra si cu fatza de tractorist din Beidaud...!
20
1
nu fii naiv, Fagadau merge pe principiul mortu-i vinovat. Esti implicat intr-un accident rutier, ghinion, descurca-te, e problema ta.
7
0
Solicitam insistent presemnalizarea corecta si completa pentru toate strazile de pe Bulevardul Mamaia care au devenit cu sens unic. In mod concret, de exemplu presemnalizarea "interzis la dreapta", in fata Bancii Transilvania, pentru a preintampina accidentele de pe strada Timisana, in sensul de mers Politia judeteana - Delfinariu. In lipsa acestor presemnalizari si in lipsa unui control din partea politiei rutiere, accidentele devin iminente, ca urmare a nerespectarii sensului unic stabilit acum. Primaria Constanta are obligatii majore in ceea ce priveste cele expuse mai sus.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369