REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Atenţie! S-a dat startul „Comandamentului de vară 2017” a Protecţiei Consumatorului

Atenţie! S-a dat startul „Comandamentului de vară 2017” a Protecţiei Consumatorului

Replica API 29 iunie 2017 | 00:00 431

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, în frunte cu Horia Constantinescu, şi Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, reprezentată de directorul Paul Anghel, au susținut o conferință de presă prin care au anunțat debutul „Comandamentului de vară” 2017. Vor fi efectuate controale periodice în cele trei locații deja cunoscute - Mamaia, Neptun și Costinești, unde operatorii economici și cei din alimentația publică vor fi verificați de către 3 comisari pentru fiecare zonă.

Mai mult, până în acest moment, după cum a precizat Paul Anghel, au fost făcute 6 reclamații pe alimentație publică, 7 reclamații pe structurile de cazare și 2 pe structurile de agrement. „În zona ce privește zona de alimentație publică, au fost făcute reclamații în ceea ce privește calitatea unor preparate sau semipreparate, lipsa grupului sanitar la un beach bar, pe partea de cazare consumatorii ziceau că sunt tarife prea mari față de ce condiții li se ofereau, condiții necorespunzătoare, taxe de rezervare care nu au fost cerute inițial, rezerveri neclare, o anulare de rezervare. Au existat și două reclamații pe agrement, una privind „banana” și deja vechea problemă cu zona de plajă și cearceafuri”, a spus Paul Anghel.

Mai mult, Horia Constantinescu a făcut precizări legate de viitoarele controale, care vor fi efectuate în continuare în maniera în care s-a procedat până în prezent.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai tovarase Horia sa vedem ce faci tu pentru Costinesti ! Curatenie s-au din dragoste pentru Costinesti ai sa inchizi ochii ?doar ,doar poate mai candidezi peste trei ani si vei ocupa scaunul de primar dupa ce te afirmi prin functia pe care o detii acum.Fa-ti treaba cu simt de raspundere incepand cu tarabele tale de pe plaja chiar daca le-ai instrainat nepotului Costin tot tu esti seful .Se stie cu ce te-ai ocupat si te mai ocupi stand sub papucul lui Adrian Nastase .Ai facut tot posibilul sa te inrudesti spiritual daor sa-ti fie bine pe la Costinesti administrand jumatate de plaja la negru .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218