REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ATENȚIE! Semafoarele din Constanța nu FUNCȚIONEAZĂ!

ATENȚIE! Semafoarele din Constanța nu FUNCȚIONEAZĂ!

Replica API 26 martie 2020 | 08:42 4600

Șoferii dar și pietonii din Constanța au avut o surpriză neplăcută în această dimineață de joi, 26 martie.

Semafoarele fie nu funcționează, fie sunt blocate pe galben

intermitent.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mananci rahat am fost 6 persoane in caruta voastra infecta. Nu am primit nici un bon. Asa patroni METROPOLITAN TOUR asa soferi.
0
1
Nu exista nici cea mai mica urma de logica in decizia asta. Inca o dovada ca autoritatile care se afla acum la conducere nu au nici cea mai mica idee de rezolvare a situatiilor de criza. Niste incompetenti care trebuie inlocuti fortat cat mai rapid!
8
1
bai sobaru , fii si tu barbat si incearca sa-ti pui mintea sa lucreze putin... chiar daca ti-au angajat sotia la primarie sa taie frunze la caini , asta nu inseamna ca trebuie sa iei toate prostiile in serios ale cretinului babu si ale celui cu freza aranjata la casa albastra fatalau... facem pariu ca multi prosti vor intra in intersectii vazand de la distanta ca este galben...!?! ai citit despre asta in presa straina ca se intampla in vreo alta tara ?!? poate ca e o idee sa moara in accidente cei care trebuie sa se deplaseze ca sa produca ceva in orasul asta al prostilor...
6
0
Multumim Metropolitan, am ajuns in siguranta acasa. Conform legislatiei in vigoare am fost doar 2 pers in autoturism, baieti valabili nu ca oficialii kirvas, alt aeroport, indirect aeroport.Care au anulat rezervarile si au disparut ca magarul in ceata.Acum se vede cine merge legal si cine nu.Cat de 200 biletul la 2 pers in autoturism deabea daca isi scot cheltuielile
9
1
Asta am vazut. Sper sa vada toata lumea si sa respecte bulevardele cu prioritate.
4
1
Ce stire wow. De parca noi nu am vazut....
3
1
Indicatoare rutiere! Nu le mai stiti? Probabil sunt in intermitent ca sa nu mai stai ca fraierul la rosu chiar daca nu circula nimeni in intersectie.
9
4
Sunt si semne de circulatie, nu? Sa se respecte semnele.
12
5
Feriti va de METROPOLITAN.Sunt pusi pe JAPCA. 200 de lei de la OTOPENI la Constanta. Si nici nu dau bilet. JAPCA pe fata. Oare patronul METROPOLITAN TOUR stie cati bani isi baga in buzunare soferii.
10
7
Pai e normal, ca tehnicienii care se ocupa de ele probabil au fost trimisi in somaj tehnic...
10
3
pentru ca totul trebuie sa fie usor la noi la constanta. Peste ciori cand intrati cu armata ? Stau cu sutele fac scandal imputiti nepasatori, imputiti bolnavi behaie pe strazi . Mai duri un pic !!!! Ce dracu si voi politistilor aveti puterea sa faceti ceva corect fara sa va mai fie frica de interlopi. Faceti dracului ceva ! D-aia aveti pistoale. Nu trebuie sa stie nimeni... fara stiri fara nimic pac si urmatorul.
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367