REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Atenţie, şoferi! Bulevardul Mamaia va fi închis în totalitate

Atenţie, şoferi! Bulevardul Mamaia va fi închis în totalitate

Replica API 31 martie 2014 | 00:00 218

Pe 1 aprilie începe montarea celor trei pasarele pietonale

Pe 1 aprilie începe montarea celor trei pasarele pietonale

Valea Prahovei este plină de pasarele pietonale, iar Mamaia se pregăteşte să o concureze, în acest sens staţiunea fiind inclusă într-un astfel de proiect, pentru fluidizarea traficului rutier în cele mai aglomerate zone din perioada verii. Montarea celor trei pasarele din staţiunea Mamaia este programată să înceapă pe 1 aprilie, iar între timp au început deja lucrările, traficul fiind parţial blocat şi deviat.

Una din pasarele se va numi "Iaht" şi va fi montată la intrarea în staţiunea Mamaia, între piaţeta de la Perla şi Satul de Vacanţă. A doua pasarelă va fi amenajată în dreptul piaţetei de la Cazino şi va purta denumirea de "Năvod şi pescăruşi". Cea de-a treia, numită "Val Retro", va fi amplasată în dreptul Hotelului Rex. Investiţia se ridică la aproape 2 milioane de euro. Administraţia locală a menţionat că 70 la sută din bani provin din fonduri europene, iar diferenţa de la Ministerului Dezvoltării Regionale şi Primăria Constanţa. Pentru montarea celor trei pasarele pietonale s-a impus închiderea totală a circulaţiei pe bulevardul Mamaia, între 1 şi 24 aprilie, în zona Satului de Vacanţă - conform unui anunţ în acest sens. Astfel, circulaţia pe sensul dinspre Constanţa spre Năvodari, pe bulevardul Mamaia, se va devia pe aleea din faţa Hotelului Perla cu ieşire în sensul giratoriu de la Aqua Magic. Pe sensul dinspre Năvodari spre Constanţa circulaţia autovehiculelor va fi deviată de la Staţia de taxare-intrarea în Staţiunea Mamaia pe linia de centură cu ieşire în bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. De asemenea, între 1 şi 15 aprilie, circulaţia pe bulevardul Mamaia, în zona Cazino şi Zona Hotel Rex, va fi restricţionată pe două benzi de circulaţie pe fiecare sens, putându-se circula pe o distanţă de două sute de metri numai pe câte un sens de o parte şi de alta a axului drumului. Devierile traseului de circulaţie în zona Satul de Vacanţă şi restricţiile din zona Cazinou şi zona Hotel Rex sunt semnalizate şi marcate în conformitate cu Codul Rutier şi legislaţia în vigoare. Poliţiştii îi roagă pe toţi conducătorii auto care intenţionează să se deplaseze spre zona restricţionată să circule cu atenţie sporită şi să respecte cu stricteţe semnalizarea rutieră temporară instituită pe rutele ocolitoare.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218