REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ATENȚIE, ȘOFERI: CIRCULAȚIE RESTRICȚIONATĂ PE 2 DRUMURI DIN CONSTANȚA

ATENȚIE, ȘOFERI: CIRCULAȚIE RESTRICȚIONATĂ PE 2 DRUMURI DIN CONSTANȚA

Replica API 17 ianuarie 2017 | 16:12 646

Mare atenție, șoferi! Autoritățile au dispus ca în dimineața de marți, 17 ianuarie, porțiuni din drumurile DN2A și DN22 să fie restricționate traficului rutier. Este vorba de tronsonul Ovidiu - Mihai Viteazu (drumul spre Tulcea), unde se circulă controlat, în coloane, conduse de polițiști. Aici, vizibilitatea este redusă din pricina viscolului. De asemenea, pe drumul Constanța - Hârșova există restricție de tonaj, fiind vorba de 3,5 tone.

"Pe două drumuri naţionale (DN22 Constanţa-Tulcea şi DN2A Constanţa-Hârşova) circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă cu vizibilitate redusă. Deplasarea vehiculelor se desfăşoară având antemergător un autoturism ce aparţine Poliţiei Rutiere dar şi un utilaj de deszăpezire, pe tronsonul Lumina - Mihai Viteazu - limita cu judeţul Tulcea. Pe DN2A Constanța - Hârşova se va restricţiona traficul rutier pentru autovehicule cu masă mai mare de 3,5 tone. Urmează să se obţină avizul poliţiştilor rutieri", potrivit reprezentanților ISU Dobrogea.

UPDATE

De asemenea, se circulă cu dificultate și pe DJ 226, Corbu - Săcele - Mihai Viteazu, este viscol și vizibilitatea este scăzută. La fel 226B zona Cogealac; DJ 391A Tufani - Dumbrăveni - Olteni; DJ392 Independența - Dumbrăveni. Se acționează cu autobasculante cu lamă, unimog și wolle. Autoritățile au precizat că nu se închid drumurile.

Update

De asemenea, în cursul zilei de marți, 17 ianuarie, la intersecția drumului național cu cel comunal, din zona Gura Dobrogei, un autotren a blocat drumul. Autoritățile au intervenit și tronsonul de drum a fost deblocat.

Update ora 13.00: Prefectul este la fața locului!

Pe porțiunea de drum de pe DN22 (Constanța - Mihai Viteazu) se circulă în coloană, cu antemergător (Poliţie Rutieră și wola de la DN). Prefectul împreună cu un reprezentant de la Drumurile Naționale sunt în zonă pentru a evalua situaţia, pentru a lua o decizie corectă în sensul de a restricţiona sau de a menţine măsura circulaţiei rutiere în coloană.

Update ora 13.15

"Atenționăm participanţii la trafic că pe sectoarele de drum Gălbiori-Dorobanţu (DN2A) şi Popasul Taşaul-Tariverde (DN22) vântul prezintă intensificări spulberând zăpadă, vizibilitatea este redusă sub 50 m. Fapt pentru care rugăm conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile meteo pentru a evita accidentele şi blocajele. De asemenea, pe DN2A trinsonul Mihail Kogălniceanu - Hârşova, s-a instituit restricţie pentru autovehicule cu masă mai mare de 3,5 tone", au anunțat reprezentanții ISU Dobrogea.

Update ora 13.40: S-a închis un drum județean!

Vremea nefavorabilă dă din nou bătăi de cap autorităților! Astfel că pe mai multe drumuri s-au impus restricții de circulație. Mai mult decât atât, pe DJ 226 NUNTAŞI – TARIVERDE circulația a fost închisă! Amintim că meteorologii nu vin cu vești bune, codul galben de viscol în județul Constanța fiind prelungit până la data de 18 ianuarie a.c., ora 10.00.

UPDATE ORA 16.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, sunt închise următoarele sectoare de drumuri naţionale:

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:

DN 3 LEHLIU – CĂLĂRAȘI;

DN4 BUCUREŞTI – OLTENIŢA.

JUDEŢUL CONSTANŢA:

DN 22 LUMINA – MIHAI VITEAZU;

DN 22A OVIDIU - HÂRŞOVA.

JUDEŢUL GIURGIU:

DN5B GIURGIU – GHIMPAŢI.

Citește și: SE PRELUNGEȘTE CODUL GALBEN ÎN CONSTANȚA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pisatul lui soacra este bun pentru capatina prostului, ,striga mai tare, ,
0
1
ca vine Lungoci cu lopatelele. Poate aduce si galetusele de data asta. Cu pisat de la soacra-sa in ele, in loc de clorura anti-gheata
4
1
din palazu mic nu se poate iesi de dimineata bai rahatilor a nins cinci cm si gata drumuri blocate
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614