REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Continuă lucrările de modernizare a bulevardului Tomis!

Continuă lucrările de modernizare a bulevardului Tomis!

Replica API 19 noiembrie 2019 | 03:09 557

Confort Urban SRL a demarat luni procesul de reabilitare a trotuarelor pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de străzile Poporului și Nicolae Iorga.

Angajații societății vor amplasa borduri moderne iar ulterior vor fi montate pavele.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, conducătorii auto sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i pentru cine se pregateste.
2
0
modernizarea nu inseamna reducerea locurilor de parcare,in caz ca nu stiati voi ati ocupat trotuarele cu japca,va luati o masina si o lasati pe trotuar ca acolo considerati voi ca e loc de parcare,sunt zone in care ati ocupat tot troatuarul si pietonii merg pe sosea
4
2
Borduri moderne egal borduri, bai animalelor! Voi aveti impresia ca suntem cazuti din copac si inghitim toate mizeriile voastre aberante? Acum faceti ce trebuia facut cu mult timp in urma! Ar trebui sa va multumim? Asta este normalitatea, bai jegosilor! Credeti ca ne mai aburiti cu propaganda voastra ieftina si comunista? La gunoi cu voi! Si cu toate lucrarile voastre executate prost si pe bani multi! Voi credeti ca nu am mai vazut si alte orase si ne momiti cu lucrurile voastre de rahat? Vrem proiecte puternice, nu labareli din astea, pompate inainte de legeri! Puie msd! Atat!
3
1
Modeenizare inseamnaca ca se reduc locurile de parcare si alea cars vor fi, vor fi cu plata. Fagadau uita ca la anu' votam!
1
2
Eu propun sa fie omorati toti tiganii si cocalarii tatuati cu gleznele goale si toate curvele de mall. Arsi si aruncati in mare.
5
0
Sper sa faceti si cea mai importanta artera din Constanta , str. Stefan cel Mare
4
1
Ati distrus orasul aglomeratie maxima peste tot pe varianta este jale. Oras de 2 lei plin de tigai.
9
0
stalpi borduri di tati avem. gaurile din sosea ma doare in cwr de ele. canalizarile lu fratele felix sa le luati la roti prostii mei. oricum eu vreau votul la ciori, babalaci, saraki si makidoni. voi sclavii mei. mars la munca
7
5
Primarul intra la parnaie impreuna cu securistii din spatele lui!
7
1
mai exista si alte stazi nu numai tomisu in orasu asta
9
2
Mai aveti bastoane de pus ?
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614