REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Atenție, șoferi! De DUMINICĂ 7 artere rutiere din Constanța își schimbă regimul de circulație

Atenție, șoferi! De DUMINICĂ 7 artere rutiere din Constanța își schimbă regimul de circulație

Replica API 1 august 2020 | 23:39 2644

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va monta în această noapte indicatoarele rutiere „Sens unic” și „Acces interzis” care vor reglementa circulația pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca.

Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia, fiind necesare pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente.

Amintim conducătorilor auto configurația arterelor din cartier ca urmare a deciziei de modificare a sensurilor de circulație: strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia; strada Călugăreni devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu; strada Țepeș Vodă devine arteră cu sens unic, dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca; strada Tudor Vladimirescu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia; strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca; strada Dimitrie Bolintineanu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia; strada Dacia devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

Ca urmare a măsurilor de resistematizare rutieră, de duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101, astfel:

- traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu - bd. Mamaia - str. I.G.Duca - bd. Ferdinand;

- traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca - bd. Mamaia - str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bd. Mamaia va fi înființată o nouă statie, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bd. Mamaia cu strada I.G.Duca.

- traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1- str. Mihai Viteazu - str. Țepeș Vodă - str. I.G .Duca.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fluidizare o pla...sa mai faca locuri de parcare cu plata pe strazi cu sens unic.
1
0
Putin cam tarziu cu sistematizarea dar e de bun augur
1
0
Cretinule la final de mandat! Ai reabilitat Tepes Voda acum 2 ani si nu ai creat nici un loc de parcare! Ai dat 3 autorizatii pentru blocuri fara parcari pentru fiecare apartament! La Beidaud cu tine!
6
0
asta este mostenirea lasata cu limba de moarte de catre baiatul ala sobaru , care era pe alaturi cu ce inseamna rutiera , dar cu nevasta angajata de babu sa taie frunza la caini in primarie , cica purtator de cuvant langa o alta jigodie fosta la tv neptun , chipurile sa faca...duet. banii de salarii mari sunt bineinteles din taxele marite an de an de catre cel cu freza de ginere mort...
5
0
eu cred ca civilizarea ar trebui sa inceapa cu parcari de mare capacitate si cu preturi modice; ca daca ceri 10 lei pe ora stai cu ea goala...
8
0
esti un meltean. Toate masurile astea sunt necesare. A inceput civilizarea acestui oras. Te inteleg pe undeva. Cocalarii au de suferit.
1
4
Dar nu ati precizat in ce consta bataia de joc. Fluidizarea traficului inseamna bataie de joc?
0
1
Cat ii mai lasam sa-si bata joc de noi? Haideti peste ei in cloaca aia de Primarie sa-i scoatem in suturi asa cum merita. Daca stam pana la alegeri se va alege praful de orasul nostru. Pana la alegeri astia trebuie sa infunde puscaria cu totii. Nu mai e timp de pierdut. Sa le aratam ca nu suntem prostii lor.
9
4
Le-ati omorat!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367