REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Atenţie, şoferi! Doi adolescenţi stau în parcare la VIVO şi verifică portierele maşinilor

Atenţie, şoferi! Doi adolescenţi stau în parcare la VIVO şi verifică portierele maşinilor

Replica API 23 mai 2017 | 00:00 553

Furtul din maşini a devenit un „sport” din ce în ce mai des practicat. În Constanţa s-au înregistrat de-a lungul timpului mii de cazuri în acest sens. S-au furat în special telefoane mobile şi sume de bani lăsate, de multe ori, la vedere. Cele mai multe furturi au fost comise în plină zi, în zonele aglomerate: în zona spitalului judeţean, în centru şi în parcările de la supermarket. Pentru a preveni astfel de cazuri, un conducător auto a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care îi atenţionează pe ceilalţi participanţi la trafic.

„Atenție mare în parcarea Vivo! Doi adolescenți sub pretextul că adună cărucioare filează mașinile și încearcă portierele. Am mutat mașina și cel cu glugă în cap era la portiera Loganului gri din poză. M-a văzut că privesc spre el și și-a băgat o unealtă în buzunarul de la spate”, a scris bărbatul.

Poliţiştii le recomandă proprietarilor de autoturisme să nu lase maşină descuiată sau cu cheile în contact, chiar dacă lipsesc doar câteva momente, să nu lase în interior bunuri de valoare, documente, cărţi de credit, genţi, poşete, telefoane mobile sau obiecte de îmbrăcăminte, întrucât sunt “tentante” pentru hoţi, chiar şi pe timpul zilei. Nu ţineţi în torpedo actele maşinii.

În cazul în care vi se fură maşină, riscaţi să nu fiţi despăgubiţi de societăţile de asigurări. Maşinile agenţilor comerciali şi ale distribuitorilor de produse sunt şi ele o ţintă pentru hoţi, întrucât sunt mari şanse ca în interior să fie lăsate sume de bani sau marfă uşor de vândut. Poliţişii va recomandă, de asemenea, să va montaţi, dacă va permiteţi, sisteme tehnice de alarmă şi siguranţă antifurt.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miroase numai a canalizari , stati dreacu acolo si mirositi-va basinile din dambovita , a-ti furat toti banii tarii puscariasilor
1
1
Cine i- a vazut de ce nu a sunat la politie? Mai departe e treaba lor.Simplu cetatean nu poti face decat sesizari iar cine e platit din banul public pentru siguranta cetateanului sa-si faca treaba.De aia hotii si talharii actioneaza nestingheriti.
2
0
Oras - mahala de cacat ..tie ascarba sa mai vii in acest asa zis oras ..pe litoral etc ..nenorocitilor ..
4
1
Sa vezi cand o se le verific danturile cu bata din dotare!
7
0
Politia locala face circulatie. Paznicii din intersectie dormvin ghereta. Pentru asta ii platim, nu pentru siguranta cetateanului. A plecat mazare si a venit tasu
8
2
E bine si daca oamenii care observa insi din astia,sa-i calce pe incheieturile picioarelor si pe degete,sa provoace hotilor cat mai multa durere si niscaiva infirmitate temporara. Cu bu-hu-hu si cu politia nu rezolvam nimic,doar stie tot poporul....
6
0
NU atentie soferi ,ATENTIE POLITISTI.
22
1
POLITISTI SA RECOMANDE PROCURORILOR SI JUD ARESTAREA SI DUSI LA MUNCA SILNICA LA AUTOSTRAZI PE TIMPUL PEDEPSEI NU CREAREA DE CONDITII.
17
0
Politia locala ce face ? Paza nu vede ?
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367