REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Atenție, șoferi! Drumul Tulcea – Ovidiu va fi împânzit de Poliție!

Atenție, șoferi! Drumul Tulcea – Ovidiu va fi împânzit de Poliție!

Replica API 19 martie 2019 | 01:09 966

Atenție, șoferi! În ziua de marți, 19 martie a.c, Poliţia Rutieră Tulcea și Poliția Rutieră Constanța desfăşoară acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație. Acțiunea va avea loc pe DN 22, pe relația Tulcea – Mihai Viteazu – Ovidiu.

Din datele statistice a rezultat că, în cursul anului 2018, pe DN 22 - E87 din judeţul Tulcea, s-au produs 61 accidente rutiere soldate cu decesul a trei persoane, rănirea gravă a 20 de persoane și rănirea ușoară a altor 19. Principalele cauze generatoare ale accidentelor rutiere au fost: viteza (în cazul a 21 accidente - reprezentând un procent de 43,42% din total), neacordare prioritate vehicule (7 accidente - reprezentând un procent de 11,47% din total), nerespectarea distanței între vehicule ( 6 accidente – reprezentând un procent 9,83 % din total) și depășire neregulamentară ( 6 accidente - reprezentând un procent 9,83 % din total). Obiectivele acțiunii sunt: reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, de către conducătorii auto și constientizarea persoanelor cu privire la dinamica și consecințele accidentelor rutiere având drept cauză nerespectarea regimului legal de viteză. Acțiunea se va desfășura în ziua de 19 martie a.c., pe DN 22, pe relația Tulcea – Mihai Viteazu – Ovidiu, de către polițiștii din cadrul structurilor de poliție rutieră de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ori sunteti foarte prosti daca spuneti unde o sa faceti controale ori toata treaba e la deruta si o sa actionati in alta zona!
0
0
Bai gaborilor,e plin de rable care scot fum.Nu le vedeti?????
1
1
Da' ce bre vreti sa traiti toti 100 de ani,unii mai vor si succesiuni,mosteniri!
0
0
Prodan de la sectia 2 politie spagarul sef .Ia comision de la bisnitari de tigari din tomis3.DGA
1
0
dar si cand te-or prinde....
1
3
De fapt azi va fi "impanzit" Drumul spre Mangalia !
5
0
Saseee,vine Politia ! Si unde este factorul surpriza ? Bine ca ati informat toate jighimelele din trafic care nu dau 2 bani pe regulile rutiere , rusineee !
3
1
nu mai bine se duc in Cernavoda, la pestii aia nenorociti, moarte lor si curvelor lor din strainataturi!!!
4
0
6 ...Politia Romana in actiune...Bine ca strigati pe la toate gardurile...Vineee Politiaaaa !!!! asa prosti ii credeti pe toti conducatorii auto ???? chiar sunt curios cine va depasi viteza legala maine,marti ??? nu se poate sa faceti controale in trafic inopinant??? stati 1 ora pe Ovidiu -C-ta...1 ora pe Valu -Cta...o ora in Mamaia..si tot asa..dar sa si trambitati ora si locul unde o sa stati , imi pare ca suna a prostie !!!
5
2
Drumul ala trebuie oprit definitiv. Ne-au invadat Branzarii in Constanta. Toti taranii au scapat la oras. II vezi in trafic zi de zi.
10
3
cu limba lui voinica care suge din piticul nici familie nu mai are javra de la Rasova...mancamia ti pula de capete de guma sa imi luati piticul la tranta javrelor.
5
2
drumul ar trebui largit nicidecum umplut cu capete seci,soldovenii au deja un metru de autostrada,daca astia fac pod la dunare catre braila cu ce-l continua incoace,sau podu-i pod si cu asta basta
6
2
Tardiv, drumul sta trebuia blocat acum cativa ani, cand cohorte de tulceni, aflati la prima generatie incaltata, au invadat Constanta. Acum sutem nevoiti sa convietuim cu aceasta subspecie needucata.
9
3
TL-CT a devenit foarte circulata,nu are statul bani sa faca 2 benzi pe sens cu parapetii aferenti?
7
1
vezi ca eu o iau pe la Sacele, daca ii gasesc pe ruta va sparg
3
1
Luk da tu de unde vi asa destept?
1
2
sunteti Prosti amandoi primu cand o da alt Prost peste tine o sa te pomeneasca popa la coliva ce atent ai fost si doi baetii adevarati stiu dinainte ce si cum ca doar platesc cu fetite unde trebuie anuntul e doar ptr fazanii cu dube de marfa sa ocoleasca dn dar militienii o sa fie si pe partea ailalta adica istria sacele e o manevra veche cu anaf cu toti nunta mare
4
5
Normal..cei mai prosti sunt cei din Tulcea si stanele arondate !
14
5
Atentie sa nu circule baietii veseli prin zona .. Asa se dau ponturile acum. Politia anunta presa, presa anunta primariile si primariile isi anunta baietii veseli.
13
0
Bravo!bine punctat!
8
3
Bun si de ce atentie?atata timp cat esti disciplinat in trafic nu e ceva normal?un echipaj de politie inseamna ..atentie..asta ar trebui sa fie prima grija a unui sofer.atentia..fata de el.de cei pe care i transporta in masina si de cei ce i sunt alaturi in trafic.atentie fata de noi cei care circulam.zilnic pe drumurile pline de soferi beti.drogati si fara permis.nu atentie ca i razie..cand va mor copii si rudele atunci ce mai e de spus..atentie la drum si nu echipajul de politie care si face datoria
29
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920