REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Atenție, șoferi! Este interzis virajul la stânga din ambele sensuri de mers pe strada I.L. Caragiale

Atenție, șoferi! Este interzis virajul la stânga din ambele sensuri de mers pe strada I.L. Caragiale

Replica API 14 martie 2019 | 00:04 763

Mare atenție, șoferi! Apar schimbări în traficul rutier din Constanța. Începând de miercuri, 13 martie, este interzis virajul la stânga din ambele sensuri de mers pe strada I.L. Caragiale, la intersecția cu strada Th. Burada.

Semaforul funcționează de acum în trei faze:

• Faza I – verde ambele sensuri înainte pe strada I.L. Caragiale;

• Faza II – verde dinspre strada Th. Burada către toate direcțiile;

• Faza III- verde dinspre strada Poporului către toate direcțiile;

Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, pentru fluidizarea traficului rutier. Șoferii sunt rugați să manifeste atenție sporită în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor de circulație.

sursa foto: Primăria Constanța

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Banda unica pt.politie,pompieri,jandarmi este langa cea pt.biciclisti,in dreapta locurilor de parcare create de Primaria PSD care este la putere in Constanta din vara lui 2000.Bine pe atunci Mazare era independent,dar i-a trecut repede.Tot Mazare fusese ales deputat sau senator candidand din partea PD-ului lui Roman,Basescu,Babiuc,Berceanu,Sassu,Duvaz...Priviti in jur si vedeti ce a facut PSD-ul de aproape 19 ani de cand a castigat Primaria Constanta!Nu au avut timp?
3
0
Si banda unica pentru politie, pompieri si jandarmi unde este?
0
2
Intersectia de la cimitir arata ca o intersectie dintr un oras rusesc!Blocurile ca niste gunoaie confort 3 ce sunt cu mici exceptii.Nu va e rusine ma conducatori de rahat de 30 ani va chinuiti sa i adormiti pe saracii oameni cu vrajile voastre care...surpriza NU MAI TIN!Ne am pisat pe ele ca pe vraji puse pe la prag de usa!
6
1
normal, toate drumurile duck la Brick.
4
0
Intersectia din zona Delfinariu , este cea mai tampita intersectie din jegul asta de oras si al incompetentei administrativ !! Chiar nu o vede nimeni cum este reglementata ?? Zilnic ambuteaje in trafic datorita proastei reglementari !!
12
1
iar au gindit makidonii din primarie fabulos
15
1
Bai nene, de ce nu va apucati sa construiti parcari publice???? Aaaaa, stim, mai sunt unii altii care trebuie sa si mai faca cate un bloc.... puneti ba mana si construiti parcari sa eliberam bulevardele de masini parcate. In zona aia exista teren sa construiesti o parcare la care toata lumea ar platii un abonament decent sa stie ca masina e in siguranta.... fututilor. Dar bine vorbim de parcari si lucrari in beneficiul cetateanului si avem doi ani electorali. Vai de pl noastra ce tara de babuinii suntem.....
13
1
Desfiintati semafoarele si faceti un sens giratoriu.
2
11
Cea mai proasta solutie: existau doua faze pe directia Caragiale care evitau orice conflict de trafic. Singurul conflivt era pe directia poporului burada pt ca era permis inainte si la stanga concomitent pe ambele sensuri. Unde este logica? Si alveolele proaspat refacute nu au nici un sens. Ce sa mai zic de trotuarele cu bordura f inalta, mai inalta decat asfaltul trotuarului. Ca la prosti! Normativele in constructii sunt optionale? ISC ul ce parere are?
19
0
Se tot fac schimbari in trafic de cand este domnul Fagadau la conducere! Orasul este tot mai aglomerat, traficul este infernal, nici de cum nu s-a fluidizat ceva, apar sensuri giratorii peste tot, borduri si stalpi ca sa nu poti parca, apare saptamanal cate un indicator de interzis.... iar noi cetatenii ne dorim strazi asfaltate si parcari!! Oare chiar nu ne aude nimeni??? Terminati cu prostiile si faceti ceva util. Ne-ati terorizat cu schimbarile astea.
27
0
luati un rand de morminte , si mai faceti 2 benzi
17
1
Cred ca fluidizeaza creierul unora din primarie. Pas cu pas se va schimba garda comunistoida din primarie cu astfel de prostii.
14
1
Am reusit sa fac un km in 15 minute cu fluidizarea lui peste.Numai dobitoci lucreaza in departamentul ala rutier.
22
1
Ati blocat tot orasul cu creerele vostru inteligent.Daca nu faceati nimic era mai bine!
19
3
Mari prosti mai sunteti!!! Problema reala este cand faci stanga de pe Th. Burada pt. ca nu exista decat o singura banda pe care trebuie sa se incadreze si cei ce merg inainte! Pe I.L. Caragiale exista cate doua benzi deci nu este asa de complicat sa mergi inainte si sa faci si stanga! Asadar ati facut cacatul praf cu fluidizarea voastra!
17
4
Toate lucrarile au acceptul sau sunt facute la.solicitarea politiei rutiere Sa va intre in cap bine
8
18
Masura a fost luata de primaria Constanta la solicitarea Politiei Rutiere sau de capul lor? Semnalizarea rutiera se face de administratorul drumului public la solicitarea serviciului rutier numai la Constanta este invers!
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614