REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Atenție, șoferi! Modificări în traficul rutier din cartierul Faleză Nord!

Atenție, șoferi! Modificări în traficul rutier din cartierul Faleză Nord!

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:54 403

Angajații SC Confort Urban SRL au montat miercuri indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația pe străzile Pescarilor, Grozești și Dragoslavelor din cartierul Faleză Nord.

În acest sens, se circulă pe strada Pescarilor, dinspre strada Grozești spre strada Yokohama, pe strada Grozești, dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor și pe strada Dragoslavelor, dinspre strada Pescarilor spre strada Unirii. Măsurile implementate vizează fluidizarea traficului în zonă. Cele trei străzi vor prelua traficul de pe strada Unirii pentru ca cei care vor să întoarcă în zona școlilor să o poată face pe strada Pescarilor și nu pe bulevardul Mamaia. De asemenea, administratorul drumului public are în vedere și schimbarea timpilor la semaforul de la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Ion Rațiu. Valorile de trafic vor fi monitorizate iar în funcție de rezultate vor fi luate măsuri urgente de reconfigurare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
auzi,str yokokama.Dar strada nagasaki sau hiroshima?constanta o mizerie machidoneasca clasica de oras inghesuit,poluat si corupt condus de prostani,dar hoti cu diploma!
4
0
NU era suficientde aglomerat pe Mamaia, la intersectia cu Ratiu, acum s-a dublat coada de la semafor. Multi prosti ajung sa ia decizii.
7
0
Valorile de trafic vor fi monitorizate iar in functie de rezultate vor fi luate masuri urgente de reconfigurare. Pai bine mai nenorocitilor, nu trebuia sa faceti inainte un studiu, ca doar platiti atatia bani pentru tot felul de studii de cacat, facute de companiile rudelor si prietenilor? Mai bine va bateti joc de noi, fara nici un argument plauzibil. In fiecare zi anuntati alte schimbari. Cum va bateti joc de noi, pe banii nostrii, bai imbecililor? Atatia dobitoci la un loc, mai rar!
7
0
Bai pulilor nu mai stiu drumul spre casa...te-n gura de frezat.
11
0
Cartierul a devenit un haos general...toate strazile sunt cu sens unic, dar fara nici o legatura logica, intre ele. Asa tampiti mai rar! Incredibil cum rahatii astia nu au facut nimic 4 ani, iar acum inainte de alegeri s au apucat sa faca numai tampenii. Parca traim intr un film prost, regizat de niste imbecili. Iar papitoiul ala frezat livreaza iar schite fantastice, cu planurile lui futuristice, exact ca la ultimele alegeri. Bai mincinosule, de ce nu ai facut nimic in ultimii ani? Sa ti fie rusine! Esti un nimic! O sa vezi la alegeri!
19
0
da de ce sa ia ma din trotuare? orasul este pt pietoni nu pt masini. Peste tot in lumea aia civilizata dupa care urlai in piata victoriei, orasele sunt facute pt pietoni: taxe mari pt parcari, pt masini, etc. La noi boii de la psd a redus taxele de la masini, fudulii de romanii isi tot cumpara masini. Dar pana cand? pana cand va treziti toti blocati intr un oras de masini. Cretinilor! masina nu inseamna bogatie, vrei bogatie, vrei sa te dai mare cumpara ti un yacht! asa mor toti vecinii care vrei tu sa moara, nu daca iti iei o troaca prapadita cu km dati peste cap.
12
4
ba baieti acum e ultima suta de metri, se aproba tot ce s-a spaguit. Babu si Fatalau stiu ca s-au sters pe bot de inca o tura la primarie si monetizeaza tot ce prind.
15
0
pe str. Unirii era necesar. Trebuia facut dinspre Delfinariu catre Ion Ratiu. La ce specialisti avem...
9
0
golanul vice babu , s-a zbatut pentru acest sens unic pe Unirii. toti din primarie si mai ales din comisia de circulatie cunosc interventia idiotului babu pentru aceasta hotarare , care desigur este facuta in urma unei spagi mari pentru machidonul prostanac...
19
1
ne faceti sa nu mai stim drumul spre casa sau spre scoala ! ratatilor , daca ati fi asfaltat strada unirii si poate ati fi luat putin din trotuare , cu circulatia in dublul sens , era ok ! la complexul Cordial se parcheaza cu doua roti pe un trotuar ingust , in fata la brutarie ! de ce nu intervine politia locala , chiar si pe trecerea de pietoni se parcheaza . Fagadau , ne-ai distrus !
15
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218