REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Atenţie, şoferi! Număr sporit de echipaje de la Poliţia Rutieră în weekend

Atenţie, şoferi! Număr sporit de echipaje de la Poliţia Rutieră în weekend

Replica API 3 ianuarie 2016 | 23:14 384

Atenţie! Până pe data de 3 ianuarie 2016, este în vigoare o informare meteorologică, potrivit căreia vremea se va menţine rece în toată ţara, se vor înregistra temperaturi coborâte, ger noaptea şi dimineaţa. Din această cauză, există riscul formării poleiului!

În această perioadă, Poliţia Rutieră acţionează cu efective sporite, în punctele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere şi la orele cu trafic intens, atât pentru asigurarea fluenţei circulaţiei cât şi pentru siguranţa deplasărilor participanţilor la trafic.

”Având experienţa anilor trecuţi, când au apărut probleme legate de fluenţă la întoarcerea spre casă a celor plecaţi să-şi petreacă sărbătorile, în special pe rutele dinspre staţiunile montane, oamenii legii fac apel către toţi participanţii la trafic să ia în considerare şi oportunitatea alegerii unei rute de rezervă, luând în considerare premisa creşterii valorilor de trafic”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Pentru evitarea neplăcerilor pricinuite de aglomerarea arterei de circulaţie D.N. 1 şi a ambuteiajelor ce pot apărea pe fondul depăşirii capacităţii de preluare a valorilor de trafic, polițiștii recomandă ca variante alternative următoarele rute de circulaţie:

D.N. 1A –Braşov-Săcele-Cheia-Vălenii de Munte-Ploieşti-Buftea-Bucureşti;

DN73-Braşov-Bran-Câmpulung Muscel-Piteşti- Autostrada A1(Piteşti-Bucureşti);

Cei care au ales varianta clasica, de la Sinaia sunt sfătuiți să folosească şi varianta DN71 -Sinaia-Moroieni-Fieni-Târgovişte-Bucureşti.

Totodată, polițiștii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de starea carosabilului şi să mărească distanţa în mers.

Reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218