REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Atenție, șoferi: polițiștii constănțeni verifică dacă se acordă prioritate ambulanțelor, în trafic

Atenție, șoferi: polițiștii constănțeni verifică dacă se acordă prioritate ambulanțelor, în trafic

Replica API 14 iunie 2018 | 00:00 183

Mare atenție, șoferi! Încă de la primele ore ale dimineții de joi, 14 iunie, reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, în colaborare cu Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au verificat dacă se acordă prioritate ambulanțelor în trafic. Autospeciala SAJ rula cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, iar în spatele acesteia se aflau doi polițiști cu motocicletele. Șoferii care nu au respectat legea, și anume să reducă viteza și să se deplaseze cu atenție cât mai aproape de marginea drumului la trecerea autovehiculelor cu regim prioritar care au în funcțiune mijloacele de avertizare sonoră și luminoasă de culoare albastră, iar în cazul luminii roșii (autospeciala SMURD) să oprească în afara părții carosabile sau cât mai aproape de marginea drumului, s-au ales cu sancțiuni.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citirorule, de ce nu te angajezi si tu la salvare sa faci abuz? Imi doresc din tot sufletul sa ai nevoie candva de ambulanta tu sau cineva drag tie si sa te zgarii pe fata cand datorita celor ca tine care cred ca se face abuz ambulanta nu poate ajunge in timp util si duoa aceea sa nu se mai poata faca ceva. Ptr cultura ta generala care nu prea o ai ca te vad si un pic agramat la cum ai scris, ambulantele se deplaseaza cu un ordin de misiune conform codului care i se da de la dispecerat. Nu isi risca nimeni permisul sau locul de munca ca sa merga cu sirena la o constatare de deces sa zic
3
0
Apropo de ambulante, sirene si girofaruri: cate din asa zisele urgente sunt cu adevarat urgente si trebuie neaparat sa urle sirena la orice ora din zi sau noapte? Se face abuz spre marea satisfactie a lui nea soferu care trebuie sa aiba sirena in functiune si cand merge la garaj!
3
4
Poate ii verifica si pe cei cu bmw-uri din secolul trecut care se tin dupa ambulante ca sa aiba "drum liber".
2
1
Un lucru foarte bun BV politia Rutiera C TA
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218