REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Atenție, șoferi: RAZII în Constanța! VIDEO

Atenție, șoferi: RAZII în Constanța! VIDEO

Replica API 28 martie 2018 | 15:53 1482

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Constanța, la data de 28 martie a.c., desfășoară activități pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pe raza întregului municipiu, precum și a localităților limitrofe. Totodată, în baza unui plan de razie, polițiștii constănțeni acționează în vederea constatării neregulilor la regimul rutier și pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Astfel, peste 140 de polițiști, 21 de jandarmi și 9 polițiști locali, au participat în cadrul raziei, în 74 de locuri și medii de interes operativ. Aceștia au acționat în sistem integrat în 33 de localuri publice, 11 piețe agroalimentare, 9 parcuri, 3 locuri de cazare în comun și alte 21 de locații, ocazie cu care au fost legitimate 834 de persoane, 32 dintre acestea fiind conduse la sediile de poliție, în vederea stabilirii identității și luarea măsurilor legale care se impun.

Pe parcursul activității, polițiștii au aplicat 269 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 103.755 de lei, dintre care: 36 la Legea 61/1991, privind tulburarea ordinii și liniștii publice, 17 la Legea 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. Totodată, au fost confiscate bunuri, în valoare de 2030 de lei, respectiv 600 de kg de legume și 44 de pachete de țigări.

În ceea ce privește activitatea rutieră, au fost oprite și verificate 626 de autoturisme, fiind aplicate 198 de sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere și au fost ridicate 16 certificate de înmatriculare, pentru diferite abateri la normele rutiere, fiind constatate în flagrant un număr de trei infracțiuni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu opriti si masinile care au montate folii neautorizate pe lateralele din fata ? Sau s-a liberalizat ? CT..ZFY , AUDI Q7 si CT..FRK AUDI A7. Poate nu stiati. Unul e coleg cu voi !
1
1
Razii o pula Costi din cernavoda smcher cu parfum de dama a omorat o femeie beat mort.hello DIICOT procurori ce facm?REPLICA ONLINE de ce nu mai scrim si despre stirea asta adevarata. Au fost arestati oameni doar din consumul acela de alcool si dorguri porcul asta slinos cand e arestat?
4
0
Pac folii.pe fata
0
0
La Cernavoda la cei cu folii negre pe toate geamurile de la masini cand, rutiera este ocupata cu somnul!
3
1
militienii ca militienii da sa-i vezi pe restu bugetke toti au iesit la colindat de sarbatori ptr ca pe aceste taramuri fermecate TOATE institutiile statului au drept de control si bineinteles de sanctiuni si nu se feresc sa abuzeze de asta incepand de la anafisti, itm, opc, dsv, mediu, pompieri,jandarmi si care or mai fi, toti dar absolut toti au fost trmisi la produs cum isi trmite pestele curvistinele pe centura dar cel putin la alea le arzi si platesti tu nu ele pe tine si platesti mai mult
3
3
e foame mare la buget au trimis toti zapcii la produs militienii au revenit la sportul preferat futaiul pe uscat verifica inclusiv termenul la trusa medicala logic ca toate masinile mai vechi de 2 ani le au expirate egal bani la dragnea ptr salarii de parlamentari va pupa din brazilia toti
3
2
Depasirea cu 5 km h peste limita nu se sanctioneaza. Codul rutier prevede sanctiuni la depasirea vitezei cu 10km h peste limita maxima admisa pe sectorul de drum. Las-o moarta!
3
0
Esti un BOU ! Du-te in pwla noastra la "Bucale" si ramai acolo ... bulangiule !
1
0
Partial de acord cu aceste razii. Sunt bineveniti politistii in trafic dar nu radar pe valea portului, unde e la vale si o mai scapi peste limita. Si daca o scapi in 65-70, ce mare pericol reprezinti acolo ? Ia-i pe aia care merg inainte de pe obligatoriu stanga -vezi intersectia tomis 3, mangaliei la gara-, pune camere pe giratorii si scapa-ne de idioti. Cred ca avem probleme mai mari decat 5kmh in plus pe valea portului. Dar asta e, trebuie sa iasa norma
3
1
Militia nu rezolva incalcarile de legi facute la lumina zilei - gen bisnitarii de tigari - daramite sa rezolve probleme mai grave. Astea sunt campanii de imagine aruncate la asa-zisii ziaristi: voi dati in scris ce va dictam noi, iar cand aveti nevoie de noi, sa va anulam o amenda, apelati la noi! Asta e relatia militie - pseudoziaristii care scriu despre Tit-Liviu Brailoiu fara ca macar sa permita niste amarate de comentarii. Va dati seama cum le tremura curul, daca nu permit comentariile.
7
1
@10.16 - se fac controale in baza info primite de la sifonari, etc. Nu merg ei asa la plesneala. @ emy - degeaba te chinui...ei cauta doar gainarii gen furt fier vechi, spart un cielo si furat cruciulita de la oglinda, etc. Baietii cu coca si carderii cotizeaza si nu au nicio treaba...
7
1
Si de ce trebuie anuntate aceste razii, cu surle si trambite? Ca sa vedem noi, cetatenii, ca Politia isi face datoria pentru care este platita?! Si noi mergem la serviciu in fiecare zi si nu scrie nimeni despre noi...
12
3
Nu stiu cat de legale sunt raziile astea, in nicio tara civilizata din Europa nu cred ca se mai practica asa ceva. Se merge pe conceptia comunistoida-ruseasca in care esti vinovat din start. Intr-o tara democratica astia trebuie sa se ocupe cu preventia, chiar sunt curios daca prin Bucale sunt facute razii sau asta e o metoda de la provincie.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218