REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Atenție, șoferi! S-a instituit sens unic pe o stradă din Constanța!

Atenție, șoferi! S-a instituit sens unic pe o stradă din Constanța!

Replica API 13 decembrie 2018 | 00:58 457

Primăria municipiului Constanța a anunțat că s-a instituit sens unic pe strada Bărăganului. Măsura a fost luată începând de marți, 11 decembrie, pe sensul de mers dinspre strada Theodor Burada spre strada Corbului, pentru evitarea blocajelor din zonă.

”Rugăm participanții la trafic să fie atenți la noile reguli de circulație”, au precizat reprezentanții administrației locale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai oamenilor faceti un sens giratoriu pe Bratianu ca nu mai putem ajunge acasa intre orele 16-18 pm ! Pe Bratianu intre semaforul de la Gara si Cora chiar Nu Exista Nici O Cale de Intoarcere !! Acuma ati facuto si pe aia cu sens unic !!! Face ti rond macar la Salvare , ca pana si ei taie linia dubla continua cand vine spre Gara !!! Confort Urban doarme ??? Sau merge numai pe interese !!!
1
0
A avut, n a avut, masura se impunea. Restul... carcoteala romaneasca. In conditiile in care, din cauza numarului mare de masini parcate de o parte si de alta a drumului, mai ramane o singura banda de circulatie atunci sensul unic este solutia. Sa nu spuneti si in cazul asta ca primaria nu face parcari. Unde? Poate sub morminte
3
1
Dl.consilier Draghici a avut vreo implicare in toata treaba asta?Ca cel mai mare afacerist de pe Baraganului e ta-su,administratorul Cimitirului Central.Nu cred,doar intreb.
2
0
am decis sa fac sens unic si sa repar si trotuarul de langa cimitir, sa pun stalpisori sa nu mai parcheze lumea acolo pt ca am primit reclamatii de la cetatenii romantici ca nu se puteau plimba pe trotuarul de langa cimitir pt ca erau masini parcate. Acum, strada fiind cu sens unic, sa vezice blocaje misto se vor face fix in fata cimitirului. Nu-i asa ca sunt destept, tare?
2
1
Pai ezact asa au facut-o cum spui tu!
4
0
Sa-mi bag ......-n voi.....politicieni Sa-mi bag ......-n Romania....o tara corupta pana-n maduva oaselor
5
4
Papacostea Alexandru vinde amfetamine si cocaina in Constanta este un bandit notoriu
3
2
Mai bine faceau sensul unic invers, ca multi ies de pe Baraganului in Burada si nu se asigura, nici vizibilitate nu este din cauza gardurilor. Asa, de intrat era mai usor.
2
6
Du-te prostule in parc si fa slalom printre copaci!
5
7
vrem mai multi piloni. vrem trotuare, nu sa facem slalom printre masini. oras pt oameni, nu pt masini.
9
6
Nu este clar, toata strada baraganului este cu sens unic ? sau numai o parte din ea de la burada pana la cibinului ?
1
0
TREBUIE 3 SENSURI ! 1 BURADA-LABIRINT 2 CORBULUI- LABIRINT 3 LABIRINT DIN CIMITIR- BRATIANU
3
1
Strada aia este stramta pentru traficul de pe ea. Continuati cu strazile cu sens unic si langa Brick. Este o strada care leaga Bulevardul Soveja de Brick. Toate masinile de marfa trec pe acolo. Nu se mai poate asa. Un sens unic ar rezolva problema.
12
0
Pai si cu pula mea ma intorc cu mortul? Ocolesc cimitirul?
7
4
Daca mergi ca ochii mortului si tot nu faca jumatate de ora in plus. Max 5 min! Daca vrei sa faci mai putin si sa nu ocolesti ia autobuzul 2 stati. Este o masura pe care am propus o si eu intr un comentariu la artic anterior. Locuiesc in zona si este singura solutie pt evitare blocaje si accidente la intersectia cu Burada.
11
4
si moarte in copii, zdrentelor de acolo cu casele si magazinele funerare. Aceste zdrente ordinare din cauza carora s-a hotarat ca respectiva strada sa fie cu sens unic!!!
13
4
Stimate domn, ne doare undeva de tine!
15
5
P u l e a !
17
3
Cine a fost cu aceasta ideie, nu cumva ia spart capul, serios!! Strazi inchise: Egalitati, Labirint mai nou si Baraganu, inteleg ca nu poti face la stanga de pe bulevard dar nici posibilitatea sa ajung la locuinta fara sa fac jumatate de oras unde ati mai vazut! Eu locuiesc pe str.Baraganului si am servici la Cora eu ca sa ajung acasa trebuie sa ajung la semafor pe T. Burada si apoi sa fac stanga ca sa intru pe. Baraganului. Pierd o jumatate de fiecare data cand revin acasa?? Cine imi plateste mie orele pierdute in trafic din cauza voastra inteligentilor cei de la rutiera!??
19
14

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102