REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Atenție, șoferi! Se anulează semaforul verde intermitent la dreapta într-o intersecție!

Atenție, șoferi! Se anulează semaforul verde intermitent la dreapta într-o intersecție!

Replica API 2 noiembrie 2018 | 00:30 670

Primăria Constanța a anunțat că se anulează semaforul verde intermitent la dreapta din intersecţia străzii Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia, sensul dinspre bulevardul Ferdinand spre bulevardul Mamaia. Măsura a fost luată la solicitarea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, în scopul prevenirii accidentelor rutiere care se produc în zonă, întrucât vizibilitatea redusă din intersecţie creează un pericol pentru siguranţa traficului rutier.

”Conducătorii auto vor circula după regulile semaforului principal cu trei lămpi, respectând semnificaţia acestora, iar virajul la dreapta se va efectua doar la culoarea verde a semaforului. Măsura va fi aplicată începând de mâine dimineaţă (vineri, 2 noiembrie – n.r.), când semaforul verde intermitent pentru virajul la dreapta va fi demontat”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Credeam ca s-a terminat cu militienii prosti, dar vad ca revin in forta politaii la fel de prosti. Astept bancuri noi cu politistii. Mergem ca racul, inapoi. Renuntam la cronometre, renuntam la verde intermitent dreapta, etc.
4
0
toata circulatia din Cta s-a facut cu acordul prostului ala de dancu care l-a facut scapat pe porcul betiv cu drena de NY cand dormea in intersectia la volan...
5
0
Frate , cu asa oras , iti vine sa iei o barca , sa te duci pe mare , unde sa urli a disperare ....apoi sa te intorci calmat .
9
0
Dupa ce ca este doar o banda, sa vedeti ce balamuc va fi acum, ati blocat strada, prostalailor ! De exemplu, daca la semafor ajunge o masina care face la dreapta, cele 10 masini din spate care merg inainte, vor astepta doar pentru ca prima masina, trebuie sa astepte si ea verdele, intelegeti, bai, ce ati facut?
7
4
de pe semafoare,sa treci la risc,special sa faca oamenii accidente si sa dea amenzi.''oras civilizat''
8
0
Iesiti la vot data viitoare, plangaciosilor. Ca de-asta avem o molusca de primar care face numai prostii...
13
2
Fagadau introduce hinghieri de masini tio ridica si platesti 8mil sa o ei face si asta k mazare osa mai vada voturi din pul
17
6
o sa blocati tot mihai viteazul pana la fantasio , militieni cretini ce sinteti!
30
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367