REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ATENȚIE, șoferi! Se ÎNCHIDE bulevardul Tomis!

ATENȚIE, șoferi! Se ÎNCHIDE bulevardul Tomis!

Replica API 21 septembrie 2019 | 00:09 376

Bulevardul Tomis va fi loc de promenadă și de joacă duminică, pe tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian, cu mențiunea că pe bulevardul Ferdinand vor putea circula atât autobuzele, cât și autovehiculele.

Evenimentul este organizat în contextul în care Constanța participă alături de orașe state europene la „Săptămâna europeană a mobilității“ promovând mișcarea, mersul pe jos, pe bicicletă sau orice altă formă de deplasare, decât cea prin care se folosește autovehiculul personal. Cu acest prilej, Primăria Municipiului Constanța invită toți copiii între orele 10:00 și 12:30, însoțiți de părinți sau profesori, să vină pe bulevardul Tomis pentru a-și testa abilitățile în fotbal, handbal, rugby, baschet, tenis de masă alături de antrenori ai cluburilor sportive constănțene. Startul evenimentului se va da la ora 10:00 în fața Palatului Administrativ, iar moderator va fi jurnalistul sportiv Catalin Donose. Pentru o bună organizare și pentru a nu risca incidente neplăcute, bulevardul va fi împărțit pe sectoare astfel: între statuia Lupoaică și farmacia Miga sunt așteptați cicliștii, roleri, copii de la școli cu biciclete și trotinete, persoane cu dizabilități. Între farmacia Miga și strada Cuza Vodă vor fi copiii de la unitățile de învățământ din Constanța cu role, biciclete sau cu orice altceva. De asemenea, între Cuza Vodă și Ștefan cel Mare se va juca fotbal masculin și feminin, iar între străzile Ștefan cel Mare și Dacia tinerii înscriși la cluburile sportive din Constanța își vor dovedi abilitățile sportive. Între străzile Dacia și Decebal handbaliștii constănțeni vor face demonstrații sportive, iar între strada Decebal și bulevardul Mamaia vom putea asista la meciuri de volei, baschet, rugby, oină și tenis de masă. În contextul atâtor evenimente care se vor desfășura pe o arteră rutieră, pentru ca toate activitățile să se desfășoare fără probleme, sâmbătă începând cu ora 18:00 se va interzice oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul amintit de pe bulevardul Tomis, iar duminică, între orele 08:00 – 22:00 circulația rutieră va fi oprită pe bulevardul Tomis pe tronsonul amintit. Vor fi închise intrările pe bd Tomis de pe străzile perpendiculare (str. Decebal, str. Dacia, str. Sarmizegetuza, str. Constantin Brătescu, str. Ștefan cel Mare, str. Cuza Vodă și str. Dragoș Vodă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Preluam din occident toate prostiile, cum e si inutilitatea asta organizata de primarie, dar de lucrurile ok din vest, cum ar fi sa cream conditii de trai civilizat oamenilor, dupa care sa le cerem sa respecte normele de trai civilizat, ne tinem cat mai departe. De observat dobiticul de la 07.59, amestec de marlanie si creier spalat de imbecilitatile din vest.
0
0
La cacaturi de astea suntem pe primul loc! La parcari, piste pentru biciclete si transport in comun, vai de noi! Iar astaia care urlati ca idiotii ca nu mai vreti sa vedeti masini de ce nu va mutati voi in varf de munte?
0
1
Ba, sa va duceti voi dracului de betivi si de drogati , cu masinile voastre cu tot ! O sa muriti o zi daca nu circulati pe Tomis?!
2
0
cine a fost desteptul pentru acest formidabil project ?
0
2
Sa mergi tu pe jos bai comunist talhar si criminal ce esti!
0
5
Corect Nae. Ma doare undeva de toti ecologistii sarmani care nu isi permit sa mearga cu masina si promoveaza mersul pe jos ca e sanatos vezi doamne. Nu am nimic impotriva pentru cei care tre sa faca miscare pentru sanatate, dar sa se duca dracului la sala sau in parcuri amenajate nu imi blocheaza mie dita mai bulevardele pentru toate rahaturile astea. Unii din noi mai tre sa alerge si cu masina sa produca ceva, sa tina niste angajati pe statul de plata. Nu avem timp toti sa mergem cu trotinetele rolele si pe jos. Primarul asta dobitoc sa isi bage toti stalpisorii cu care a umplut orasu in anus
2
7
Primarul trebie sa indeplineasca doritele populatiei nu invers..populatia vrea locuri de parcare si sistematizare rutiera..nu stalpi peste tot jepcari care sa te pandeasca la parcarea cu sms sa ii dea amameda si schilodirea orasului ca sa isi faca ei combinatiile cu firme de casa pentru asa zis .bine al pietonilor. la anu zbori maimutoiule!
3
4
Oamenii vor sa traiasca bine, ca in America, unde nu gasesti trotuare, toti oamenii merg bine merci cu suv-uri de 4 6 8 litri si nu le pune nimeni filtru de particule la fund. Pe jos, pe role, pe bicicleta merg doar saracii si betivii de la tara. Mai mult incurca traficul. Ar trebui scoase multe sin trotuare si facute parcari in locul lor.
9
5
Foarte Bine ! Mi-ar placea sa ramana asa, sa mai respiram si noi ca ne-am saturat de cate masini sunt in oras, care circula non stop ca nebunii, de zici ca nimeni nu munceste !!!
12
5
ai urgenta nevoie de tratament. Suferi de o boala care poate fi tratata. Imbecilule, mersul pe jos iti face bine. Cacatul ala de masina pe care ai luat-o la mana a doua, scoate fum si face zgomot. De ce mortii ma-tii trebuie sa inghim noi mizeria pe care o caci tu ambaland tigaia. Cocalare, autoritatile locale trebuie sa descurajeze traficul asta nebun ce ne baga in pamant pe toti inclusiv pe tine boule.
13
4
Autoritatile locale nu sunt capabile sa asigure un trafic decent, nu sunt capabile sa asigure parcari si strazi aerisite si prin urmare promoveaza fotbal pe strada,MERSUL PE JOS, pe role, pe bicicleta, trotineta, etc. Oare boul asta de primar ipotent nu este capabil sa inteleaga ca NOI VREM SA MERGEM CU MASINA? Sa-i puna ma-sii role si sa o plimbe cu bicicleta.
8
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218