rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 4 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

ATENȚIE, ȘOFERI! Se SCHIMBĂ REGULILE de CIRCULAȚIE pe mai multe STRĂZI din CONSTANȚA!

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va monta, în noaptea de 1 spre 2 august a.c., indicatoarele rutiere „Sens unic” și „Acces interzis” care vor reglementa circulația pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca.

Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia, fiind necesare pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente.

Amintim conducătorilor auto configurația arterelor din cartier ca urmare a deciziei de modificare a sensurilor de circulație:

- strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia;

- strada Călugăreni devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu;

- strada Țepeș Vodă devine arteră cu sens unic, dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca;

- strada Tudor Vladimirescu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

- strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca;

- strada Dimitrie Bolintineanu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

- strada Dacia devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

Ca urmare a măsurilor de resistematizare rutieră, de duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101, astfel:

- traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu - bd. Mamaia - str. I.G.Duca - bd. Ferdinand;

- traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca - bd. Mamaia - str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bd. Mamaia va fi înființată o nouă statie, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bd. Mamaia cu strada I.G.Duca.

- traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1- str. Mihai Viteazu - str. Țepeș Vodă - str. I.G .Duca.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.

D.B., A.F.

duminică, 2 august 20205424
Comentarii

00Zcsa(3 aug 13:04)
Niste idioti facuti gramada
00Stelu(2 aug 20:06)
Gogoniea Gogoneviki trage dungi pe asfalt
18Iesiti la vot ...(2 aug 12:59)
Administratia machedoneasca din Primarie a facut orasul praf si pulbere...specialitatea lor este desenatul liiniilor pe asfalt ...asa zise parcari...popice in tot orasul, strazi cu sens unic...eliberat autorizatii de construire pe banda pentru tot felul de cladiri ...si multe desene de baze sportive ...sali polivalente...scuarul de pe bd. Mamaia ...ani de zile a aratat ca un islaz comunal...acum de 2 luni de zile ...ca sa spalati creierele constantenilor v-a apucat harnicia...cata aroganta si prefecatorie !!!!
29mata(2 aug 12:53)
tu ti mortisorii ma tii fagadew... te razbuni pe constanteni in ultimele tale 2 luni de mandat.. cel mai prost primar din istoria CTEI tu esti...,
012Bai cretinule!(2 aug 11:31)
Cretinule la final de mandat! Ai reabilitat Tepes Voda acum 2 ani si nu ai creat nici un loc de parcare! Ai dat 3 autorizatii pentru blocuri fara parcari pentru fiecare apartament! La Beidaud cu tine!
112Fagadau idiot(2 aug 11:14)
Fagadau incurca trafic un idiot stop vot psd fagadau
97Gigi(2 aug 09:57)
Atunci cand ai sens unic, se dubleaza nr de parcari. Ai parcare si pe o parte, si pe alta, iar traficul devine fluid. Cand nu ai loc de parcaresi ocolesti orasul de 2 ori ca sa gasesti ceva liber nu pierzi timp? Schimbarile sunt grele, toata lumea face spume initial dupa care schimbarile devin normalul. Planeta se invarte, hai sa ramanem in evul mediu cu carute si cu cai. Accidentele care apar la scurt timp dupa modificari sunt o problema, aici trebuie luate masuri de preventie serioase.
17GoGu(2 aug 09:44)
pentru cel de la 15:15 primul pas pentru solutionarea problemelor este simplu: PARCARI !!! dar toti o dau de gard... si lumea moare, dar prostii tot pe aia ii voteaza pentru ca le dau galeti gaurite...
39Tania C.(2 aug 08:08)
Aberant ca si Fagadau.
105Muie prostilor(2 aug 07:59)
Numai prosti agramati si analfabeti functionali ! Folositi transportul in comun, dobitocilor !!
512Ion(2 aug 07:42)
Cat ii mai lasam sa-si bata joc de noi? Haideti peste ei in cloaca aia de Primarie sa-i scoatem in suturi asa cum merita. Daca stam pana la alegeri se va alege praful de orasul nostru. Pana la alegeri astia trebuie sa infunde puscaria cu totii. Nu mai e timp de pierdut. Sa le aratam ca nu suntem prostii lor.
57un om normal(2 aug 02:03)
cam idioti. cine, babu de a chemat uberu in cta si adistrus taximetria de aici, a gandit prostiile astea ? cine va fi raspunzator de accidentele care vor urma dupa prostia asta ? au stricat tot in zona mamaia, mai iesiti si voi din birouri ca scade burtica
47coco(2 aug 01:53)
Cam tampiti
95Troaca(1 aug 18:16)
Iti iei o troaca de OPEL si circuli cum vrei tu.
36Bombarderu(1 aug 17:37)
Le-ati umplut de sange prostii dreak!
213Xxx(1 aug 16:02)
Am inteles unele stradute care au nevoie de sens unic pentru a nu se bloca. Dar de ce sa schimbi Tepes Voda si Calugareni, cand oricum, pe Tepes Voda nu vei putea merge spre Casa de Cultura venind de pe Mamaia, tot in giratoriul de la IG Duca va trebui sa favi dreapta. Plus, cum mai faci stanga spre Calugareni de pe IGDuca, unde nu ai intersectie mare, e o straduta in mijlocul drumului.
175Dragi co comentatori(1 aug 15:15)
Lucrurile sunt foarte simple: sunteti nemultumiti de modificarile pe care le blamati, propuneti alternative mai bune. Daca doar comentati de dragul de a comenta situatia nu se va schimba nici macar in bine. Simplu.
92Adibos(1 aug 13:45)
Eu cu Opelul merge vreau, intreabai pe aia de la Nuba
139Neamt(1 aug 13:10)
Toti prostanii cu Opel nu vor mai stii sa circule acum. O sa fie moarte pe sosele.
619Gingix(1 aug 12:45)
Aceasta eminenta cenusie din catunul Beidaud isi bate zilnic de noi.pai fmm de mecla de ginerica mort mars in mm de retard in praful din Beidaud si joaca-te acolo.si ia-l si pe agramatul de Babu cu toti nemernicii ce ati facut sa credem ca traim intr-un mic orasel din fundul tarii.in incheiere muie tuturor indiferent de partid.
918ppentru toti de mai jos(1 aug 12:33)
dragi concetateni trebuie schimbat tot in primarie, prefectura si consiul judetean, iar apoi toate deciziile astea tampite cu sensuri giratorii, sensuri unicae, samd schimbate rapid si readuse la starea initiala. tot ce inseamna decizii de la administratiile Neagoe, Mihaesi, Mazare, Fagadau trebuie date indarat
220Crima(1 aug 11:57)
Mi amintesc cand au facut modificari peste noapte penicolae Iorga si strazile perpendicular schimband prioritatile, in primazi unul nu a vazut semnul si a intrat intr masina consuma de o tanara cu fiica sa 3 ani. Tanara mamuca amurit pe loc. Fetita strings unde e mama e bine? Mari nenorociti criminalizes sunteti cu modificarile voastre
529Loco(1 aug 11:56)
Nenorocitii astia in frunte cu primarul cioban nu au si nu au avut un plan de fluidizare a circulatiei. Si-au batut joc de Faleza Nord si fac la fel cu tot orasul. Sute de semne de circulatie puse aiurea si pe bani multi. Si haos pe strazi. Sunteti cei mai nemernici hoti din istoria acestui oras. Va bateti joc de oameni si de banii publici! Multumim PSD! Jeguri ordinare!
333Bibicul(1 aug 11:23)
Zeci de ani an mers pe Tepes Voda cu sens unic dinspre I.G.Duca spre Mihai Viteazu,acum vine un cap de pluta si da lucrurile peste cap! Unele decizii mai mult incurca lucrurile!Si la intersectia I.G.Duca cu bd.Mamaia s-a amplasat giratoriu care complica traficul.Pe Prieteniei in Inel 2,ati schimbat sensul pe strada de doua ori in doua luni! Stau unii in birouri,habar n-au de traficul din anumite zone,dar se apuca ei sa faca sistematizari
534Locatar str tepes voda(1 aug 11:17)
Ati creat cel mai mare haos din istoria constantei! Capete seci, fara sa ganditi! Probabil ca tot imbecilul de Babu a fost cu ideea asta! Asta asti facut in 4 ani...sesuri unice, giratorii si stalpisori!
534Sensurile unice(1 aug 11:04)
Sunt bune cu conditia sa fie eficiente. In cazul celor prezentate aici, se va crea o nebunie totala, Bulevardul Mamaia va rupe orasul in doua. Efectiv va trebui sa ocolesti 1km pentru a ajunge intr-un loc situat la 200 de metri de punctul de plecare. Un tampit de primar, asta e clar, ma intreb de ce au acceptat cei de la Politia Circulatie asa ceva.
411Moartea(1 aug 11:04)
va astept cu drag in capatu' strazilor cu sens unic !
734Alex(1 aug 10:32)
a facut desteptul asta de primar la sensuri unice de trebuie sa ocolesti jumatate de oras sa ajungi undeva. ba ai interzis dreapta , ba ai interzis stanga vai de pl noastra cu asa primar
mai mult...Replica
4 aug 00:00ReplicaALERTĂ! COVID-19 a LOVIT la ABADL. Instituția și-a SUSPENDAT activitatea

ABADL și-a închis porțile timp de 10 zile, după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirus. Din data de 4...137

4 aug 15:23ReplicaFĂGĂDĂU se TEME de candidatura lui MURAD1425
4 aug 17:01ReplicaMirela MATICHESCU, EXCLUSĂ din conducerea Organizației Județene a PSD Constanța2009
4 aug 15:44ReplicaȘoferul SUV-ului care a PROVOCAT accidentul de pe Alexandru Lăpușneanu este fondatorul Dabo Doner, Dan PAȘTIU

Neatenția la volan sau graba în trafic continuă să producă accidente în Constanța. Marți, 4 august a.c., s-a...3437

4 aug 11:58ReplicaBOMBĂ! Fostul DIRECTOR al Apelor Române, Victor Sandu, REȚINUT de DNA pentru luare de MITĂ1699
4 aug 00:29ReplicaANAF a pus SECHESTRU pe APARTAMENTUL NEPOTULUI lui STRUTINSKY2847
4 aug 00:00ReplicaFĂGĂDĂU i-a dat UNDĂ VERDE lui CIOTE să-și supraetajeze HOTELUL din SATUL de VACANȚĂ

Primăria Constanţa dă avize pe bandă rulantă pentru supraetajarea construcțiilor din Constanța. În timp ce unii...3207

4 aug 00:00ReplicaCINE sunt INDIVIZII care SCOTEAU FETE la PRODUS, în CONSTANȚA5489
4 aug 00:00ReplicaAUSTRIECII de la STRABAG VÂNEAZĂ încă un CONTRACT cu STATUL1076
4 aug 00:00ReplicaTânărul PRINS în FLAGRANT era VEDETĂ în LUMEA ETNOBOTANICELOR!

Un tânăr a fost filat de oamenii legii, care i-au organizat un flagrant. Pe 31 iulie a fost propus spre arestare, la...1408

4 aug 00:22ReplicaTEORIA conform căreia VACCINAŢII ANTIGRIPAL ies POZITIV la testul COVID NU se CONFIRMĂ756
4 aug 00:00ReplicaMai multe VEDETE și PERSOANE PUBLICE și-au găsit SFÂRȘITUL la MALUL MĂRII1824
Vremea
23.7°22° - 23.7° marţi, 4 august 2020
ConstanțaUmiditate: 59%
Vânt: 4.46 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
4 aug 00:00SportWTA Palermo: Irina Begu, eliminată în runda inaugurală

Irina Begu, locul 81 WTA, a fost eliminată, luni, în turul I al Palermo Ladies Open, de germana Laura Siegemund, locul...350

4 aug 00:00SportTitlul rămâne în Ardeal - CFR Cluj întoarce rezultatul contra Craiovei (3-1) și este campioana României pentru al treilea sezon consecutiv

CFR a început rău "finala" campionatului contra Craiovei, oltenii deschizând scorul prin super execuția lui Dan...462

4 aug 00:00SportSorana Cîrstea, locul 75 WTA, a fost eliminată de italianca Sara Errani, în primul tur la Palermo

Sorana Cîrstea, locul 75 WTA, a fost eliminată de italianca Sara Errani, locul 169 WTA, beneficiară a unui wild card,...356

4 aug 00:00SportJucătoarea de tenis Laura Ioana Paar a ratat calificarea pe tabloul principal la Palermo Ladies Open

Jucătoarea de tenis Laura Ioana Paar, locul 204 WTA, a ratat, luni, calificarea pe tabloul principal la Palermo Ladies...325

Local
4 aug 00:00LocalZonele din Constanța în care s-a acționat seara treacută pentru dezinsecție

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de dezinsecție cu accent pe zona parcurilor, scuarurilor și...485

4 aug 23:24LocalCorina Martin cere REVOCAREA deciziei de ÎNCHIDERE a teraselor la ora 23.00

Măsurile recent adoptate de Comitetul de Urgență Constanța, cu privire la închiderea teraselor la ora 23.00 in...1969

4 aug 23:25LocalACCIDENT rutier provocat de un MOTOCICLIST MINOR, la Neptun

1636

4 aug 00:00Local136 de constănțeni au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitar

La nivelul județului Constanța, din totalul de 199 de candidați cu note la proba scrisă, 136 de candidați au...471

4 aug 22:11LocalO clădire construită ILEGAL în KM 4-5 va fi DEMOLATĂ

O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată! Lucrările...1916

4 aug 00:00LocalProgramul cu spectacolele teatrului de păpuși în weekend, la Constanța

Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” din Constanța vă așteaptă sâmbătăĂ, 08 august 2020, ora...372

4 aug 16:42LocalControale de AMPLOARE pe LITORAL! Câte amenzi au fost date

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, jandarmi, polițiști locali, precum...778

4 aug 16:43LocalJandarmi constănţeni avansaţi în grad, la termen

Şase ofiţeri împreună cu 54 de subofiţeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa și cinci ofițeri și...806

4 aug 16:12LocalJANDARMII au APLICAT 260 de SANCŢIUNI pe LITORAL

542

Politică
Interviuri
23 iul 00:35InterviuriHORIA CONSTANTINESCU: Vreau să SCUTUR Constanța de PILE și ȘMENURI! VIDEO

Horia Constantinescu, comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, dar...3333

22 iul 00:06InterviuriPRIM PROCURORUL Gill Julien Grigore Iacobici: La PARCHETUL TRIBUNALULUI, rata ACHITĂRILOR este SUB 3%! VIDEO

Chiar dacă volumul este unul foarte mare, rezultatele reliefează o muncă eficientă și de calitate. Vorbim despre...3552

21 iul 00:08InterviuriRĂZVAN FILIPESCU: Fermierii AMENINȚĂ cu PROTESTE și BLOCAREA drumurilor! VIDEO

2060

10 iul 00:23InterviuriProcurorul TEODOR NIȚĂ: Industria DEȘEURILOR este mai BĂNOASĂ decât cea a DROGURILOR! VIDEO

Procurorul Teodor Niță a instrumentat dosare grele de-a lungul carierei, în momentul de față fiind ancorat în...8743

8 iul 00:14InterviuriMihai Stanciu: ATENȚIE, metoda Accidentul a fost înlocuită cu metoda COVID-19! VIDEO

A îmbrăcat haina de procuror în anul 2012, atunci când a activat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța....4314

11 iun 00:17InterviuriBola, de la Apele Române: Malul lacului Tăbăcărie nu avea proprietar, dar s-a vândut din el! VIDEO

12222

Monden
4 aug 00:00MondenAșa arată Jennifer Lopez la primele ore ale dimineții! Diva de 51 de ani s-a pozat fără machiaj

Diva care are o avere de 400 de milioane de dolari a postat recent o fotografie în care apare la primele ore ale...534

4 aug 00:00MondenMeghan Markle împlineşte 39 de ani. Ce planuri şi ce invitaţi celebri are de ziua ei?

Pe 4 august, Meghan Markle va împlini 39 de ani - o vârstă pe care fosta ducesă de Sussex o va sărbători pe...388

4 aug 19:38MondenDemi Moore a salvat viața unei păsări colibri. Imagini adorabile cu noul membru al familiei Moore-Willis

377

4 aug 00:00MondenGérard Depardieu, acuzat de viol de o tânără actriță! Parchetul francez investighează cazul

Gérard Depardieu este acuzat de o tânără actriţă de viol, fapt care s-ar fi întâmplat în 2018. După o clasare...342

4 aug 00:00MondenCe avere deţinea Prinţesa Diana când a murit şi ce s-a întâmplat cu aceasta după tragicul accident din 1997

Familia regală britanică este una dintre cele mai bogate monarhii din lume, cu un buget estimat, anul acesta, la 123...459

4 aug 00:00MondenFiul lui Beckham, fotograf personal pentru logodnica fotomodel. Cei doi au început pregătirile de nuntă

324

Mapamond
4 aug 00:00MapamondVal de emoţie în Suedia după ce o fetiţă de 12 ani a murit într-un atac armat

Moartea prin împuşcare a unei fetiţe de 12 ani în apropiere de Stockholm a provocat vii emoţii luni în Suedia,...367

4 aug 19:01MapamondGermania: Zeci de mii de elevi se întorc în şcoli din vacanţa de vară, în noi condiţii de pandemie

Zeci de mii de elevi revin de luni la şcoală în nordul Germaniei, sfârşitul vacanţei de vară aducând cu sine un...337

4 aug 00:00MapamondCoronavirus: Statele Unite au intrat într-o „nouă fază“ a epidemiei de COVID-19

338

4 aug 00:00MapamondAfganistan: Cel puţin 24 de morţi într-un atac asupra unei închisori

Cel puţin 24 de persoane, în mare parte civili, şi-au pierdut viaţa într-un atac la o închisoare din estul...296

4 aug 00:00MapamondAfectat de o boală infecţioasă, papa emerit Benedict al XVI-lea este „extrem de fragil“

Afectat de o boală infecţioasă la faţă, papa emerit Benedict al XVI-lea, 93 de ani, este ''extrem de fragil'',...343

4 aug 00:00MapamondPelerinii se despart de Mecca şi vor trebui să respecte o perioadă de izolare a la domiciliu

311

Sănătate
4 aug 00:00SănătateHamamelis, un remediu pentru inflamație și iritații

Hamamelis este un arbore ale cărui frunze și scoarță au proprietăți medicinale, fiind utilizate în reducerea...321

4 aug 00:00SănătateDermatita seboreică a sugarului - ce tratamente dau rapid rezultate

Dermatita seboreică a sugarului, cunoscută și drept crusta de lapte, este o afecțiune dezvoltată în mod frecvent...341

4 aug 18:20SănătateBeneficiile lavandei pentru frumusețe

307

4 aug 00:00SănătateMastopatia fibrochistică: ce este, cum se manifestă și cum se depistează

Modificările fibrochistice sau mastopatia fibrochistică reprezintă o caracteristică a sânului, care se accentuează...316

4 aug 00:00SănătateUleiul din lemn de trandafir, calmant și relaxant

Uleiul din lemn de trandafir are proprietăți antidepresive și antiinflamatoare și ajută la stabilirea unei stări...299

4 aug 00:00SănătateDezechilibrul electrolitic - cauze, simptome, tratament

297

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT