REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ATENȚIE, ȘOFERI! Se SCHIMBĂ REGULILE de CIRCULAȚIE pe mai multe STRĂZI din CONSTANȚA!

ATENȚIE, ȘOFERI! Se SCHIMBĂ REGULILE de CIRCULAȚIE pe mai multe STRĂZI din CONSTANȚA!

Replica API 2 august 2020 | 00:03 8060

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va monta, în noaptea de 1 spre 2 august a.c., indicatoarele rutiere „Sens unic” și „Acces interzis” care vor reglementa circulația pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca.

Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia, fiind necesare pentru a elimina deficiențele circulației rutiere existente.

Amintim conducătorilor auto configurația arterelor din cartier ca urmare a deciziei de modificare a sensurilor de circulație:

- strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia;

- strada Călugăreni devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu;

- strada Țepeș Vodă devine arteră cu sens unic, dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca;

- strada Tudor Vladimirescu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

- strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca;

- strada Dimitrie Bolintineanu devine arteră cu sens unic, dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;

- strada Dacia devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

Ca urmare a măsurilor de resistematizare rutieră, de duminică, 2 august, se modifică traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101, astfel:

- traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu - bd. Mamaia - str. I.G.Duca - bd. Ferdinand;

- traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca - bd. Mamaia - str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bd. Mamaia va fi înființată o nouă statie, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bd. Mamaia cu strada I.G.Duca.

- traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1- str. Mihai Viteazu - str. Țepeș Vodă - str. I.G .Duca.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.

D.B., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste idioti facuti gramada
0
0
Gogoniea Gogoneviki trage dungi pe asfalt
0
0
Administratia machedoneasca din Primarie a facut orasul praf si pulbere...specialitatea lor este desenatul liiniilor pe asfalt ...asa zise parcari...popice in tot orasul, strazi cu sens unic...eliberat autorizatii de construire pe banda pentru tot felul de cladiri ...si multe desene de baze sportive ...sali polivalente...scuarul de pe bd. Mamaia ...ani de zile a aratat ca un islaz comunal...acum de 2 luni de zile ...ca sa spalati creierele constantenilor v-a apucat harnicia...cata aroganta si prefecatorie !!!!
9
1
tu ti mortisorii ma tii fagadew... te razbuni pe constanteni in ultimele tale 2 luni de mandat.. cel mai prost primar din istoria CTEI tu esti...,
9
2
Cretinule la final de mandat! Ai reabilitat Tepes Voda acum 2 ani si nu ai creat nici un loc de parcare! Ai dat 3 autorizatii pentru blocuri fara parcari pentru fiecare apartament! La Beidaud cu tine!
13
0
Fagadau incurca trafic un idiot stop vot psd fagadau
12
1
Atunci cand ai sens unic, se dubleaza nr de parcari. Ai parcare si pe o parte, si pe alta, iar traficul devine fluid. Cand nu ai loc de parcaresi ocolesti orasul de 2 ori ca sa gasesti ceva liber nu pierzi timp? Schimbarile sunt grele, toata lumea face spume initial dupa care schimbarile devin normalul. Planeta se invarte, hai sa ramanem in evul mediu cu carute si cu cai. Accidentele care apar la scurt timp dupa modificari sunt o problema, aici trebuie luate masuri de preventie serioase.
7
9
pentru cel de la 15:15 primul pas pentru solutionarea problemelor este simplu: PARCARI !!! dar toti o dau de gard... si lumea moare, dar prostii tot pe aia ii voteaza pentru ca le dau galeti gaurite...
7
1
Aberant ca si Fagadau.
9
3
Numai prosti agramati si analfabeti functionali ! Folositi transportul in comun, dobitocilor !!
5
11
Cat ii mai lasam sa-si bata joc de noi? Haideti peste ei in cloaca aia de Primarie sa-i scoatem in suturi asa cum merita. Daca stam pana la alegeri se va alege praful de orasul nostru. Pana la alegeri astia trebuie sa infunde puscaria cu totii. Nu mai e timp de pierdut. Sa le aratam ca nu suntem prostii lor.
12
5
cam idioti. cine, babu de a chemat uberu in cta si adistrus taximetria de aici, a gandit prostiile astea ? cine va fi raspunzator de accidentele care vor urma dupa prostia asta ? au stricat tot in zona mamaia, mai iesiti si voi din birouri ca scade burtica
7
5
Cam tampiti
7
4
Iti iei o troaca de OPEL si circuli cum vrei tu.
5
9
Le-ati umplut de sange prostii dreak!
6
3
Am inteles unele stradute care au nevoie de sens unic pentru a nu se bloca. Dar de ce sa schimbi Tepes Voda si Calugareni, cand oricum, pe Tepes Voda nu vei putea merge spre Casa de Cultura venind de pe Mamaia, tot in giratoriul de la IG Duca va trebui sa favi dreapta. Plus, cum mai faci stanga spre Calugareni de pe IGDuca, unde nu ai intersectie mare, e o straduta in mijlocul drumului.
13
2
Lucrurile sunt foarte simple: sunteti nemultumiti de modificarile pe care le blamati, propuneti alternative mai bune. Daca doar comentati de dragul de a comenta situatia nu se va schimba nici macar in bine. Simplu.
5
17
Eu cu Opelul merge vreau, intreabai pe aia de la Nuba
2
9
Toti prostanii cu Opel nu vor mai stii sa circule acum. O sa fie moarte pe sosele.
9
13
Aceasta eminenta cenusie din catunul Beidaud isi bate zilnic de noi.pai fmm de mecla de ginerica mort mars in mm de retard in praful din Beidaud si joaca-te acolo.si ia-l si pe agramatul de Babu cu toti nemernicii ce ati facut sa credem ca traim intr-un mic orasel din fundul tarii.in incheiere muie tuturor indiferent de partid.
19
6
dragi concetateni trebuie schimbat tot in primarie, prefectura si consiul judetean, iar apoi toate deciziile astea tampite cu sensuri giratorii, sensuri unicae, samd schimbate rapid si readuse la starea initiala. tot ce inseamna decizii de la administratiile Neagoe, Mihaesi, Mazare, Fagadau trebuie date indarat
18
9
Mi amintesc cand au facut modificari peste noapte penicolae Iorga si strazile perpendicular schimband prioritatile, in primazi unul nu a vazut semnul si a intrat intr masina consuma de o tanara cu fiica sa 3 ani. Tanara mamuca amurit pe loc. Fetita strings unde e mama e bine? Mari nenorociti criminalizes sunteti cu modificarile voastre
20
2
Nenorocitii astia in frunte cu primarul cioban nu au si nu au avut un plan de fluidizare a circulatiei. Si-au batut joc de Faleza Nord si fac la fel cu tot orasul. Sute de semne de circulatie puse aiurea si pe bani multi. Si haos pe strazi. Sunteti cei mai nemernici hoti din istoria acestui oras. Va bateti joc de oameni si de banii publici! Multumim PSD! Jeguri ordinare!
30
5
Zeci de ani an mers pe Tepes Voda cu sens unic dinspre I.G.Duca spre Mihai Viteazu,acum vine un cap de pluta si da lucrurile peste cap! Unele decizii mai mult incurca lucrurile!Si la intersectia I.G.Duca cu bd.Mamaia s-a amplasat giratoriu care complica traficul.Pe Prieteniei in Inel 2,ati schimbat sensul pe strada de doua ori in doua luni! Stau unii in birouri,habar n-au de traficul din anumite zone,dar se apuca ei sa faca sistematizari
33
3
Ati creat cel mai mare haos din istoria constantei! Capete seci, fara sa ganditi! Probabil ca tot imbecilul de Babu a fost cu ideea asta! Asta asti facut in 4 ani...sesuri unice, giratorii si stalpisori!
34
5
Sunt bune cu conditia sa fie eficiente. In cazul celor prezentate aici, se va crea o nebunie totala, Bulevardul Mamaia va rupe orasul in doua. Efectiv va trebui sa ocolesti 1km pentru a ajunge intr-un loc situat la 200 de metri de punctul de plecare. Un tampit de primar, asta e clar, ma intreb de ce au acceptat cei de la Politia Circulatie asa ceva.
35
5
va astept cu drag in capatu' strazilor cu sens unic !
11
4
a facut desteptul asta de primar la sensuri unice de trebuie sa ocolesti jumatate de oras sa ajungi undeva. ba ai interzis dreapta , ba ai interzis stanga vai de pl noastra cu asa primar
34
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218