REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Atenție, șoferi! Tamponări din pricina traficului aglomerat, spre sudul litoralului!

Atenție, șoferi! Tamponări din pricina traficului aglomerat, spre sudul litoralului!

Replica API 3 august 2018 | 12:21 291

Mare atenție, șoferi! Traficul rutier pe DN39, înspre sudul litoralului, a devenit infernal încă de la primele ore ale dimineții de vineri, 3 august. Polițiștii rutieri sunt în zonă în vederea fluidizării. În plus, 3 autoturisme au intrat în coliziune față-spate, dar nici o persoană nu a fost rănită.

Zona oricum este una problematică din punct de vedere al infrastructurii, mai ales pe timp de vară. Unde mai punem și faptul că este luna august, iar ploile par să fi dispărut din peisaj. Astfel, turiștii au prins curaj și au dat buluc la mare, motiv pentru care circulația rutieră spre sudul litoralului a devenit o corvoadă. Oamenii legii au anunțat încă de la primele ore ale dimineții de vineri că sunt valori mari de trafic dinspre A4 către Mangalia. ”Se dirijează pe tronsonul cuprins între intersectia DN39/ A4 și iesire din localitatea Eforie Nord. Au început să crească și valorile de trafic dinspre Mangalia către Constanța”, au spus ei.

Precizăm că infrastructura din zona Eforie Nord permite doar 3 benzi de circulație, pe ambele sensuri, fapt pentru care, la valori de trafic ridicat din ambele direcții, se fluidizeaza un sens, după care celălalt sens.O soluție ar fi pasarelele pietonale, întrucât unul dintre motivele aglomerației ar fi și angajarea pietonilor în traversarea carosabilului. Oamenii legii au cerut montarea lor și au propus și alte soluții, însă fără rezultat, din câte se pare.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coliziunea fata-spate e tipic meltenilor de Romania.Ptr ca asteptand in coloana incep meltenii sa butoneze telefoane si cu 10 kmpeora inainteaza cu ochii la telefon oprindu-se in prostul urmator care ce sa vezi butona si el telefonul dar cu frana trasa...PS. Doar prostii au rabdarea si... placerea de a sta in coloana.
7
0
Nu masinile intra in coliziune ci boii care le conduc.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614