REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Atenție, Stelian Tocia! Interlopii Tomescu și Moraru sunt, din nou, liberi!

Atenție, Stelian Tocia! Interlopii Tomescu și Moraru sunt, din nou, liberi!

Mirela PASCAL 3 decembrie 2022 | 00:00 7285

Petrică Tomescu și Gheorghe Moraru, cei doi care l-ar fi tâlhărit pe Stelian Tocia, au scăpat de arestul preventiv. Aceștia sunt liberi de la sfârșitul lunii octombrie, deși Judecătoria Constanța a admis, pe fond, prelungirea măsurii arestului preventiv, formulată de procurori.

Petrică Tomescu și Gheorghe Moraru au ajuns în arest preventiv la începutul lunii octombrie, după ce au fost acuzați că l-au tâlhărit pe Stelian Tocia. Ca urmare a cercetărilor într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care vizează săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, șantaj și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale i-au identificat pe cei doi bănuiți de comiterea faptelor.

Stelian Tocia

Mai exact, la data de 20 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin plângere, de către 2 bărbați, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în timp ce se aflau într-o zonă din orașul Ovidiu, ar fi fost agresați fizic de alți 2 bărbați, unuia fiindu-i sustrasă o sumă de bani dintr-o borsetă, iar celuilalt încercând să îi sustragă o altă borsetă, fără a reuși. Una din victime este, așa cum a relatat Replica recent, Stelian Tocia.

Petrică Tomescu și Gheorghe Moraru au fost reținuți, iar apoi arestați preventiv. Nu au fost prea mult privați de libertate, căci la sfârșitul lunii octombrie au resimțit dulcele gust al libertății. Inițial, Judecătoria Constanța a admis propunerea procurorilor de prelungire a arestului preventiv, însă la recurs, Tribunalul le-a dat celor doi câștig de cauză și i-a pus în libertate.

Așadar, Stelian Tocia trebuie să-și păzească spatele, de acum încolo. Nu de alta, dar nu se știe cum și pe unde îi unește, din nou, soarta pe cei trei magnifici!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Petre l a le gat pe Bogdan pruia . La pus pe preftu . Tomesca e un om de nimic. Un bulangiu lachit si un crapat.
0
0
makidoni
0
0
Piki e nume de caine dar sa stiti ca e baiat bun el si e foarte ascultator. Duce si gunoiul , face si curat si chiar e baiata.
0
0
Cum sunt machidonii macar nu sunt jidanii care va conduc
1
0
Ce fata de mogaldan are piki asta, direct Vaslui scrie pe el
1
0
Nu aveti fire de par in cap cata jmekerie conduce Petre
2
1
Uitati-va în poza la tocea ce fata de gay original are..plus ca este și declarat oficial primul m******n gay..
1
1
Pai proștilor sunt liberi de 3 săptămâni. Bravo judecătoarei care a știut sa judece cazul,e dreptate,și sa-i lase liberi,nu sa-i tina arestați ca vrea Stroe.,sa se umfle ca este el cineva. Credeți că dacă erau cu adevărat vinovați,erau ei liberi,mai ales ca aveau numele astea??niciodată..și mai ales cu tâlhărie...dar mai sunt judecători care-si fac cu adevărat meseria,și judeca după adevăr,nu la comanda
3
1
Atenție Tocia,acum urmează sa-ti de-a la gingie și în bostan,exact cum făceai tu oral celuilalt care era cu tine în masina lui stefancu, bry Atenție mare tocia,homosexual declarat oficial.. ai făcut machidonii de ras ca su..i pu..la,mai contrabandistule de droguri și țigări.
1
0
Toți bashitii sunt interlopi
3
0
pai asa e in general cand partidului nu ii mai pasa de cotizatia ta ca o ia din alta parte, esti dat la kkt si toate neregulile apar la iveala, isi iau mana si gaborii de pe tine si esti al nimanui. csf, trebuia sa mai pluseze niste banuti pe la baroni ale caror nume le ghiciti voi.
0
0
La începutul anilor 2000 frații Tocia erau preaslăviții Constanței. Erau în vogă. Toată lumea numai despre ei vorbea. Au făcut nunțile de zici ca erau cel puțin Abramovici. Anii au trecut, vremurile s-au schimbat, ei nu au știut să facă și altceva, dosarele și procesele au început să curgă unul după altul, lovele nu mai erau ca au cheltuit mai mult decât au produs și iacă-tă că au ajuns niște prăpădiți. O vorbă bună nu mai auzi despre ei. Apropo: Tocia cel mic ii spune lui Tocia mare ca i-a distrus viața. Măi pamblicare, dar când aruncai cu banii din evaziunea pe care o făcea frați-tu, nu îți distrugea atunci viața?? Sa dea naiba la machedonii ăștia când e rost de sărăcie se bat și frații între ei. Încep sa se urască familiile între ele. Scârboasă n a ț i e machedonii ăștia. Javre de oameni.
8
4
Este homosexual Clanul c*r-cubeului
5
0
se vede pe fata lu tocea ce fata de imbecil are . mareeee p***t .
3
2
Domnul Stroe.......de aia cu omaha .... nimic....ați uitat dosarul sub masă???nu ajunge pe câți a legat Albert....piata Chiliei. Mangalia .....rafte ...mai așteptăm???
3
0
Tocia cerseste la prieteni ca nu are bani sa plateasca gazele
4
2
Astia au invatat de la masoni cultul TRADARII combinat cu al "rozetarilor in secret" e noua religie invatata de la G Bush si practicata in Yale University intr-un secret club numit Skull and Bones.(De unde a facut parte si DeSantis,asta in caz ca aveti nelamuriri)La Joe Rogan s-a vorbit exact despre cultul asta si daca facem o paralela intre infos si realitate ne dam seama ca BAAL ENCI AGA (Baal The King din latina)Pana la urma DJT a zis ca in caz ca DeSantis incearca sa faca ceva impotriva viziunii MAGA o sa iasa ceva in presa de care nu stie nici sotia ...Oare ce este?
3
6
Clanurile homosexuale a lui Fasole : 1. Țață 2. Miță 3.Sică / Fauru 4.Gigică / Fecali 5.Petre ospatarul/ 6. Sedan/ Sacean cu gauri duble 7.toate ciorile bisexuale /porcu / titi si ei cu Gigi Asta e mafia constantei , mai adaugați si voi ca mie scarbă
9
0
Ce vremuri au apucat alde Tocia. Nevastă-sa era atât de arogantă încât se împiedica. Acum, umblă prin Mall-uri cu privirea nostalgică după anii în care barbac-su făcea evaziuni și a delapidat statul român. Nu le mai încapeai în grații. Zici ca erau trimișii de la Curtea regala a Spaniei. Aveau niște talente pe ei alde Tocia, și ea și el, că de abia deschideau ușa de la mașină și când urcau și când coborau. Nimeni nu înțelege ce atâta supărare pe aia a lui Tocia când de fapt ea știa cu ce se ocupa barbac-su. Ăla fără munca și o ducea în vacanțe pe datorii sau pe vândut țigări de contrabanda. Ii plăcea când se poza pe Facebook pe yacht-uri sau pe cele mai scumpe plaje. Dintr-o dată că vai ce a pățit ea din cauza lui barbac-su și ca vai ce viață de rahat a avut. Când se dădea cu parfumuri de 300 euro bucata nu mai era viata nasoală din cauza lui barbac-su. Iar distrusul ăla de Tocia mai are puțin și devine căpetenia etnobotanice lor. Ce distruși!!!
15
1
Pai dacă sunt nevinovați normal ca sunt liberi. Demonstrează Dnu Stroe ca sunt vinovați cu probe adevărate,cu certitudine ca fapta exista ,nu ""ca cei doi sunt bănuiți de producerea faptei"",și atunci arestatii. Dnu Stroe, Scandalul din 4-5 cu Vira,Bogdan,Albina când sau împușcat,bătut...mai știi ceva de el,sau ai pierderi de memorii??Sa intamplat ceva cu dosarul respectiv??I-ati arestat,trimis în judecata?? Normal ca nu..dacă sunt nevinovați...asa și Moraru cu Tomescu..nevinovați sunt liberi.... Tocia ca face contrabanda cu droguri,cu țigări ,de ce nu-l arestați??
6
2
petre si piki= cacat si pisat
8
0
Bravo..ai zis bine..mafia bulanilor.daca și petrica e smardoi..când era sigur merge cu capu plecat sa nu și-o ia de la vreun băiat adevărat.
10
1
Sa va iubesc in gura de "jurnalisti"! A ce seamana ce ati publicat voi???
4
5
Petrica un papagal homosexual de care o ardea la delicia cu broasca de mic, oare ce droguri o lua de a ajuns sa se creada mafiot dintr-un poponar (mafia homosexuala)
14
2
Lumea asta e plina de nebuni și frustrați. Ăștia încă o țin langa balanga cu interlopismele. Încă nu realizează ca lumea e mica și fiecare cunoaște pe cineva la rândul lui. O adunătură de idioți fără căpătâi. Tocia ăla ditamai omu' la 50 de ani cu 2 copii acasă încă face găinarii ca la 20 de ani. Un idiot fără cale de revenire și cu creierul prăjit de la albeață. La a face evaziune, toată lumea se pricepe ca e simplu, dar a ține o afacere la limita supraviețuirii în zilele de azi trebuie sa te ducă capul. Tocia a demonstrat ca nu-l duce capul și ca rămâne tot la găinariile la care se pricepe cel mai bine. Tocia se considera șmecher prin ceea ce face și ca toți sunt proști dacă nu fac ca el. Măi Stelica făr de frica și cu puța mică, tu ești o cauza pierdută.
17
0
O fi cunoscuto la casa bunici la el oare?.La fostul bar Vanatorul are azil de batrani Casa Bunici!
6
2
Petrica traieste o frumoasa poveste de dragoste cu o anumita doamna! Aicea nu e vorba de talharie sunt alte ite! Este plin de banii locuieste la Piatra Neamt!Traieste cu vaduva unui domn care detine sute de hectare de Padure! Doamna este din Tirol Austria are 60 de ani si este mereu in prezenta unor oamenii influenti din varful conduceri tari! Exporta lemn de la Suceava pe la Vicovu de Sus. Cred ca avea informatii ca Tocia isi trecea tigariile din Ucraina in Romania.Sunt alte itele el fiind excroc si traind cu Vaduva de la Tirol care ii manca averea din exporturiile de lemn.Tocia avand fabrica de tigarete ia calcat terotoriul pe la Suceava iar Petrica a vrut sa ii faca flagrant cu Politia! Ii manaca la baba banii ceasuri de sute de mii de euro ,diamante!Este un excroc sentimental o arde cu barbati si babe.Sa mutat la Piatra Neamt face numai nefacute cu babuta lui.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102