REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ATENȚIE UNDE PARCAȚI! Poliția Locală dă zeci de amenzi zilnic!

ATENȚIE UNDE PARCAȚI! Poliția Locală dă zeci de amenzi zilnic!

Replica API 19 aprilie 2019 | 01:11 535

Staționarea sau oprirea voluntară în zonele în care aceste acțiuni sunt interzise, încălcarea semnificației indicatorului rutier „Accesul interzis” sunt sancționate de Poliția Locală. Miercuri, 17 aprilie a.c., polițiștii locali au aplicat 71 de sancțiuni pentru încălcări ale legislației rutiere.

O activitate specifică s-a derulat pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară sau a nerespectării semnificației indicatorului rutier „ Accesul interzis”.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul fluenței și sigurantei rutiere pe drumurile publice au constatat, în limita competențelor conferite de lege, un număr de 71 de încălcări ale normelor de circulație rutieră, din care: 58 opririri neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 142, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 (R); 9 staționări neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 143, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 (R); 3 acces interzis, în conformitate cu prevederile art. 111 din R. A.O.U.G. 195/2002 (R).

De asemenea, au fost ridicate de pe domeniul public un număr patru autoturisme parcate neregulamentar. Acestea au fost depozitate într-un loc special amenjat de către administratorul drumului, care le va restituit deținătorilor legali după achitarea tarifelor de ridicare, transport și depozitare prevăzute în H.C.L nr.399/2018- Regulamentul privind activitatea de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă de pe raza municipiului Constanța.

„Activități similare se vor derula zilnic, iar scopul instituției noastre nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a –i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța.

Reamintim numerele de telefon la care cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp) cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care săvârșesc fapte antisociale.

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții instituției.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
0
0
Sa platim amenzi la inceput de an, si sa ne lase in pace, in continuare !
0
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
5
0
La ce super-gaura in buget are Excelenta Sa Domnul Primar Fagadau nici nu e de mirare. Deficit 40 milioane de euro? Amenzi de minim 100 euro pe cap de fraier. Asta pentru ca tiganetul si asistatii nu se pun, iar bietii copii n-au cum, legal. Ca i-ar amenda si p-aia.
0
1
Voi, cei de la Politia locala stati la birou sau prin masini si sa va sune cetatenii pentru ca voi sa dati amenzi. Nu va mai ajunge. Rusine!
1
2
..sa dea cate o amenda de persoana , sa ajunga la toata lumea !
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920