REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ateș Casimceali, cel mai TÂNĂR CANDIDAT la Consiliul Local Constanţa

Ateș Casimceali, cel mai TÂNĂR CANDIDAT la Consiliul Local Constanţa

Replica API 22 august 2020 | 00:18 7954

În timp ce mulți dintre tineri nu par preocupați de a face pasul spre politică, din diverse motive, AteșCasimceali s-a decis că doar în acest mod poate pune umărul la evoluția orașului Constanța. În vârstă de 29 de ani, Ateș Casimceali este căsătorit și este de profesie medic stomatolog, dar și antrenor de tenis. Acesta a acceptat invitația primită de liberali pentru a fi candidat din partea alianței Partidului Național Liberal și UniuniiDemocrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România la Consiliul Local Constanța.

„M-am decis să fac acest pas, în primul rând pentru generațiile mai în vârstă decât mine, pentru că au fost oameni modești și competenți, dar care din comoditate sau frica de a se implica în politică, au stat de-o parte. Așa am ajuns ca oraș de râsul României, iar ca țară de râsul Europei. Trebuie ca oamenii să se implice neapărat, nu mergem în direcția potrivită, motiv pentru care cred că este rândul nostru. Indiferent cât de mult am fost ponderat de acasă să nu intru în această lume, văzând că peste tot intră politicul, am spus că nu se mai poate.”, a declarat Ateș Casimceali, candidat la Consiliul Local Constanța.

„Lista neregulilor este enormă”

Ateș Casimceali a fost cel mai tânăr vicepreședinte al UDTTMR, a participat în ligi studențești și colegii profesionale și are propriul ONG, Asociația „Viitorul Orașului Tău”, înființat în urmă cu aproximativ patru ani, și desfășoară activități umanitare și sportive.

„Cred că s-a așezat o ceață densă asupra Constanței, imagini desprinse din universul Bacovian. Este trist, urât și învechit. Avem mult mai multe lucruri de schimbat, decât lucruri cu care să ne lăudăm. Lista neregulilor este enormă. Sper să am posibilitatea să votez cu ambele mâini proiectele ce țin de viața culturală, artistică, socială și sportivă. Unde ați mai văzut stadion mai prăpădit decât al nostru? La fel și bazele sportive, noroc cu câțiva privați, în rest ce-i de stat se prăbușește. Să nu mai vorbesc de spații verzi, unde suntem codași. Citeam de cât spațiu verde beneficiază un cetățean din Viena, raportat cu un cetățean din România, și m-am speriat. Este tragic, dar mi-aș dori ca orașul să devină un obiectiv turistic, nu doar să avem un sezon estival de 2-3 luni.”, a mai declarat Ateș Casimceali.

Deși a primit mai multe oferte pentru a pleca din țară, în țări precum Turcia, Spania sau Anglia, pentru a lucra ca medic stomatolog sau antrenor de tenis, Ateș Casimceali spune că nu a dat curs acestor propuneri pentru că vrea să dea comunității sprijinul pe care l-a primit la rândul lui și să ajute la dezvoltarea orașului de la malul mării.

Mai multe detalii puteți afla urmărind VIDEO de mai jos:

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218