REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ați auzit de PLOGGING? Conceptul de MIŞCARE ECOLOGICĂ vine la CONSTANŢA!

Ați auzit de PLOGGING? Conceptul de MIŞCARE ECOLOGICĂ vine la CONSTANŢA!

Replica API 7 august 2020 | 14:52 2065

Plogging pentru România înseamnă mișcare ecologică prin sport, prin intermediul căreia sunt curățate gunoaiele din păduri, cu sprijinul voluntarilor. Inițiatorul proiectului este Asociația Adrenallina Media, iar cea de-a treia ediție a proiectului se va derula și la Constanța, în perioada 12-13 septembrie.

Cei interesați să se alăture proiectului și să devină voluntari se pot înscrie pe platforma oficială http://plogging.ro/voluntari/. Până acum, prin acțiunile eco sportive Plogging pentru România s-au strâns aproximativ 7 tone de gunoaie și plastic din păduri.

Evenimentele Plogging pentru România se vor derula respectând normele legislative în vigoare privind siguranța în contextul Covid-19: în cadrul acțiunilor, grupurile de sportivi amatori voluntari în proiect vor fi împărțiți în grupuri de maximum 10 persoane, vor respecta distanțarea și vor purta masca de protecție.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur ca da, sa asteptam mereu de la altii, ca doar tot timpul este vina ALTORA si si ALTII trebuie sa rezolve. Nu cumva sa punem mana si sa facem noi ceva. Nuuuu... Noi stam comod acasa si comentam ca se darama planeta pe noi. Si de ce lucrurile nu se misca in tara asta. Dar noi stam linistiti pe canapea si nu miscam un deget. Lasa ca fac altii pentru voi, nu va deranjati! Voi comentati aici in continuare.
7
0
munca voluntara, dar nu in cazul celor certati cu regulile de bun simt. Pentru acestia , camere video ...si as face voluntariat stand la un birou si scriind amenzi.
1
0
Munca voluntara nu a imbogatit pe nimeni !Am facut pana in '89 munca patriotica,practica agricola,fel si fel de colectari de materiale,etc. Stau sa fac curatenie in urma altora? Mult succes la plogging celor care au chef! Munca trebuie platita,nu primim nimic gratis! Politia sa-si faca datoria,sa amendeze nesimtitii!
2
0
aceasta metoda: unii fac mizerie si altii fac curat. Cine face mizerie face si curat. Simplu. Camere video....etc,etc... Felicitari celor care fac total deizinresat un bine naturii si noua tuturor...
2
0
Ce nume tampit. Oricum, la noi n-ai cum sa alergi si sa culegi gunoaie. Pur sisimplu mergi...te opresti...mergi...te opresti...mergi...te opresti...
6
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218