REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ați vota un candidat independent la Primăria Constanța?

Ați vota un candidat independent la Primăria Constanța?

Replica API 11 februarie 2019 | 22:28 251

Da
Nu
Depinde cine este acel candidat

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sincer si sincer la viitoarele alegeri din 2020 ca Primar al constantei bineinteles ca tot din PSD Il prefer dar cel in varsta Domnul Ion Iliescu ar fi perfect pentru postul de Primar al Constantei fiindca dansul este si Membru PSD LoL!
2
0
Sa ma anuntati cand gasiti un independent real,cum o sa treca HCLM fara voturile politice ca nu conduce singur.La pretentiile constantenilor nu face fata Mitroi,iar Gaju e comunista sadea.Ala care vrei primar perfect cu supusenie te informez ca nu se ezista asa ceva!
1
0
Sau d-na Mariana Gaju, poate?
2
2
Independent ar fi doar una dintre calitati. Mai trebuie a fi matur, puternic si greu de santajat. Si de o varsta care sa-l ajute sa stea departe de golaneli si furturi din banul public. Cu o cariera in spate care sa probeze ca pune pe primul plan stima comunitatii. Si cu demonstratii de viziune inteligenta deja facute si capacitate de a selecta in juru-i oameni de valoare si nu clovni cu limba lunga si moale. Deja cred ca am formulat o utopie si iar vine vreun istet din primarie si incepe cu "esti prost" sau "ptr plm". Truth is multi idioti din orasul asta chiar nu merita asa ceva.
5
0
cel mai bun primar pentru CONSTANTA ar trebuii sa fie ales FLORIN MITROI ,se vede ce a facut in comuna valu lui traian ,chiar va rugam sa veniti in sat sa vedeti cum a facut comuna fata de cum a fost!
3
2
Primar independent "sprijinit" de PSD.Mai cunoastem si alte cazuri.Bleah...!
5
0
ASvem cel mai slab primar parcuri locuri de joaca parcari. Bani sse duc pe panselute cateva sute de mii de euro
3
0
PRIMARUL CONSTANTEI!VREM SA FIM CEL MAI SLAB ORAS DIN TARA!
3
1
Discutabil. Primul mandat de primar, Mazariche l-a castigat ca independent ...
6
1
Cand vezi ca de cativa ani incoace tot scade procentul celor care voteaza sau care catadicsesc sa faca un efort minim ca sa puna stampila pe tot soiul de specimene care tot misuna prin politichia romaneasca in ultimii 30 de ani, stau si ma intreb de ce la astfel de incercari de sondaje online nu este adresata participantilor si intrebarea: Considerati ca mai are sens sa va faceti datoria civica de a vota?
2
2
Lasati utopia deoparte ca nu exista asa ceva,nu exista candidat independent,si el la randul lui ori a fost securist,ori eretico-pagan mason,rotary,rotaract,lions,sau om al serviciilor secrete vopsit in independent si aici intra cetatenii altor state rezidenti pe teritoriul meu natal
4
0
sa fie independent dar sa fie si cu partidul care ajunge la guvernare in 2020. Nu de alta dar iar ne lasa 10 ani in afara bugetului cum a mai fost in trecut.
6
2
De partide ne-am saturat --ele vin cu gastile lor la ciolan
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108