REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Au apărut primele imagini din spital cu femeia jandarm bătută în Piaţa Victoriei

Au apărut primele imagini din spital cu femeia jandarm bătută în Piaţa Victoriei

Replica API 13 august 2018 | 02:54 330

Au apărut primele imagini cu femeia jandarm agresată în Piaţa Victoriei, aflată pe patul de spital. Imaginile sunt din timpul vizitei pe care i-a făcut-o ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, la Spitalul Floreasca, potrivit observator.tv, conform stiripesurse.ro.

Oficialul MAI i-a vizitat la Spitalul Floreasca pe cei trei jandarmi răniţi, între care femeia jandarm care a fost bătută, ea spunând că veştile sunt îmbucurătoare.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a ajuns de urgență la spital vineri noapte (10 august) după ce a fost la un pas să fie linșată de un grup de protestari format din zeci de bărbați. Femeia-jandarm, alături de un coleg, au fost înconjurați de protestatari și loviți cu pumnii și cu picioarele.

Nici când și-au dat seama că este femeie, agresorii nu s-au oprit din a o lovi cu sălbăticie. Tânăra a ajuns la spital cu numeroase leziuni la cap, dar și cu un traumatism de coloană cervicală și unul toracic. Iniţial, aceasta era suspectă de fractură de coloană.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cea mai grea misiune a noastra a jandameriei a fost sa explicam familiei ca ar putea ramane paralizata
1
1
asa v-ar zice nicolicea sau cap-de pula codrinel.groapa cu rahat adica PSD a facut un mic scenariu urat mirositor dar oamenii au fost mai destepti decat ciomagarii si au filmat sefii jandarmeriei imbracati in alb care dirijau ''huliganii'';totul a fost regizat;pizda fricoasa liviu a dirijat tot show-ul de teama ca i se darama tronul de dictator.oricum ura s-a acumulat in oameni si zilele dictatorului la putere sunt numarate,tic-tac-tic-tac....
8
0
vad ca ai aparut cu ochelari la miting ! sa-ti futem familia ca ati fatat numai curve si cretini , sa mai iasa si oameni destepti in neamul vostru ! mai cacat imbalsamat , stai in mortii ma-tii acasa , si mananca ce iti da soros ! muie !
1
1
Femeia si un coleg au plecat sa resolve ceva punctual,in urma solicitarii la 112 si nu tinea de manifestatii. A fost linsata de niste suboameni plini de ura impotriva vietii in general,ca ci violenta aia a fost ceva deja psihopatologica. Sa urmezi partide sprijinite de sociopati e in regula,ne intoracem la fascism.Si da,femeia era la service intr-o tara ce doar pare civilizata din avion,in realitate e populate cu multe forme de viata umanoide extrem de periculoase. Da,stiu ca interlopime vrea sa nu mai existe absolut nici macar un jandarm sau politist,poate decat detasamente d'ale lor.
0
10
Propaganda de trei parale.
7
0
Ce vrajeala ieftina!!! In primul rand ce cauta fetiscana asta acolo si de ce au lasat-o singura ceilalti doi fatalai de jandarmi?
16
1
Daca fata a fost momeala de ce ati pus botul muistilor in gloata sunteti viteji singuri sunteti cacati la cur
5
5
Mata tipa in filmele nemtesti vechi ca o lua peste tot?
1
2
sa ma cac in gura ei
4
1
Sa ti ajute doamne doamne ca si fiica ta sa fie violata pe strada si sa spuna lumea ca ea si a dorit
0
3
Circul ciumatilor, jandarmerita cu ministresa fac parte din sceneriu pesedeilor. Da, este DIVERSIUNE ciumatilor. Deja avea coloana, maxilarul rupt !? Minciuni, scenarii.... Sunt diabolici. Nu-i mai suportam, chiar nu. S-a umplut paharul. Gata ! Au calcat in piciore demnitatea si onoarea romanilor.
12
1
O omoream in bataie !!!!!
8
3
fa care nu teai semnat si minti ca protestatarii au lovito cand aia au salvato sa aibe copilu tau soarta la aia 452 de manifestanti pajnici fa cuculeaso
9
1
Ce noroc ca sunt multi ca Ilie. Sa-i muiasca pe agitatorii pesedei. Muie pesede !!! Cu cacat !!!
12
5
Uite asa , pe morman de cadavre si trupuri vatamate, politicul isi face punctajul electoral. Credeti ca minciunistrei ii pasa de femeia jandarn? Nici cat negru sub unghie. Facem poza cu mortu sau schiloditul si dupa......la gara cu drepturile voastre. Noi nu facem parte din programul lor de guvernare. Cine mai pune botul la vrajeala asta ieftina?
11
1
Pff, nu a mierlit?
0
2
Esti etalon de prostie! De ca dracu nu nu te ascunzi intr-o padure, ca n-ai ce cauta in societate. Ma bucur ca doi agresori au fost arestati. Vor fi prinsi si ceilalti, sunt linistit. Sa stea in ma-sa la racoare si sa-i sodomizeze golanii din puscarie, ca sunt bunicei...
4
13
Ma minunez cata prostie Lasi sa existe in aceasta tara! Ca Ilie, sunt o gramada de personaje fara creier, te rog frumos, fa ceva cu ei!
2
17
A stiut precis in ce se baga si mai mult in linia 1 unde erau cei platiti sa provoace scandal . A fost pusa strategic acolo sa ia pumni si sa impresioneze Totul a fost bine regizat .Se vede de la 7 poste ca in prima zi jandarmii erau antrenati sa provoace si abia asteptau sa si incerce muschii iar cei care au declansat la fel Ce mizerii si ce manipulatori
25
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218