REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Au avut loc alegeri la PSD Eforie. Află cine a fost ales preşedinte

Au avut loc alegeri la PSD Eforie. Află cine a fost ales preşedinte

Replica API 18 decembrie 2018 | 02:05 458

În Organizația PSD Eforie s-au organizat în data de 14 decembrie 2018 alegeri pentru funcția de președinte al organizaţiei. În unanimitate de voturi a fost ales preşedinte Virgil Negru.

"Am fost ales în unanimitate! Pe această cale țin să mulţumesc conducerii PSD Constanţa şi colegilor din organizația Eforie", a scris preşedintele Organizaţiei PSD Eforie pe pagina de Facebook.

Virgil Negru a ocupat funcţia de preşedinte interimar al partidului în ultimul an şi jumătate.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primar doar la gratar!Taranu asta sa invete sa vorbeasca si sa nu mai fie catel ca nu mai votam cateii
0
0
Virgil PRIMAR 2020
0
0
Zici ca e pionier lider de datasament!A facut limba romana la scola si femeia de servici in programul after school?Din ce tara e spranceana unita ca vorbeste cu un accent de coada de topor putrezit!Chiar n are Eforie ce sa aleaga?La PSD merge asta la cat de prost si incult este,daca Romania e condusa numai de cacademicieni ca asta meritam sa ni se retraga dreptul la circulatie libera in EU ca asta ne face de ras tare!
0
0
Ba dar chiar orasul asta nu se gasesc niste oameni de calitate?Gospodarirea unui oras este mai presus de puterile astora...de asta arata Eforia ca un cur.
4
0
La acest articol comentariile inca sunt.La cel cu salubrizarea au sters tot.Pacat ca va vindeti atat de ieftin in fata coruptilor!
1
0
Buna alegere! Unul cu cerculetele maro adanc intiparite pe nas.
1
1
Hotul de casetofoane din masini se vede primar la Eforie. Sa-i aprinda lumanari lui Brailoiu ca el la facut om. Cate facultati are pe bune?
6
1
va esrmte frica ,vine ciuma rosie ,va mancam !! nici 100 de voturi nu mai ia serban !! nici masa nul mai voteaza!
3
5
MUIE PSD .MULTA . NISTE NIMICURI.CACANARI...SMENARI PE BAN PUBLIC ...LA BOT
5
5
Nici o sansa in fata lu Serban
3
7
Muie virgile esti nimeni la Eforie
7
4
Replica, cineva a pomenit de interlopul Brailoiu. Sunt vorbele lui. Cum de nu i-ai sters mesajul? Voi care va legati de senatorul Titel Brailoiu: acest Brailoiu in viata, e si mai periculos decat ala care a dat coltul. Are increngaturi pana sus sus.
11
0
Pai asta este UN vechi diler,vinde la Mangalia,droguri,cine a ajuns sa resolve problemele in Eforie,de fapt ASA sint toti muistii din PSD ,niste infractori,niste scursuri,niste betivi,drogati,CA si pedofilulDragnea,puscariasul,betivul,multa muie la toti psd-istii,in frunte cu Brailoiu,nu cel mort,celui,VIU
8
2
am crezut ca ciusca
3
2
Dancila daca avea o clona baiat era ca spranceana unita asta!Are o dictie zici ca s a nascut la Chisinau combinat cu Targoviste si un pic de Braila sat baiatul asta,dupa accent nu de alta!E fix tiparului taranusi de sat care se vrea orasean de centru,numai conserve aduceti prin politica!E perfect asta zici ca e facut pe matrita macaragiului de santier dintr un film comunist facut in 87,in rol de lider de sindicat...Asa vorbeste fraieru asta zici ca dintr un film prost,are o dictie si un accent ca nu sti daca el ala de care vorbea la Viata Satului
9
1
Asta vindea cosmetice furate in primarie pana sa l ia Brailoiu sofer. Vai de capu nostru de popor
14
1
Muie Serban
9
9
venim usor usor inapoi ,robi ,cruso , gelmambet vine tavalugul va duceti ,mai bine plecati singuri ! Psd dinou la putere !!
5
12
A uitat sa-i multumeasca senatorului-interlop Brailoiu . . . ca doar el la pus. Era de asteptat cat de mult la lins in cur pe raposatul primar.
19
2
Mwrita sa lupte pentru a face din Eforie ceea ce a fost odata, nu balciul care este acum.
10
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920