REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Au dispărut tarabele din beton. Piaţa Unirii arată diferit

Au dispărut tarabele din beton. Piaţa Unirii arată diferit

Replica API 10 august 2016 | 23:56 431

Schimbare de look

Schimbare de look

Pieţele constănţene încep să se modernizeze încetul cu încetul. Piaţa Unirii a fost dotată de curând cu tarabe noi, moderne, care îi ajută atât pe producători şi comercianţi în desfacerea mărfurilor, cât şi în ceea ce priveşte schimbarea aspectului estetic. „În Piaţa Unirii au fost demontate nouă tarabe din beton şi au fost instalate patru tarabe pentru legume - fructe. Pe lângă acestea au mai fost montate încă două tarabe moderne pentru comercianţii de flori.

Tarabele pentru legume - fructe sunt confecţionate din material sintetic, antibacterian, cu schelet metalic, cu scurgerea apei de pe masă pe lateral şi cu posibilitatea închiderii mărfurilor pe timp de noapte”, a afirmat Ion Ciobanu, directorul Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare din cadrul R.A.E.D.P.P. Constanţa. Piaţa Unirii este a treia piaţă din oraş care se modernizează. Primele pieţe au fost cea din Tomis Nord, adică Piaţa Cireşica, urmată de Piaţa Griviţei. Directorul Ion Ciobanu a menţionat că încă se discută modernizarea unei altei pieţe.

„Ne gândim la înlocuirea tarabelor ori din Piaţa Brotăcei, ori din Tomis III. Nu ştiu dacă o să putem, pentru că nu mai avem bani, dar să vedem la rectificarea de buget, poate reuşim la una dintre ele”, a mai adăugat Ciobanu. Amintim că acum câteva luni pieţele Griviţei şi Tomis III au fost dotate cu sisteme de securitate performante.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218