REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au făcut-o şi pe asta: „specialist” de la spaţii verzi din Giurgiu, administrator la Oil Terminal

Au făcut-o şi pe asta: „specialist” de la spaţii verzi din Giurgiu, administrator la Oil Terminal

Replica API 11 martie 2017 | 00:32 1155

Sigur nu e numire politică

Sigur nu e numire politică

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la Oil Terminal a ales vineri un nou Consiliu de Administraţie, în care apar câteva nume noi foarte interesante. Un amestec original, tipic românesc, între numirea pur politică a unui îngrijitor de spaţii verzi şi lucrător de salubritate la şefia unei companii petroliere strategice, reorientarea profesională a unui specialist în energie nucleară şi cooptarea unui nou coleg de la o altă companie de stat din Constanţa.

AGA a decis revocarea din calitatea de membri ai Consiliului de Administrație de la Oil Terminal a lui Toma Bogdan Costreie, Cătălin Constantin Grigorescu, Iulia Gabriela Tănase, Bogdan Valentin Ghiță, SC Staar Rating SRL (reprezentată de Dan Cristian Bărbulescu), Dumitru Matei și Nicoleta Mariana Moise. În schimb, au fost numiţi în calitatea de administratori provizorii, prin metoda votului cumulativ, Toma Bogdan Costreie, Ionuț Barbu, Florin Cristian Gheorghe, Hermina Bectemir, Aurelian Ovidiu Andrei, Nicoleta Mariana Moise şi SC Staar Rating SRL, reprezentată de acelaşi Dan Cristian Bărbulescu.

Noul administrator provizoriu Ionuţ Barbu este membru din partea Nuclearelectrica în comisia de negociere cu China General Nuclear pentru construirea Unităţilor 3 şi 4 de la Centrala Nucleară Cernavodă şi şeful Biroului Infrastructură Critică din Nuclearelectrica. Barbu a fost timp de 14 ani, între 2001 şi 2014, inginer operare sau coordonator de programe la CNE Cernavodă. La rândul său, Hermina Bectemir vine la Oil Terminal din poziţia de director executiv al Direcţiei Comerciale din Compania Naţională Administrarea Canalelor Navigabile SA Constanţa. Anterior, a fost angajată ca specialist în domeniul calităţii la Grup Servicii Petroliere SA.

Politician ALDE din Giurgiu, numit administrator la Constanţa

Cea mai interesantă numire, pur politică, este cea a lui Aurelian Ovidiu Andrei. Acesta este consilier judeţean ALDE în Giurgiu şi preşedintele CA de la SC Întreţinere Peisagistică şi Spaţii Verzi SA Giurgiu, lucrând din anii ’90 numai în regii locale şi judeţene de salubritate, domeniul public şi spaţii verzi, precum Salubris SA Giurgiu, Administraţia Domeniului Public Giurgiu, Direcţia Generală de Servicii Publice şi Gospodărire Comunală Giurgiu etc. Oil Terminal este controlată de Ministerul Energiei, care deține 59,62% din acțiuni și are aproape 1.000 de angajați. Oil Terminal a înregistrat anul trecut un profit net în creștere de 2,6 ori, de 15,4 milioane lei, la o cifră de afaceri de 160,5 milioane lei, în urcare cu 16% față de anul anterior.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
psd esti varza
2
3
pe cand aduceti si un specialist de la fabrica de paine , sectia eugenii ??? si acolo sunt specialisti
4
2
asa este si sef de schimb danut androne tot specialist la mancat rahat examen trucat post de inginer dl director dar daca este fratele liderului de sindicat a fost validat
5
2
Marele dir gen Ciutureanu e de profesie marinar, impins pe ac post de Lupu, care a supt si el la greu din conducte. Astia sunt marii specialisti de la OIL! Plus zeci de curvistine angajate de Ciuti la birouri, care toata ziua beau cafele si stau pe facebook.
3
3
Barbu daca era bun ramanea la Cernavoda!
1
8
Voi sunteti tare cretini, dar vorbiti ca sa nu adormiti, directorul general este subordonat consiliului de administratie, e ca si cum voi v-ati angaja seful. Consiliul de administratie este numit de minister. Sunteti tare cretini!
1
4
Ciutureanu, a mai facut si alte angajari, si toate fara concurs!
4
3
Nu va mai plangeti de mila, era sa zic ca babele. Cand ati dat procura pensionalor si cocalarilor sa voteze in pentru dvs nu v-ati gandit la viitor? 4 -patru ani aveti timp sa va ganditi la viitorul stralucit al nepotilor dvs. Daca nu este prea tarziu. Succes!
2
3
Da. Ciutureanu l-a angajat prin concurs pe fratele primarului de Techirghiol Soceanu numitul Gabriel la Oil Terminal. Pe bune. Zau. Are multiple calitati.
6
2
Pai la ce bun sa pui pe posturi mari oameni pe masura? Se strica traditia romaneasca si se pune in pericol mersul prost al tarii. Te mai miri de ce nu este stimulata valoarea,de ce sunt scarbiti oamenii educati si pleaca cu duiumul afara. Toti vor sa aiba angajati perfect pregatiti,muncitori de nu se poate,pe salarii de cacat dar sefii sa fie tot din randul gunoaielor umane.
12
4
asta dovedeste ca nu se face politica in Romania cel mult o politica de cumetrie cu interese subterane care exced bunei credinte si legalitatii si converg spre retele specifice mafiei si crimei organizate
11
6
Astae marea problema a PSD si ALDE ca pun oameni pe posturi fara experienta, panarame politice fara cunostinte
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108