REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Au făcut schimb de locuri? BMW făcut BUCĂŢI din TERIBILISM

Au făcut schimb de locuri? BMW făcut BUCĂŢI din TERIBILISM

Replica API 27 mai 2017 | 00:38 419

Şoferiţa nu avea permis!

Şoferiţa nu avea permis!

Accident spectaculos în zona Km 4-5 din municipiul Constanța! Joi noapte, 25 mai, aproape de miezul nopții, două autoturisme au intrat în coliziune, lăsând un peisaj de nedescris! Ulterior s-a stabilit că șoferul vinovat, fiind vorba despre o femeie, nu avea permis de conducere!

Mai precis, un autoturism marca BMW, cu numere de Bulgaria, venea cu viteză pe strada Liliacului, dinspre piață. Potrivit martorilor, șoferul avea viteză mare și se dădea în spectacol pe șosea, încercând să evite limitatoarele de viteză, aflate în apropierea trecerii de pietoni de lângă Școala nr. 37. Acesta a încercat să evite un astfel de limitator, dar a pierdut controlul volanului și a început să se învârtă.

Un alt autoturism, marca Volkswagen Polo, condus de o femeie, venea din sens opus pe strada Liliacului. Martorii precizează că șoferița s-a speriat și a tras tare stânga de volan pentru a evita BMW-ul. În acel moment, autoturismul BMW a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen pe partea dreaptă, cel din urmă ricoșând în altă mașină, parcată pe trotuar. Din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Ulterior, s-a stabilit că Alina Anton, în vârstă de 24 de ani, este cea care a condus un autoturism, pe strada Prelungirea Liliacului din Constanța, și, surprinză!, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule! În cauză a fost întocmit dosar penal.

Martorii vorbesc de o altă persoană la volanul BMW-ului

Potrivit martorilor care au fost de față când nefericitul eveniment a avut loc, la volanul autoturismului BMW s-ar fi aflat un bărbat, care ulterior ar fi făcut schimb cu o femeie, care ar fi stat pe scaunul din dreapta-față. Tot martorii precizează că ar mai fi existat și o a treia persoană în mașină, dar ar fi plecat imediat după producerea accidentului, până să ajungă organele de poliție.

„Ăla din BMW auzisem pe acolo că nu ar avea permis. Lumea zicea de acolo că bărbatul a condus. Cică în mașină, de fapt, erau trei persoane, iar unul a fugit”, a spus un martor ocular. Oamenii ar fi cunoscuți în zonă pentru disturbarea liniștii publice. „Oamenii aveau boxe mari în mașină. Cel mai probabil au fost la un chef, ca de obicei. El era foarte speriat. Era mai panicat decât femeia”, a adăugat martorul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avea fiecare 3 puskoaie si erau toti cu saci de dosare de la sipa.
5
0
Suntem pe voi dragilor, va asteptam ca pe Antonio.
3
0
Am fost acolo la locul accidentului .Barbatul avea pistol asupra lui si mai erau inca 2 persoane inarmate in spate care au fugit,probabil transportau droguri si altele.
7
0
Curve la volan
5
1
Doarme in papuci...Cartier ghetou cu tigari si droguri la colt..furturi si scandaluri
14
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218