REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Au fost furate alte trei panouri fotovoltaice de pe stâlpii dintre Năvodari şi Lumina!

Au fost furate alte trei panouri fotovoltaice de pe stâlpii dintre Năvodari şi Lumina!

Replica API 16 iulie 2018 | 13:59 491

În urmă cu doi ani, la Năvodari au fost montate aproximativ 200 de stâlpi de iluminat public prevăzuţi cu panouri fotovoltaice, pentru reducerea consumului de energie electrică la zero, dar pentru economia şi de materiale (cabluri şi alte echipamente specifice).

Se pare că unii nu au înţeles semnificaţia investiţiei (iluminatul public este important în trafic!), aşa că panourile voltaice au început să dispară unul după altul. Astfel, la scurt timp de la montare, panourile fotovoltaice din dotarea ultimilor şapte stâlpi dinspre Lumina au dispărut „ca prin minune”.

În luna aprilie, “Replica” de Constanţa atrăgea atenţia că este vorba despre 14 panouri fotovoltaice dispărute de pe şapte stâlpi, iar prejudiciul creat depăşeşte 15.000 lei. La Poliţia Oraşului Năvodari a fost înregistrat un dosar de furtt calificat care este şi în prezent în lucru. Între timp, elor 14 panouri li s-au adăugat încă 3! “De pe un stâlp a fost furat un panou, de pe alt stâlp au dispărut ambele”, ne-a precizat şi un năvodărean care parcurge periodic drumul Năvodari-Lumina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Panourile fotovoltaice din dotarea ultimilor sapte stalpi dinspre Lumina au disparut pentru ca unii localnici chiar au nevoie de lumina gratuita in curtea lor, nu pe sosea! Ei stau in Lumina si au nevoie de lumina, ce nu intelegeti?
1
0
Pana la urma Politia Primariei lui Matei ce a pazit ? Intr-o zi or sa li se fure si masinile de serviciu ! Vai mama lor ... se autointituleaza politisti , dar nu sunt buni nici de angajat la vandut porumb fiert !
1
0
mai bun si sigur este felinaru.
1
0
bani aruncati pe geam. energia electrica nu poti sa o inmagazinezi. cand o produci, atunci o consumi. doar cu baterii- alti bani aruncati si pe alea.
0
0
oricum 80 % DIN BECURI ,LEDURI NU FUNCTIONEAZA.ASEARA DACA FUNCTIONAU 10 PE TOATA LUNGIMEA SOSELI DEOPART SI ALTA
3
0
Este foarte simplu ! Retineti contravaloarea panourilor voltaice disparute politistilor care trebuiau sa aiba grija sa nu dispara !
10
1
Popor de tigani smardoi hoti si cocalari
9
0
Bune ca au pus repede stalpii cu panouri solare, ce conteaza ca drumul nu se mai termina niciodata, ca din lipsa scurgerilor devine un imens lac de acumulare cand ploua....la prosti merge si asa. Noaptea mintii s-a nascut la navodari orasul idiotilor
8
2
Aveau si baietii nevoie de bani sa dea la formatie la MODERN ca doar ieri escrocu si-a maritat progenitura , lua-iar D.N.A-ul pe toti cu MATEI in frunte , la mijloc Consilierii si inchizator de pluton ...Pocora ! Rade toata Romania de drumul de kkt dintre Navodari si Lumina !
10
1
Fura toti!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102