REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Au ieșit din nou la recrutat. Ai aptitudini de spion? Aplică la SRI!

Au ieșit din nou la recrutat. Ai aptitudini de spion? Aplică la SRI!

Replica API 5 iunie 2015 | 00:08 88

Serviciul Român de Informații publică periodic anunțuri atractive. „Află dacă ai aptitudini pentru a deveni angajat al SRI, accesând pagina Profilul Angajatului”. Cam așa sună aceste anunțuri, prin care Serviciul intenționează să îi găsească pe cei mai buni dintre cei mai buni.

„Credem în potenţialul superior de acţiune dat de forţa echipei formate din persoane cu istoric profesional şi social divers. De aceea, căutăm candidaţi din medii variate, cu experienţe profesionale şi personale diferite şi complementare”, susțin cei de la SRI, pentru care criteriile de eligibilitate sunt sfinte, respectiv: cultură generală amplă şi capacitatea de a te exprima corect şi coerent în limba română; cunoaştere foarte bună a cel puţin unei limbi străine, pentru încadrarea ca ofiţer; conduită civică şi morală corespunzătoare; respect faţă de valorile şi legislaţia naţională; loialitate faţă de ţară, principiile şi valorile democraţiei şi statului de drept; capacitate de adaptare; rezistenţă la stres şi în condiţii de program prelungit; atenţie concentrată şi distributivă de nivel ridicat; un bun echilibru psiho-emoţional și, cel mai important, dorinţă de perfecţionare continuă.

În momentul de față, posturi disponibile la SRI sunt următoarele: specialist IT&C, psiholog, traducător, medic șef secție, tehnician dentar și asistent medical, infirmieră, îngrijitoare în unități sanitare și soldat/gradat profesionist.

SRI precizează și că, potrivit legislației, cadrelor militare ale Serviciului le este interzisă exercitarea următoarelor drepturi: să declare sau să participe la grevă, să facă parte din partide, formaţiuni sau organizaţii politice ori să desfăşoare propagandă prin orice mijloace sau alte activităţi în favoarea acestora ori a unui candidat independent pentru funcţii publice, exprimarea în public a unor opinii contrare intereselor României, participarea la mitinguri, demonstraţii, procesiuni sau întruniri cu caracter politic ori sindical sau asocierea unică sau directă la administrarea sau conducerea unor organizaţii ori societăţi comerciale.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108