REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Au început lucrările de modernizare la Serviciul de Ambulanţă

Au început lucrările de modernizare la Serviciul de Ambulanţă

Replica API 5 noiembrie 2011 | 00:00 144

Au început renovările clădirii sediului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. În momentul de faţă, atât fostul birou al directorului, dr. Vasile Popescu, cât şi secretariatul şi dispeceratul, se află în plin proces de renovare. Moluz, bubuituri şi zarvă, cam asta este atmosfera clădirii ce urmează a fi modernizată. Până la finalizarea procesului de reabilitare, biroul directorului dar şi dispeceratul au fost mutate în curtea Servicului de Ambulanţă Judeţean. "Vom sta aici, în curte, până la finalizarea modernizării. Ca termen ar fi un an, dar am primit promisiunea, din partea firmei de construcţii Eucass, că în iunie va fi gata. Important este să punem în funcţiune dispeceratul în noul sediu. Acesta este primul lucru pe care îl vom face, restul mai pot fi amânate, dar dispeceratul este "vital", am putea spune. Lucrările au început de pe 2 noiembrie şi momentan se fac lucrările brute, se sparg pereţii, se schimbă instalaţiile. Sperăm ca lucrarea să se încadreze în graficul impus şi să ne putem muta la data stabilită", a declarat, pentru "Replica", directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, dr.Vasile Popescu. Reamintim faptul că modernizarea clădirii Serviciului de Ambulanţă cuprinde extinderea parterului clădirii unde va funcţiona dispeceratul şi separarea activităţii de urgenţă de cea de consultanţă la domiciliu, dar vor exista modificări şi în ceea ce priveşte birourile, farmacia, spaţiului destinat încărcării aparaturii, se vor face săli de curs şi training pentru educaţie medicală şi pentru instruirea permanentă a personalului.

Parcul Auto al Serviciului de Ambulanţă, dotat cu anvelope de iarnă

Chiar dacă activitatea Serviciului de ambulanţă se desfăşoară în condiţiile date, putem spune că la capitolul "pregătirea parcului auto pentru iarnă" se excelează. Toate cele 82 de ambulanţe au fost dotate cu anvelope de iarnă, investiţia ridicându-se undeva la 70.000 RON cu tot cu TVA. Pe lângă anvelope de iarnă, ambulanţele au fost dotate şi cu lanţuri, săculeţi cu material antiderapant şi lopeţi. "Am reuşit să terminăm cu pregătirile de iarnă. Parcul auto al Serviciului de Ambulanţă Constanţa este pregătit din toate punctele de vedere pentru sezonul rece", a adăugat dr. Vasile Popescu.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218