REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Au început lucrările la drumul dintre Năvodari şi Corbu. Câteva precizări făcute de primarul Florin Chelaru

Au început lucrările la drumul dintre Năvodari şi Corbu. Câteva precizări făcute de primarul Florin Chelaru

Replica API 17 decembrie 2019 | 01:58 549

Drumul dintre Năvodari şi Corbu a intrat în sfârşit în reparaţii capitale, după ce ani de zile a fost plin de gropi şi a pus în pericol vieţile participanţilor la trafic.

Putea fi reparat mai devreme? Posibil. Însă, după valul de critici că nu este reparat, acum au apărut comentariile: "De ce au început acum, când a dat frigul?". Răspunsul oferit de primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, este simplu: Nu este atât de frig încât constructorul să nu poată lucra!

Iată precizările integrale ale primarului din Năvodari, referitor la acest subiect:

"Până acum două săptămâni, eram întrebat de ce nu încep lucrările pentru reabilitarea drumului spre Corbu. După ce proiectul a demarat, sunt întrebat de au început lucrările acum, când e iarnă, că afară e ger, că va ninge și va fi viscol.

Pentru a lămuri această problemă, voi face două precizări foarte importante:

1. Prognoza meteo pentru luna decembrie anunță temperaturi maxime în medie de 11 și 15 grade C și minime între 6 și 8 grade C. Vremea este prielnică pentru efectuarea lucrărilor, iar constructorul s-a angajat prin contract să nu execute lucrări dacă nu sunt îndeplinite toate condițiile, inclusiv cele meteorologice. Așadar, se va lucra atâta timp cât vremea permite, fie că e iarnă, primăvară sau vară.

Oameni buni, haideți să nu mai căutăm doar nod în papură, fiindcă așa nu vom putea face niciodată nimic. Drumul spre Corbu se modernizează pe patru benzi, vor fi piste de bicicliști și, cel mai important, proiectul se realizează cu FONDURI EUROPENE!

2. Drumul spre Corbu, aflat într-o avansă stare de degradare, era una dintre marile probleme ale orașului Năvodari. Începând cu anul 2016, am făcut proiectul pentru reabilitarea și modernizarea drumului și am depus documentația pentru ca investiția să se realizeze cu fonduri europene. Proiectul a fost aprobat și de atunci și până în prezent s-au derulat toate etapele birocratice, de avizare și autorizare pentru ca lucrările să înceapă. Știu că ne-am fi dorit cu toții ca aceste lucrări să înceapă de a doua zi, însă nu noi, primăriile, facem aceste proceduri, care durează ani de zile. În acest timp, oamenii au reclamat pe bună dreptate starea drumului. Acum, drumul a intrat în reabilitare!" - a transmis edilul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari domnul primar Chelaru ! Suntem bucurosi ca s-a dat startul la cele mai importante proiecte pt oras . Succes in urmatorul mandat !
0
0
Domn primar, de Mamaia -Sat ati auzit de cind sunteti prin Navodari? Pe strada de pe malul canalului stiti ca este locuita si nu aveti iluminat public?dar taxe si impozite luati. Nu faceti nimic pentru orasul Navodari, doar distrugeti mediul . Blocuri pe malul marii care vor distruge mediul. Unde este statia de epurare? din Mmamaia Sat. Nu are sistem de canalizare, are in schimb fose septice la greu asa zisele HAZNALE. Trai nene pe banii fraierilor. de contribuabili.
1
2
pentru constantean : Navodari-Lumina nu este drum, este o sifonare ordinara de bani, s-a sesizat DNA deja pe aceasta tema
1
1
Sunt bune criticile domnule primar pentru ca au fost critici intemeiate, nu toata lumea face politica. Sper sa fie lucrari de calitate nu cum s-a intamplat cu drumul Navodari-Lumina si largirea bld Mamaia Nord, acele lucrari merita toate criticile.
7
1
Bravo! Investitiile aduc apoi bani!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614