REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Au mutat priveghiul în stradă! Un cort uriaș a dat peste cap traficul în Palazu Mare

Au mutat priveghiul în stradă! Un cort uriaș a dat peste cap traficul în Palazu Mare

Mirela PASCAL 27 ianuarie 2023 | 00:00 12707

Ultimul drum… al unui rom din Palazu Mare a îndurerat familia și prietenii, dar a provocat și mulţi nervi în trafic șoferilor! Jumătate de stradă, dar și o bună bucată din trotuar au fost pur şi simplu blocate de cortul amplasat de familia îndoliată, cort care îi găzduia pe cei care participau la o ceremonie funerară.

Au mutat priveghiul in strada! Un cort urias a dat peste cap traficul in Palazu Marecortul amplasat în stradă, înainte să ajungă polițiștii

Tradiţia romilor, este  mai presus de lege, iar când se organizează o nuntă sau o înmormântare știe tot satul… vorba aceea. În cazul de față, tot Palazu Mare. Miercuri, 25 ianuarie a.c., șoferii care au tranzitat strada Pionierilor, dar și cei care locuiesc aici, s-au minunat și s-au enervat de la primele ore ale dimineții. Un cort gigant, pe care erau amplasate mai multe coroane, ocupa jumătate de stradă, dar și trotuarul. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și, în urma verificărilor, au constatat că sunt două corturi amplasate în fața imobilului

Au mutat priveghiul in strada! Un cort urias a dat peste cap traficul in Palazu Mare

Polițiștii au întocmit dosar penal

Concret, în jurul orei 11:30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe o stradă din cartierul Palazu Mare al municipiului Constanța, este organizat un priveghi, fiind amplasate 2 corturi în fața unui imobil, dintre care unul pe carosabil și unul pe trotuar, fiind obstrucționat parțial traficul auto, dar și cel pietonal. 

Au mutat priveghiul in strada! Un cort urias a dat peste cap traficul in Palazu Marecorturile au fost strânse, după razia polițiștilor

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a demontat cele 2 corturi, fiind redată circulația publică. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumul public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru jegul numit "jurist" - sa-mi dau drumu pe fata ta de gorila.
1
0
Hoitul sau lesul este depus la o capela / casa funerara ..nu in cort cum vor magrebienii ...
4
2
Nu era o strada intens circulata , nu era nunta tiganeasca care sa terorizeze vecinii , era totusi o inmormantare , un priveghi t******c...in cazul de fata se putea trece cu vederea ! Sa nu fiu inteles gresit , nu ca sa le dea acordul , doar asa ....se facea si politia ca nu vede ! Totusi , suntem Crestini...
3
5
Pana nu fac ei o infractiune nu sunt in traditia si obiceiul punjab
3
1
Cum adica "a dat peste cap"?!?
2
4
Sa respecte legea pentru c este mai presus de traditie. Prea suntem ingaduitori cu cine nu merita.Soseaua aceea nu este facuta din taxele platite de ei ,pentru ca ei nu muncesc.
23
3
Avem deces in familie, pot sa treaca masini pe langa, nu avem loc in curte. Fii de comunisti care comentati va e rusine cu tatii vostrii ca lingeau c.uru lui Ceausescu cizamarul? Inca mancati pensiile militare hamesite ale parintilor. La munca cinstita ajunge cu avantajele. A-ti avut avantaje mancati numai carne pe timpul comunismului si noi stateam la coada prostimea. A-ti crescut cu furaciuni de pe timpul ciumei rosii.
7
22
soferii trebuiau sa treaca cu masinile peste cort. era deja o c****a ciorditoare moarta, deci trebuiau si celelalte sa i se alature, ca asa-i traditia la ei
15
3
Jegosi
18
2
Fac si oamenii astia ce stiu , ce au mai facut si atat cat ii duce capul! Important este sa nu fie agresivi. Probabil a doua zi au strans cortul. Asa le impune traditia.
11
24
Oamenii rai. Ce avea domle daca statea cortul acolo cateva ore? Daca avea dispensa de la teoDositul, era legal. Sta baraca aia pe trotuar la Macul Rosu de ani de zile, si nu deranjeaza politia locala, si cortul pentru cateva ore, deranja. Normal ca nu sunt de acord, dar sa se aplice legea pentru toata lumea. Cand s-a plimbat teoDositul cu trasura si alai pe strazile Constantei, ingreunand circulatia, nu s-a sesizat nimeni. Cand au stat butoaiele imense pline cu apa pe domeniul public, in fata catedralei, la fel, nu s-a sesizat nimeni. Pai?
25
24
Strada Pionierilor! Este si stradaSoimilor Patriei?
11
2
pt ION : dar nu ai, pentru ca esti o saracie
5
24

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102