REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Au plantat flori în gropile din şosea! CE LE TRANSMITE PRIMARUL MANGALIEI - video

Au plantat flori în gropile din şosea! CE LE TRANSMITE PRIMARUL MANGALIEI - video

Replica API 21 martie 2018 | 10:17 400

Locuitorii municipiului Mangalia, sătui să vadă gropi în asfalt, au luat exemplul altor oameni, din alte oraşe, şi au început să planteze flori. Dacă tot sunt gropi, măcar le-au făcut utile. Astfel, într-una din serile trecute, câţiva localnici cu iniţiativă au luat pământ, au luat şi flori cu rădăcină cu tot, au luat şi sticle cu apă şi s-au pus pe treabă, făcând să crească lalele şi narcise direct din asfalt. Au transformat craterele de pe şosele în ghivece.

Iată ce ne-a relatat unul dintre ei: „În Mangalia, oamenii s-au săturat de incompetenţa Primăriei şi au decis să planteze flori în găurile formate pe carosabil.. Şi ca rasplată, Primaria a astupat găurile cu nisip”. În replică, primarul Mangaliei, Cristian Radu, afirmă că toate străzile din municipiul nu se pot asfalta într-o singură zi!

Cristian Radu: „Dacă nu au ce face, să vină la primărie, găsim ocupaţie şi pentru ei”

Referitor la situaţia de fapt, primarul Cristian Radu este de altă părere: „Faptul că au început unii să-şi facă mai devreme campanie, nu are rost să discutăm despre ce spun unii sau alţii. Dacă nu au ocupaţie, să vină la primărie că le dau eu de lucru. Îi aştept pe cei care pot să planteze o floare să vină şi să o planteze în mod oficial, să vină să ne susţină în proiecte, pentru că nu cred că deţinem noi adevărul absolut, avem nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor. Ştim foarte bine că nici o staţie de asfalt nu este deschisă în România pe vremea aceasta. Strada respectivă a fost asfaltată, dacă putem vorbi de asfaltare, în urmă cu foarte mulţi ani, prost, aşa cum au fost făcute toate străzile în Mangalia pe vremea aceea, cu foarte mulţi bani. Aşa se întâmplă. Dar ca să vii şi să asfaltezi o stradă, cum am mai făcut până acum, o stradă asfaltată corespunzător, asta facem de ceva timp. Eu nu pot asfalta 216 străzi, cât are Mangalia, într-o zi, pentru că toate costă. Iar dacă acei oameni care plantează flori în asfalt mai au şi maşini de Bulgaria şi nu-şi plătesc impozitele în Mangalia, nici nu mai comentăm. Ei au maşini cu numere de Bulgaria, deci nu plătesc taxe şi impozite la Primăria Mangalia. Toate se fac cu bani. De asta zic, nu are rost să comentăm asemenea mizeriispuse de unii sau de alţii, pentru că nu au ce face. Le dau eu ocupaţie: să vină la primăria Mangalia, găsim de muncă şi pentru ei. Despre proiecte discutăm oricând, cu mare drag, despre ce spun unii sau alţii nu am ce discuta”, a declarat, pentru „Replica”, primarul Cristian Radu.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Plantati droguri in portile scolilor si distrugeti vieti. Va plantati sagtutele si proxenetii profitand de saracia fetelor.Analfabeti, cu caractere mizerabile, mafioti de carton si gainari. Mi e scarba de voi, lighioanelor si veti ajunge exact acolo unde va este locul, mai devreme sau mai tarziu. Va e scris in stele!
2
0
Intr-adevar,Mangalia pute de la mare distanta din cauza multimii de interlopi si alti infractori foarte periculosi. Pana la asfaltare,siguranta tuturor,cu sau fara masina este la noroc. Aici este de lucru,aici e nevoie de fermitate,duritate,perseverenta si continuitate. Altfel,hai sa asfaltam si pe urma ce? Vom fi atacati pe strazi mai frumusele. De turisti nu va mai ocupati,toti stiu ce risca daca vin la noi. Tepuiala,hotie,talharie,totul la pret de lux in occident.Nici un primar nu atrage investitori si nu face ceva pentru siguranta reala a oamenilor. Si ar avea modele, dar nu se vrea.
3
0
vara stamate prin statiuni pe la 12 noaptea cu masina primariei,acum cateva sapt prin ct la centru comercial vivo,ne plimbam pe banii la fraieri? e corect?sau era in interes de serviciu? rusine!
4
1
Postacii si slugile lui Iorgus au inceput campania.La munca lenesilor
4
7
Pai si astia cu nr de romania care platim taxele normal ce se intampla domnule primar .ce treaba avem noi cu masinile de bulgaria
5
1
DNA, DIICOT, care oti mai fi, luati-l pe escorcul asta de Radu Cristian ca ne-a distrus !
9
2
Un primar dezastru! Nimic nu ai facut pentru oras tu si gashca ta de incompetenti? Unde se duc toti banii? E plic orasul de gropi, ai marit taxele pentru ce? O samirim de foame. Chiar nu va vede nimeni cat bagati in buzunare? Tuturor le-a venit randul, sa nu uitati
10
2
voi astia care il pupati in pula pe raducu,pupatil mai adanc poate va da bani sa va reparati masinile
10
2
Doar ce a asfaltat in toamna un cartier intreg Albatros,TS SAVEANU,Sirenei,G Murnu,Petru Maior,LIBERTATII.Ce jigodii mai sunteti astia care cica vreti sa ii luati locul.Cand vreodata agaricilor
5
11
Ce idioti...! Mai erau unii pe la TV care pescuiau in gropile din asfalt... Mergeti si da-ti-le o bata in cap si va intelege urgent sa asfalteze !
5
2
cine vrea munca,sa sa mearga la primarie pai ala e locul unde nimeni nu munceste de cand cu scarba de raducu.
10
2
un primar obraznic si magar, merita un sut in cur.
13
3
un primar penal de tot rasul.de 6 ani esti sa platit sa faci ce doar sa furi pentru tine si gasca ta?cate strazi ai asfaltat piticule in 6 ani?ca bani pentru asfaltare ai imprumutat.normal ar fi ca toti soferii care au probleme sa dea in judecata primaria.
13
3
Aici Radu are dreptate.Unul din cei ce plantau este din Limanu si conduce o masina cu numere bulgaresti.E clar ca au fost pusi de cineva sa faca asta doar doar l-or mai injura oamenii pe primar.
8
11
V- ati rupt in coate de cat munciti voi la Primarie.Mai ai si tupeu,cand de fapt sunteti platiti din banii contribuabililor acestui oras si e normal sa va intrebe ce faceti pentru urbea lor. Esti de 6 ani primar ,cate strazi ai asfaltat din cele doua sute si ceva si sunt beton, pentru urmatorii 10 ani macar, daca tot te intorci la ce au facut sau n-au facut altii!?
12
4
Taxa pentru autorizatia de functionare a societatilor ni se impune la valoarea de 6000 ron. Nu avem acesti bani. Si 1000 ron sunt foarte multi bani. Suntem un orasel cu potential economic EXTREM DE SCAZUT.
9
1
Nu mai este mult si vei manca bataie pe strada.Tu crezi ca toata lumea are banii tai sa-si cumpere bmw,prostule.Da de munca la constantenii tai....
13
3
Votatil pe Buruiana Florin si va ofera droguri copiilor ceea ce face deja pe la toate scolile generale din Mangalia
8
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
13
0
Un primar cretin. Daca asfalteaza cu firma lui DAF Trans normal ca nu a reusit sa asfalteze nici o strada in 6 ani. Dar de platit a platit milioane de euro. Si i-a platit singur adica.
16
6
Ce cauta stamate cu masina primariei loganul.bleumarin vivo?
10
2
Asta vorbeste de impozite ? Asta? El are vreo 70.000 lei datorii sub forma de ipozite...
12
1
Fa ne sa ne fie dor de tine si de gasca ta
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369