4.4° Constanța Dum., 4 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6202
4.4° Constanța Duminică, 4 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6202

Au REAPĂRUT nesimțiții cu MAŞINILE pe PLAJĂ

Replica API 23 octombrie 2020 2287

Sezonul estival s-a terminat şi asta poate reprezenta un lucru bun pentru aventurierii care îşi doreau de mult timp o plimbare pe malul mării... cu maşina. În octombrie, plaja este liberă, numai bună pentru un “raliu” pe nisip. Este şi cazul unor indivizi care s-au crezut smei, dar socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg pentru că, deşi au crezut că trec neobservaţi, iată că a existat un ochi vigilent care să-i taxeze pentru gestul lor.

Protagoniştii sunt un constănţean şi un bucureştean. Amândoi prinşi în fapt, cu maşinile pe plajă, dar în locuri diferite. Constănţeanul, ceva mai norocos, nu a avut parte de incidente neplăcute în timp ce se plimba agale pe plaja dintre Midia şi Corbu.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Pe de altă parte, bucureşteanul, un turist mai tupeist probabil, a reuşit să rămână îngropat în nisip, pe plaja din Eforie Sud. Singura soluţie pe care acesta a găsit-o pentru a scăpa din „capcană”, a fost aceea de a săpa cu mainile pentru a înlătura nisipul din jurul roţilor. Acum, cei doi riscă amenzi cuprinse între 10.000 şi 20.000 de lei.

Există şi cazuri extreme: doi polițiști din Constanța, felicitați de Vela

Amintim că, recent, doi polițiști din Constanța care au dat dovadă de omenie au fost felicitați de ministrul Marcel Vela pe pagina de Facebook. Aceştia se aflau în patrulare în staţiunea Mamaia, când au observat o mașină staționată pe marginea apei. Pe moment, au crezut că este vorba despre un teribilist, care profită de vremea frumoasă și de plaja liberă. Ajunși în dreptul mașinii, s-au legitimat, însă reacția șoferului a fost complet neașteptată. Conducătorul auto le-a declarat poliţiştilor că se află pe plajă pentru că fiul său bolnav nu a acceptat să ia tratamentul decât dacă îl aduce pe malul mării. Polițiștii au observat băiatul din mașină, dar și disperarea din ochii tatălui, aşa că i-au dat acestuia un avertisment, fiind soluţia legală. “Le mulțumesc colegilor mei pentru gestul moral și dovada de înțelegere, dar și pentru profesionalism. Dragi prieteni, în aceste clipe încărcate, vă adresez o rugăminte! Haideți, să fim mai buni, să fim mai uniți! O națiune unită este o națiune puternică!“, a scris ministrul Vela pe pagina de socializare.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Si eu tot opel am.
2
0
Mars Marius de aici. ai ramas blocat pe Opel prostule?
3
2
Nu e opel !!!!
4
3
SMEI? Ce kkt sunt astia?
5
0
Dar ce, au disparut vreodata?
9
0
ma unge la inima cind vad prostani tarani cum sapa sub masinile invropate in nisip.La mai multi,bouarilor!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359