REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

AU RECIDIVAT! Autoservirea Berlin din centrul comercial TOM, CONTROLATĂ de OPC! Au găsit DEZASTRU

AU RECIDIVAT! Autoservirea Berlin din centrul comercial TOM, CONTROLATĂ de OPC! Au găsit DEZASTRU

Replica API 5 ianuarie 2018 | 00:00 346

Anul 2018 a început în forță pentru Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului! Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct al instituției, a anunțat că în cursul zilei de joi, 4 ianuarie a.c., inspectorii săi au efectuat un control punctal la o autoservire dintr-un centru comercial din municipiul Constanța.

Este vorba de Autoservirea Berlin din centrul TOM, de la ieșire din localitate. Produsele nu erau etichetate corespunzător, erau ținute în condiții improprii, iar starea de igienă era una deplorabilă, după cum se poate vedea în imaginile alăturate.

Cei de la Protecția Consumatorului au dispus oprirea temporară de prestări servicii până la remedierea deficiențelor găsite.

De precizat este faptul că locația nu este una străină pentru cei de la CJPC, dar fiind faptul că patronul autoservirii a fost vizitat de mai multe ori de către comisari, de fiecare dată găsindu-se nereguli. Autoservirea funcționează pe firma SC NORD PALACE- RESTAURANT AUTOSERVIRE BERLIN, care are sediul în Eforie Nord, unde are și un restaurant. Acel restaurant a fost vizitat în august 2017 de către inspectorii OPC, unde s-a lăsat cu o amendă, pe care patronii ar fi cerut anularea actului, însă... nu au plătit taxa de timbru!

Astfel, cererea lor a fost anulată. „În baza art.200 alin.3 C.proc.civila, cu raportare la prevederile art.197 C.proc.civilă, dispune anularea acțiunii promovate de reclamanta SC Nord Palace - Restaurant Autoservire Berlin, ca netimbrată. Cu drept la cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare, cerere ce va fi depusă la Tribunalul Constanta. Data in camera de consiliu si pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.12.2017”, decizie luată acum mai puțin de o lună de către instanță.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un grup total in discordanta cu comertul civilizat care isi muta produsele printre mesele clientilor din supermarket. Imbracati tinereste patronul si blonda lui nu 2 bani pe ei! De tot rasul.
2
0
pavel and co, niste hoti care stapanesc junatate din eforie, vad ca extind caracatita nu le mai ajunge ba aceste animale cine e din eforie cunoaste animalul.
5
0
PATRONUL FIIND PAVEL DIN EFORIE N UNDE ESTE PLINA AUTOSERVIREA PE TIMPUL SEZONULUI
5
0
Nimic, pentru ca asa este normal! Mars acasa, daca nu-ti convine!
5
4
Ce facem cu carciumile unde se fumeaza seara, in interior, in draci ? Le mai controleaza cineva ?
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218