REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Au venit moldovenii, oleacă, la mare, cu maşinile din dotare!

Au venit moldovenii, oleacă, la mare, cu maşinile din dotare!

Replica API 1 iunie 2020 | 00:24 10777

Şi-a parcat maşina pe două locuri

Şi-a parcat maşina pe două locuri

Găsirea unui loc de parcare în staţiunea Mamaia a reprezentat întotdeauna o problemă pentru turişti, dar şi pentru constănţeni, în plin sezon estival. Nu de puţine ori, erau vânate minute în şir astfel că, cei care găseau un loc, reuşeau o mare performanţă. Ce te faci atunci când sunt prea multe locuri de parcare şi nu stii pe care să-l ocupi? Mai ales dacă ai şi o maşină de fiţă… Parchezi pe două locuri.

Acesta este şi cazul unui turist moldovean. Şoferul unui Range Rover, din Iaşi, sosit la mare, în staţiunea Mamaia, s-a gândit că, poate, nu se va mai întâlni cu această ocazie, să găsească parcarea goală, aşa că a ocupat, cu nonşalanţă, două locuri, în zona Cazino.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da un cui pe ea de la un cap la altu nu se poate?
1
0
Asta e un cacat de machedon de al vostru , masina e cumparata de la moldovean. Sursa sigura
1
0
Numai smecheri de cacat..bombardieri cu fitze, nu au case , licuiesc in chirie, dar au jeepuri, ca sunt smecheri...dar sunt rupti de foame..., niste calici fomisti, doar gunoaie!
4
0
Asa parchez si eu pentru ca nu am tigaie de 2000 euro ca sa o loveasca toti marlanii cu portierele si sa nu imi pese. Bravo lui.
6
12
Ba, numai de circ sunteti buni, wanna' be glumeti. Problema pleaca de la ratatii care ocupa de marcaje, primarie si se termina la soferii de genul. Daca nu sunt moldovenii, sunt tulcenii, daca nu sunt nici aia, sunt brasovenii sau prahovenii. Ba ruptilor, voi ati vazut ce specimene conduc in Constanta? Pe aia 3 de s-au dat cu rotile-n sus in 3 ore, doi dintre ei la distanta de 10 minute, unul de celalalt, nu i-ati vazut? Scrieti si de Constanta, unde 80% dintre soferi si soferite sunt de weekend, vai pl lor. Ca rupta aia de a intors astazi pe sensul unic, pe trecerea de pietoni, blvd. Tomis.
7
8
Moldova e singura provincie unde nu au intrat romanii, nu facea parte din provincia Dacia. Ei sunt de fapt cumani si pecenegi.
14
2
A-nceput de ieri sa cada cate-un moldovean pe strada, cu cheia de la gipan in mana, nemancat de-o saptamana
12
3
A parcat ca o moldoveanca proasta , talente ca ea are jeep.cum fac toate zdrentele care se cred smecheri. Loc avea destul , fiindca nici una din masinile laterale nu au depasit marcajele, dar asa este cand te crezi tu mai presus de orice, ca ai nu stiu ce rabla de masina. Meriti sa fiti dati in ziar moldoveni imputiti , cu parcarea voastra smechera. Sa va dam la m...uie noi constanteni
7
4
un bou! amenda maxima!
5
8
Sa ii sugi pula lui Fagadau.
7
8
hotul fagadau pentru parcarea bicicletelor !
4
5
..picioare... sa vedeti cata branza colectati..si voi vorbiti de ochelari de soare...de tocuri..de silicoane...de botox..verificati.....branza...dar cu masca pe figura...
4
2
E masina mare. Si tu, Mirela, ai curul mare si ai nevoie de 2 scaune cand te asezi!
9
4
Asta da stire adevarata de interes national
10
1
A parcat asa pentru ca celelalte 2 masini parcate nu sunt incadrate pe mijloc intre liniile care delimiteaza locurile de parcare astfel incat daca asta parca foarte aproape de una dintre masini, in primul rand nu prea mai putea sa se dea jos si in al 2-lea rand venea unul destept langa el care cel mai probabil i-ar fi trantit o portiera in masina...asa ca eu il inteleg de ce a parcat asa si ii dau dreptate, dar voi cum sunteti niste ziaristi de cacat, nu mai stiti ce tip de cacat sa mancati....!!
10
4
da , ieri Mamaia era plina la capacitatea maxima si nu mai gaseai un loc de parcare liber in toata Mamaia , pentru ca parcase ala pe doua locuri... bai sunteti prosti ?!?
18
3
intampla cand se sare brusc din caruta in automobil...fara veriga intermediara
7
4
s-a asigurat ca va avea parte de distantare sociala intre masini. nu fiti rai
6
2
Marcajele sunt pentru masini de clasa mica . Ori dupa cum se stie , sunt si posesori de clasa medie sau mare . Acum ce vina au posesori daca marcajele au fost gandite de mitici . Ar trebui sa se refaca marcajele pentru ca pe un loc sa poata parca diferite autovehicole . MOLDOVENI ADUC BANI LA BUGETUL LOCAL REPLICA , SA NU UITATI ASTA . Poate ca le atragenti atentia administratorilor de la primarie sa marcheze locurile ca toata lumea sa fie multumita .
10
10
Apropo de marcajele din parcari: sunt trasate in asa masura ca deabia poti sa deschizi portiera sa cobori. Der ce oare nu au facut locurile de parcare mai late cu circa 10 - 20 de cm. Poat raspunde fatalaul sau cei care se ocupa cu marcajele?
22
3
cred ca daca o parca intre cele doua marcaje trebuia sa iasa prin plafon
11
4
soferul este o femeie. Blonda si miniona. Cu ochelari de soare si tocuri de 10. Poseta si iphone in stanga si tigareta in dreapta. Daca o intrebi Ce faci? raspunde Ba da! Nu poate rade natural din cauza botoxului. Silicoane la balcoane si parfum peste transpiratie. Un cm de fard pe fata sa i astupe teul nespalat de doua zile. Se recomanda drept Influencer.
23
5
de unde stiti ca este moldo. poate e machidon si a cumparat masina din Iasi.
26
5
...nu au cacat ... au covid
3
11
Cum adica ai venit moldovenii! Dar ce sunt astia au cacat pe nas?
16
5
Tutoo, ai reusit! Ai scris cel mai interesant articol din replica plm. Fa proasto, nu o fi fost atent omu, poate "tine" distanta ca o toanta ca tine sa nu ii beleasca portierele! A gresit, clar, da' noroc cu gestul lui, ca altfel erai nevoita sa muncesti. Ia vezi mai bine cum se comporta umflatul ala al vostru, sa vezi acolo doze de marlanie. Toanto
27
7
Stirea pulii, proasta de-a scris-o e platita?
25
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218