REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AUCHAN CONSTANŢA. Un preţ la raft, altul la casă: 'M-au furat'

AUCHAN CONSTANŢA. Un preţ la raft, altul la casă: 'M-au furat'

Replica API 21 mai 2018 | 00:05 482

Un preţ la raft, altul la casă! Nu, nu este un banc, ci o întâmlare din acest week-end, din magazinul alimentar Auchan Constanţa, de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Un constănţean care a făcut cumpărăturile din Hypermarche Auchan a constatat, când a verificat bonul de casă, că pentru sucul de mere care figura la raft cu preţul de 14.60 lei a plătit, în realitate, 15,70 lei! "Nu este o diferenţă mare, dar constat că o practică furtul. Pur şi simplu mi-au furat 1 leu", a comentat constănţeanul.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc ca romanii sa faca magazine gde genul acelor hypermarketuri,ca am avea posibilitatea dar mafiotii iau spagi sa nu se faca asa ceva,mai bine ca strainii sa invete din metehnele romanesti,stiind ca in Romania legile apara de fapt infractorii,chiar daca propaganda suna in gol altceva. Se vede,se simte,inca se poate vorbi. Inca... Sa stiti ca Romania se goleste de romani si din cauza promiscuitatii generale,nu doar din cauza salariilor de cacat ! Hotiile chiar si mici sunt simtite zilnic de noi,pe handralaii aia mari ii doare-n cur,ei se cearta pe pozitii de conducere ,de unde sa ne futa .
0
0
schimba 100 de euro''.stati linistiti ca s-au facut studii,au vazut astia ca sunt bani,inca!de-aia se fac moluri peste moluri in Romania,vin oamenii de la munca din lumea larga sa se ''relaxeze''in Romania.de-aia suntem furati in fel si chip non-stop.economia ''duduie''sa vedem cat mai tine vrajeala psd-alde-udmr.
0
1
Eu am primit de la Kaufland diferenta dintre pretul afisat la raft si pretul incasat la casa, dar a trebuit sa semnalez acest fapt la biroul de relatii clienti si un angajat a constatat neconcordanta dintre preturi la raft.
3
1
corect spus si hai sa vedem ca atunci cand tot angajatii pun la raft un pret mai mare decat ala platit la casa nu vine nimeni sa reclame.
3
1
S-au cipanizat si hipermarketurile?
10
0
Chiar am ajuns o natie de tampiti cu probleme de cacat????
7
5
Astea nu sunt erori dragilor. Totul este un plan bine pus la punct de catre cei care administreaza magazinul. Aceasta metoda de furt, este intalnita in toate magazinele. Faceti un test si mergeti sa va convingeti.
16
0
Dar daca iti lipseste tie 1 ron,leu poti sa cumperi?
8
2
Daca cumparatorul a constat la casa alt pret decat cel de la raft este indreptatit sa primeasca diferenta pentru ca a fost indus in eroare. Pentru acel leu in plus, poate nu cumpara produsul daca era afisat pretul corect la raft.
10
1
Este adevarat , nu este normal sa platim alt pret fata de ce era afisat , dar probabil a fost o greseala umana , cineva a uitat sa schimbe un pret . Dar vaiiii , hai sa facem stire din asta !
4
8
machidoni ordinari si astia...
10
2
Cineva care se ocupa de etichetele la raft si-a bagat p-la. Ori vreun angajat care urma sa demisioneze sau era in preaviz, ori un merchandiser plictisit si prost platit
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218