REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

AUDI FĂCUT ZOB DUPĂ UN IMPACT VIOLENT CU UN AUTOBUZ ETAJAT, ÎN PORTUL TOMIS!

AUDI FĂCUT ZOB DUPĂ UN IMPACT VIOLENT CU UN AUTOBUZ ETAJAT, ÎN PORTUL TOMIS!

Replica API 12 august 2019 | 01:45 1035

A intrat pe contrasens

A intrat pe contrasens

click pe imagini!

Un impact violent a avut loc în Portul Tomis, în zona Comandamentului Marinei, pe strada Elisabeta, între un autobuz şi o maşină marca Audi! Potrivit primelor informaţii, constănţeanul care se afla la volanul maşinii a intrat pe contrasens, iar impactul nu a mai putut fi evitat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, nici şoferul maşinii Audi, nici călătorii autobuzului etajat. Aceştia au coborât şi au aşteptat să fie preluaţi de un alt autobuz etajat, pentru a-şi putea continua călătoria.

"Probabil că 2-3 săptămâni vom avea autobuzul în service, pentru că este spart şi parbrizul. Asta înseamnă că vor fi pe traseu doar 5 autobuze etajate", au precizat reprezentanţii RATC Constanţa.

De cealaltă parte, proprietarul maşinii Audi susţinea la faţa locului că abia ce scosese autoturismul din service! Nu este exclus ca de data aceasta să fie vorba despre daună totală.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca avea si numere de bulgaristan si volan pe dreapta era ok
0
0
Daca in Constanta se conduce greu mergeti in Bucuresti. Aia au invatat cu adevarat sa conduca nu ca amatorii.
0
1
astia care comenteaza ... ce cauta autobuzul turistic in PORTUL TURISTIC !!!! Sunteti tampiti ! Am vazut de ce sunteti in stare ! In masini sunteti smardoi frustrati. Credeti ca daca sunteti inchisi in masina puteti sa va manifestati frustrarile si toate bolile mentale. Coaie, nu esti un sofer bun,cum te consideri. Circuli cu 130 prin oras si faci slalom si injuri pe altii ca merg cu 50-60-70 kmh. Tu esti bolnav fratioare ca esti atat de cuprins de boli psihice nedetectate de tine incat ti-ai pierdut si simtul de autoconservare. Mars in pula mea la spitalul de nebuni.
2
0
BAh, vinzi jantele ?
3
0
De ce e periculos? Pe Cismelei e sens unic!
3
0
iese la polish
2
8
In Constanta este periculos , sa conduci de la Brotacei la Ciresica . Mai bine conduc , de la Constanta la Sighetu Marmatiei , decat sa conduc , doar in Constanta .
15
1
s.a umplut tara de prostalai cu nr de italia,rable cu volan pe dreapta,etc.Toti zidarii,faiantarii,timplarii,fierarii betonisti si capsunarii au venit in tara.Au ramas la fel de timp ti cum au plecat,n.au invatat nimic. Carati.va ba acasa la voi!
20
9
... toti belitii care si-au dus nevestele la produs in West si-au luat Haudi second hand ! Si in luna august vin in ... concediu de la Spania, Londra si Italia ! Sictir !
16
11
Cei ca-re in-ju-ra r-a-t-c-ul sunt nis-te mai-mu-te man-ca-toa-re de ca-cat im-be-ci-le si i-na-po-ia-te min-tal. E-mi-grati in A-fri-ca va rog. Gi-gi la pus-ca-ri-e !
7
17
vind haudi fara accident condus de un doctor.
10
9
Cum plm a gandit Fagabondu? Sa bagi autobuze in Portul Tomis ca sa vada pulea din tara un cacat! A distrus tot traficuk din Constanta, i-a inebunit pe oamenii din Piata Ovidiu cu behaiturile maimutoilor platiti din bani piblici ca sa-si faca el campanie! Maimutoiule o sate voteze aia care vin la concert din tara nu astia pe care-i muesti tu cu muzica matii!!!
38
19
Oraseanu' pulii, tu ce tigaie conduci: renault twingo, volkswagen sau matiz?
55
12
Prioritate avea Audi si nu Bus-ul. Acolo este cedeaza trecerea cand vii din portul Tomis si faci stanga. Nu stiu, poate ma insel..
5
32
98% din aia cu audi si bmw sint lobotomizati.Uitati.va ce fete au de agricultori.In pom e locul vostru,cu tot cu masini.
38
56
Tu ce esti? Prostan cu Opel?? ha ha ha !!!
51
23
prostan cu audi ca de obicei.
29
49
si-a distrus tigaia... uite asa scapam de imbecili.
32
47
Mai fraierica linia ratc nu te incurca cu nimic si merge si prin port si toate punctele turistice unde se poate cu aceste autobuze problema este ca nu s-au raspectat regulile de circulatie iar la noi asa se intampla poti sa ai orice masina daca nu ai prioritate stai pe loc dar de acum toti care au marci mai rasarite cred ca pot sa circule numai ei nu mai vb de doamnele cacate de mama lor pe banda a3a cu telefonul la ureche dar politia rutiera la noi e degeaba ca nu fac nimic pacat ca sunt platiti degeaba
25
50
Sa ne pipi pe audi si pe soferul cocalar.
33
48
cat de idiot poti sa fii sa nu vezi ditamai autobuzul. e clar baga viteza javra cu Audi printre turisti. E praf masina, o vinzi la dezmembrari cu 3000 euro, dauna totala 30000 euro. ha ha ha asa se invata minte , o sa tii minte toata viata ce prostalau ai fost...
37
49
Da bivolul ala ce cauta pe contrasens?
38
37
Ce cauta ratcul in portul tomis in portul constanta... Ore platesc libera trecere in port, soferii ratc cei mai indisciplinati conducatori in trafic merg pe dou benzi de circulatie. Giratoriile au fost facute numai pentru alti conducatori nu si pentru autobuzele ratc... care nu au loc in sens. Statii fac unde, soferii nu intra cu autobuzul in alveola dedtinata pentru statie, nu semnalizeaza la schimbarea directiei de mers,injura sila gara au pus stapanire pe tot spatiu parca au mostenit de la tacsu si masafutuva n gra pe fagadau si astia de la ratc.
69
38

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218