REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Audierile continuă în dosarul incidentului în care au fost implicaţi luptătorii SAS

Audierile continuă în dosarul incidentului în care au fost implicaţi luptătorii SAS

Replica API 20 iulie 2013 | 00:00 99

Indivizi băuţi, puşi la pământ de mascaţi

Indivizi băuţi, puşi la pământ de mascaţi

Cercetările continuă cu privire la incidentul petrecut pe plaja Modern, în care luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), în timp ce se aflau la antrenament, au fost atacaţi de două persoane, aflate în stare de ebrietate, cu bastoane telescopice şi săbii.

Potrivit anchetatorilor, până în momentul de faţă nu au fost depuse plângeri, chiar dacă indivizii recalcitranţi s-au dat victime. Se fac, în continuare, audieri, fiind întocmit un dosar de cercetare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, dar şi loviri. Din primele date a rezultat faptul că, în dimineaţa de duminică, 14 iulie, în jurul orei 9.50, în timp ce o grupă a Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa îşi desfăşura programul de pregătire fizică zilnic, pe digul de larg al plajei Modern, din municipiul Constanţa, unul dintre membrii echipei a fost agresat de două persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. Şeful de grupă a sesizat prin 112 incidentul, la faţa locului intervenind un echipaj din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa. În urma investigaţiilor demarate a reieşit faptul că doi tineri, aflându-se într-un grup de opt persoane, au blocat deplasarea echipei de poliţişti aflată în alergare, adresându-le mai multe injurii, iar unul dintre ei a lovit un poliţist. Cei doi tineri au fost imobilizaţi, fiind necesară folosirea forţei. Astfel, unul dintre agresori a fost vătămat corporal uşor, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale, unde nu a rămas internat. Din declaraţiile martorilor a reieşit, că tinerii aveau asupra lor mai multe obiecte contondente. Celelalte persoane implicate în incident au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru audieri. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe. De asemenea, a fost sesizată unitatea de Parchet competentă.

Liliana CHIRU

foto: Neptun TV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367